The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.473.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
DamageHigh kaže...
peterstern9 kaže...

Naravno da žalim kad jedino nju volim

Kako istrošena fraza, prestrašno nešto...niti ne poznaš curu, a "voliš je"...sure..

Pa nemoj tako, i Petrarca je samo jednom vidio Lauru pa ju je volio cjeli život i pisao joj pjesme hhh

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
DamageHigh kaže...
peterstern9 kaže...

Kako istrošena fraza, prestrašno nešto...niti ne poznaš curu, a "voliš je"...sure..

Pa nemoj tako, i Petrarca je samo jednom vidio Lauru pa ju je volio cjeli život i pisao joj pjesme hhh

petrarca je idiot. cijeli život stalkao lauru i pisao fap pjesme o njoj umjesto da joj je prišao.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:49 (peterstern9).
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Petrarca je vidio samo jednom Lauru, i to u crkvi, mislim da cak nije bila ni punoljetna, ali nisam siguran za taj podatak. Uglavnom, vise ju nikada nije vidio, a ostala mu je u sjećanju kao najljepša žena koju je ikada vidio.

Shvatio je pred kraj života da nije trebao posvetiti život pisannju soneta za nju (sonet broj 1).

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
12 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ma kakav Petrarca {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 14:42 (brangioni).
13 godina
neaktivan
.
17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Tomislav95 kaže...
peterstern9 kaže...

Petrarca je vidio samo jednom Lauru, i to u crkvi, mislim da cak nije bila ni punoljetna, ali nisam siguran za taj podatak. Uglavnom, vise ju nikada nije vidio, a ostala mu je u sjećanju kao najljepša žena koju je ikada vidio.

Shvatio je pred kraj života da nije trebao posvetiti život pisannju soneta za nju (sonet broj 1).

Lako za njega, on je samo jedan, problem je što je za*ebo sve nas koji sad to po školama moramo čitat {#}

ali svaki sonet mu je isti. isti opisi, isti motivi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
The Friendzone Club

jos smijesnije sto je i dalje bio u nju zaljubljen iako je umrla haha a nikad nista nije imo s njom {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

petrarca je idiot. cijeli život stalkao lauru i pisao fap pjesme o njoj umjesto da joj je prišao.

Da, kako joj je trebao prići?

Dobar dan ženo, potpuno ću zanemariti činjenicu da me tvoj muž može tući do smrti, ali želiš li spavati sa mnom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 15:38 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
djdomi kaže...

Da, kako joj je trebao prići?

Dobar dan ženo, potpuno ću zanemariti činjenicu da me tvoj muž može tući do smrti, ali želiš li spavati sa mnom?

hej bok, jesi slobodna?

ne.

nosi se u kur..

nadam se da je lakše pitati neko stalkati cijeli život.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 15:45 (djdomi).
14 godina
djdomi kaže...
cuspajz kaže...
DamageHigh kaže...
peterstern9 kaže...

Prišao joj je samo što ga je ova odbila jer ima muža.

17 godina
neaktivan
Keops kaže...
djdomi kaže...
cuspajz kaže...
DamageHigh kaže...
peterstern9 kaže...

Prišao joj je samo što ga je ova odbila jer ima muža.

aha, hvala na informaciji.

mogao je naći drugu među toliko tisuća žena bar kod njega u gradu. ali barem se proslavio i bio inspiracija drugima.

15 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

jos smijesnije sto je i dalje bio u nju zaljubljen iako je umrla haha a nikad nista nije imo s njom {#}

kad je slab

i nije liftao

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dva dana ne pogledam ovu temu i baš tada slika cure o kojoj ste se raspisali tri stranice {#} 

EDIT: Već sam dobio slike  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 16:35 (laux).
14 godina
laux kaže...

Dva dana ne pogledam ovu temu i baš tada slika cure o kojoj ste se raspisali tri stranice {#} 

pictures incoming 3...2...1.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pictures incoming 3...2...1.

Trebalo je dvije minute 

13 godina
The Friendzone Club

Patroliram temom da ne bi netko slučajno ostao zakinut {#}

Jučer i danas sam sve skupa poslao preko 20 PP-ova, holy shit...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 16:47 (pr0n_addict).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A jbt, lurkam ovdje vec duze i sad propustim sliku, a mozda i post(ne znam da li je obrisan sadrzaj).

Peterstern, ako ne uspije jednostavno zaboravi na nju. Kad odes na faks naci ces jos 10 takvih.

