Torrent Njemačka

poruka: 15
|
čitano: 4.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
odjavljen
Torrent Njemačka

U Njemačkoj preko jednog kućnog WiFija sam posjetio jednu torrent stranicu, čisto da vidim jel izašao jedan film. Skroz sam zaboravio koliko je to ovdje opasno. Napominjem nisam skidao ni uploadao ništa samo sam otvori stranicu, dal vlasnik tog kućnog interneta može imati problema?

15 godina
neaktivan
Re: Torrent Njemačka

Skidanje torrenta se kažnjava, posjećivanje web stranica ne. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2019 19:23 (Marko :D).
7 godina
neaktivan

Najmanje 5 godina u Gulagu! ;) Dok god nisi ništa skinio nemaš brige tj slobodno surfaj Torrent stranicama, samo nemoj skidati jel.

11 godina
neaktivan
Torrent Njemačka

offtpic pitanje

Kaj nisi mogao vidjeti normalnim googlanje je li izasao film? 

5 godina
odjavljen
lijenost/navika
rarbg to ima zgodno riješeno.
Ajd bitno je da niko neće nahebat
13 godina
Torrent Njemačka

To me baš oduvijek zanimalo, šta VPN nula bodova u tom slučaju ak si u De i želiš biti pirat? 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
neaktivan

Ne razumijem, zašto ne bi mogao skidati torrent preko VPN-a? Misliš da njemci ne skidaju torrent? Skidaju koristeći VPN ili preko seedboxa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2019 20:36 (Marko :D).
15 godina

Ja sam uzeo Real Debrid. Na njega skinem torrent pa sa njega fajl na svoj pc. Naravno imam i VPN upaljen svo vrijeme.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
17 godina
neaktivan
Ima neka caka gdje prepoznaju VPN "potpise" (u nedostatku boljeg izraza). Stvar je u tome da si prakticki stavis metu "gledajte me kako imam VPN". Ne sjecam se detalja kako tocno funkcionira ali korisnik Mitch je to u jednoj drugoj temi to bolje-tehnicki opisao.

Zakljucak je da VPN nije toliko siguran/pouzdan kako netko misli.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Ima neka caka gdje prepoznaju VPN "potpise" (u nedostatku boljeg izraza). Stvar je u tome da si prakticki stavis metu "gledajte me kako imam VPN". Ne sjecam se detalja kako tocno funkcionira ali korisnik Mitch je to u jednoj drugoj temi to bolje-tehnicki opisao.

Zakljucak je da VPN nije toliko siguran/pouzdan kako netko misli.

Operater vidi da ti koristiš VPN, ali ne vidi promet koji se odvija unutar VPN-a. Iskreno, sumnjam da ISP posebno gleda svakog korisnika koji ostvari vezu s VPN-om. Uostalom, VPN je legalan i korisnik ga može koristiti i u legalne svrhe, kao na primjer, otvaranje web stranice koja mu nije dostupna. Po toj logici svaka osoba koja otvori dva računa na Facebook-u je odmah na meti, ali nije iako se to protivi uvjetima korištenja društvene mreže.

Druga stvar je to što tvoj VPN vidi što posjećuješ. Mnoge VPN kompanije tvrde da ne prikupljaju informacije o tebi i gdje surfaš, ali opet im moraš vjerovati jer ne postoji način na koji to možeš provjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2019 21:14 (Marko :D).
15 godina
x18x05x kaže...

Ja sam uzeo Real Debrid. Na njega skinem torrent pa sa njega fajl na svoj pc. Naravno imam i VPN upaljen svo vrijeme.

Tocno ovako i ja radim u DE vec godinama i nema problema. Nije problem u skidanju nego u uploadu za to se dobije kazna. Navodno oni sto to kontroliraju seedaju vise torrenta i cim se netko spoji sa DE I.P adressom salje se kazna ako nije Spoofana adresa naravno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina
neaktivan
Torrent Njemačka

Blažena hrvatska bar zasad u toj stvari dok i nas ne pričepe ili možda nismo nikom zanimljivi pa kod nas neće bit takvih restrikcija.

15 godina
CroVandal kaže...
x18x05x kaže...

Tocno ovako i ja radim u DE vec godinama i nema problema. Nije problem u skidanju nego u uploadu za to se dobije kazna. Navodno oni sto to kontroliraju seedaju vise torrenta i cim se netko spoji sa DE I.P adressom salje se kazna ako nije Spoofana adresa naravno.

Meni je to jedini način ili seedbox. 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
neaktivan

Tako je. Koliko sam skužio, veliki studiji plaćaju kompanijama da prate njihov sadržaj na torrentima. Te kompanije zatim uzimaju listu peerova s trackera i prosljeđuju ju studijima koji onda šalju DMCA zahtjeve operaterima tih IP adresa.

Ne znam kakva je situacija kod nas, ali ako naši operateri uopće dobivaju te mailove, možda završavaju u smeću. 

x18x05x kaže...
CroVandal kaže...
x18x05x kaže...

Meni je to jedini način ili seedbox. 

Pa Real Debrid i je seedbox. Ako prihvaća magnet linkove ili .torrent datoteke, te se sadržaj preuzima na poslužitelje tog servisa, a tebi nudi direktan download, to je seedbox.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2019 23:32 (Marko :D).
15 godina
Torrent Njemačka

Ma je i nije seedbox seeda sadrzaj dalje ovo bas i ne on seeda minimum. Nekada davno dok sam puno koristio torrente i imao premium trackere kao Blackcat games,TL i onda jos jedan sa serijama i filmovima imao sam pravi Seedbox jel.bez njega je nemoguce bilo drzati ratio iznad 1.0 da ti ne ugase racun. Sad sam zbog neaktivnosti ionako izgubio sve racune. Torrente koristim od kada sam u DE jako rijetko nekada mi bas zatreba nesto ali vecinom kupim sve a video sadrzaj streamam tako da mi nije potrebno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice