Tko je plastičniji od ove dvije?
Nadasve zanimljiva i poučna anketa.
Kifflom ljudi!
Ponovno javljanje, kazna ukinuta, ja sretan, šta ima novog kod vas i u svijetu hardvera i softvera!?
Zed, sretan rođendan!
Hello UncleBrother!
Zato se i tema zove Veseli kutak a ne Poučni Kutak
Zato se i tema zove Veseli kutak a ne Poučni Kutak
Drago mi je da moj favorit vodi u glasovima :D
Dobar dan!
Budući da mi je ročkas,a ostali kojima je nisu se udostojili dofurat cugu,ja ću to napravit i za njih i za sebe.
Naravski da nisam zaboravio ekipu tu da moram počastiti.Stoga navalite,usput molim one slabijeg želuca da se ne oblokavaju da ne bi ispovraćali birc,pa da ne bi imali još ljudi koji bi eventualno nastradali od proklizavanja
...
Sretan rođendan sve najbolje ti želim!
Zasto nekad kad palim komp dodje do slike od maticne i samo tu stoji i nece da se upali?
Zasto nekad kad palim komp dodje do slike od maticne i samo tu stoji i nece da se upali?
Možda od nekih kabela npr nije dobro spojen pa se znalo zeznut. Probaj ištekaj i uštekaj pa bi trebalo bi normalno radit.
Jel to laptop ili stolni?
Meni na laptopu do toga dolazi jer mi se ram pomakne, onda ga samo malo udren sa donje strane i upali se.
Jel to laptop ili stolni?
Meni na laptopu do toga dolazi jer mi se ram pomakne, onda ga samo malo udren sa donje strane i upali se.
stolni, nemogu otvarat (garancija) ja bi jer sam vidio ljudi imali slican problem i to rijesenje
Onda ga odnesi u servis pa da oni pogledaju? Barem da ram izvade pa stave ponovo.
Onda ga odnesi u servis pa da oni pogledaju? Barem da ram izvade pa stave ponovo.
Vjerovatno cu morat, sad pravim backupove od svega
Evo zavrsio mi se scan hd-a...
Imam 0,6 damaged.
Znaci nije problem u hard-u...
Dobar dan!
Budući da mi je ročkas,a ostali kojima je nisu se udostojili dofurat cugu,ja ću to napravit i za njih i za sebe.
Naravski da nisam zaboravio ekipu tu da moram počastiti.Stoga navalite,usput molim one slabijeg želuca da se ne oblokavaju da ne bi ispovraćali birc,pa da ne bi imali još ljudi koji bi eventualno nastradali od proklizavanja
...
Bok svim birtašima, o pa rockas ti je danas da pa onda sve najbolje kaj drugo najviše zdravlja ipak a ostalo je onda lakše se razme evo jedna pokloncek onak usput.
Pozdrav... se zna kada bi i hoće li amazon biti u potpunosti dostupan kod nas? Znači da mogu kupiti bilo što s njega :)
tako nekako
bezveze :P
btw. baš nemam sreće... na steamu postoje sva tri sonica :D svaki je oko 4,5€, a ja još nemam karticu :(
Jel ima netko diablo3 orginal cd ?
haha
nice one i tebi, pa nije još izašla igra
to nije izaslo ja mislim? ispravite me ako sam u krivu
http://www.google.hr/#hl=hr&xhr=t&q=diablo+3+cijena&cp=10&pf=p&sclient=psy&aq=0&aqi=&aql=&oq=diablo+3+c&pbx=1&fp=4f76130c2fb51ff9 pogledaj odmah sta mi je prvo izbacilo cijena 135kn?
Šta ima ljudi? Ja sam se baš vratio sa kopike (osječani znaju di je to ) i isprobo maksimalnu brzinu "pile". http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-auto-daljinsko-upravljanje/87192.aspx?page=0&jumpto=1674501&sort=asc&view=flat
EDIT: izgleda da svi Slavonci znaju :)
Šta ima ljudi? Ja sam se baš vratio sa kopike (osječani znaju di je to ) i isprobo maksimalnu brzinu "pile". http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-auto-daljinsko-upravljanje/87192.aspx?page=0&jumpto=1674501&sort=asc&view=flat
nisam iz Osijeka a znam gdje je to, dobar neki autić, skoro brži od mog Tomosa
a naši ti nisu dragi?