14 godina
The Friendzone Club

ako ode na tehnicki naci ce ih 10 sveukupno a sam ce jedna biti zgodna a i to je upitno {#}

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zaboravio sam uzeti u obzir da bi mogao ici na tehnicki. {#}

Nista, neka se tu i tamo prosece do ekonomskog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:18 (Wooki).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Djdomi najiskusniji sto se friendzonanja tice :D

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hoću i ja sliku. {#}

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Peterstern, dopusti da ti stari jarac nesto kaze:

*zasukavanje rukava*

Dakle, br. 1 - zaljubio si se, sto po definiciji nije nista posebno. Zaljubit ces se jos nekoliko puta u zivotu, ovisno o tome koliko si osjecajan (a cini mi se da jesi), i svaki put ce bit' slicno. Bitno je shvatiti da zaljubljenost, koliko god bila cool i super, u biti veze nema s realnoscu. Razmisljaj o tome kao o hrani: vidis pizzu, namirises pizzu - hoces pizzu. Isto tako je i sa zenama, vidis zenu, namirises zenu (doslovce) - hoces zenu.

E sad, br.2 - zasto te ne popusta? Jednostavno! Jer ta zenska (nisam vidio sliku btw) veze nema s idejom koju si ti sebi u glavi poslagao. Ironicno, cinjenica da ona ne zeli nesto vise, znaci da je nikad neces upoznati, tako da u principu ostajes zaljubljen u ideal koji ne postoji, u san da se tako izrazim.

Br. 3 - kao sto svi znamo, najteze je napustiti vlastita vjerovanja i ideje jer nam tako funkcionira mozak. Odlican primjer je taj da i dalje vuces tu kognitivnu disonancu nakon sto si vidio da se, kao kakva povrsna kokoskica, bari sa muskom droljom.

Dakle... kad smo postavili dijagnozu (ako se slazes sa mnom) - lijek je jednostavan. Sjedni, pogledaj se u gledalo i reci "Pa ja uopce ni ne poznajem tu curu!". Onda lijepo ili razmisli ili si napisi na papir sve sto ti mislis da ona jest, a onda na drugu stranu papira napisi sve sto si ikad vidio da je napravila. Dakle, s jedne strane misli, s druge strane akcije.

Pa onda usporedi, i jednostavno uvidi da ta ideja u tvojoj glavi, u koju si zaljubljen, veze nema s tim curetkom.

U medjuvremenu - ljeto je. Mlad si, izgledas fit, a i ocito ako te zenskice zovu nisi ruzan, niti glup, osjecajan si, a vidi se da si i stabilan jer si sve te privatne emocije i lose iskustvo podijelio s nama na forumu.

Zabavljaj se ;-)

Cheers

They say freak, when you're singled out...
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jel more i meni slika djevojčeta, da vidim za što se borimo {#}

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mozda i je zainteresirana, i ja sam mislio da nije pa je na kraju bila :)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moze i meni slika :)

i btw zaboravi je ako nece, mozes radit sta oces ali ako ona nece dzaba ti je....i ne zaboravi "nije zivot jedna zena"... 

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
13 godina
neaktivan
.
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Jedna polunevezana stvar, kao i većina ovog teksta za temu u kojoj pišem, ali ova pjesma

mi je nakon maturalne postala najdraža, a nakon što me odbila mi je postala "najgora" i ne mogu je slušat jer me uvijek podsjeća na nju. 

A eto, nisi jedini. :D

I kod mene "scena iz filmova", svira Cranberries i "I still do" kad se meni sruši svijet-ironije li :)

I don't want to leave you, 
Even though I have to. 
I don't want to love you. 
Oh, I still do. 

Al eto, sad mi je bolje :D

Jedino ne može proć (prije draga) pjesma da se nje ne sjetim...

edit:

hebo logistiku američke vojske do bugovog foruma! zatražiš sliku i za koji trenutak dobiješ cijeli katalog od pola foruma! :D

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:02 (Gunner_V).
15 godina
peterstern9 kaže...

br. 1. - zaljubio sam se više puta u životu, ali svaka ljubav bi prije ili kasnije popustila i racionalno bi došao do zaključka tj. shvatio bih da to nije to. Razlika između svih zaljubljivanja prije i ovoga sada je neizmjerna, u ovu curu sam realno zaljubljen 2 godine. Poznajemo se 4 godine, kroz te 4 godine dosta dobro upoznaš kakav je tko, poznajem ju i više nego što zapravo mislite. Bilo je i više kontakata nego sam ovdje nabrojao, ali ne mogu ih se sve sjetiti. Neovisno o tome što nikada s njom nisam bio pravi prijatelj, ali poznajem je dovoljno iz onoga što sam sam zaključio i ono što sam čuo o njoj.

Prijatelju, bio sam i ja "zaljubljen" u jednu curku kakvih 8 godina. Nit sam ju znao kak spada, nit sam ju volio...a mislio sam da jesam. I mislio sam da dosta dobro upoznaš kakav je tko u 8 godina. E pa, ne baš.

Pazi, poznaješ ju "iz onoga što sam sam zaključio i ono što sam čuo o njoj". Ti to ozbiljno? Daj pročitaj još jednom što si napisao. Nemoj biti tako plitak. Čuvaj te riječi za nekoga tko ih stvarno zasluži.

peterstern9 kaže...

br. 3. - to što se ona barila s nekim je zapravo većinom moja greška.

I onda misliš da si sam u stanju zaključiti kakva je ona osoba, kad si toliko zaljubljen da si sam sebe uvjerio da je ona nekakva idealizirana savršena osoba za tebe, da sebe kriviš za njeno ponašanje.

peterstern9 kaže...

rođena u Istri (neću imenovati grad da ne odajem previše privatnost)

Nema veze kaj već 3 stranice kruže curine fotke po forumu, bitno da ti ne odaješ previše privatnost. Pokazao si time koliko ti je stalo do nje kao osobe, a koliko do sebe. Skovao si planove sa curom, a ne da niste skupa, nego ju ni ne poznaš. Nije ti bitna ona kao osoba, bitna ti je kao figura u životu. Zaljubio si se u ideju, a ideju si pronašao u toj curi. Zato ju ne voliš. Voliš ideju da imaš figuru u životu s kojom bi išao na more, ili što si si već smislio...

peterstern9 kaže...

Inače, nemojte misliti da sam neki razmaženko, tatin sin i slično, nije da se hvalim, ali dovoljno sam pametan da sam već sa 17 godina počeo zarađivati preko interneta i do sada zaradio nekoliko prosječnih hrvatskih plaća.

Zašto je to relevantno? To sam sebe pokušavaš uvjeriti u nešto, jer nisam primjetio da ti je itko ovdje to pripisao?

peterstern9 kaže...

Još više mi je drago što nije iz imućne obitelji, maturalac je teško platila, imala je nekih obiteljskih problema i to me još više privlači, nije naviknuta na raskoš, a baš bih želio curu koja je takva, ponaša se normalno, nikada se ne pretvara da je nešto što nije i zrači pozitivnom energijom, često nasmijana i vesele je male stvari (najviše hrana)

Jel sad jasniji onaj dio o tome da ti je stalo do ideje a ne osobe? Pazi, privlači te to što nema love i ima obiteljskih problema? Pa onda dolazi princ na bijelom konju, tj. ti, koji nudi znatno bolju financijsku situaciju jel? Aha, zato je bio potreban ovaj dio iz prošlog citata...

Drago ti je što nije iz imućne obitelji....vidim, jako ti je stalo do nje. Kao osobe.

peterstern9 kaže...

Dalje, neki dan kada me je odbila mi je bio najteži u životu

Blago tebi...

peterstern9 kaže...

Unatoč svemu, sada kad mi je situacija takva da sam trenutno na nuli, a nije mi rekla ne, nego "ne jer se viđa s nekim", pokušat ću još barem jednom, ali ovaj puta probati dogovoriti kavu uživo da možda bolje shvati kakav sam zapravo i što mislim o njoj. Želio bih čuti konačan "NE" pa da mi ubije svaku nadu jer inače ću se uvijek podsvjesno nadati, a ne želim da ta nada bude bez osnove pa da me proganja.

Isuse, daj ju pusti na miru. Ili se urazumi, pa je zovi na kavu i kroz period od nekoliko mjeseci actually upoznaj curu. Ne želiš cure koje biraju samo po izgledu, koliko sam shvatio, a očekuješ od nje da donese odluku želi li biti s tobom na temelju čega? Ona tebe poznaje još manje. Mislim, pretpostavljam da te ne stalka košto ti nju...

peterstern9 kaže...

ali ova pjesma

mi je nakon maturalne postala najdraža

Eto vidiš da nisu caje tak strašne...:)

peterstern9 kaže...

Samo si mogu zamislit scenu kako dolazim s njom na more, taman ide ta pjesma kad dolazimo pred apartman, a susjedi se mogu samo divit jer imam najljepšu curu.

{#}. Još jednom...koga briga za nju. Bitno da susjedi vide. O Bože... Opsjednut idejom...

peterstern9 kaže...

Nadam se da sam vam sada još više približio situaciju i da vam je jasnije zašto mi je toliko stalo do nje.

Sure.

Daj se uozbilji. Imaš već dosta godina...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice