Mrtvi covjek nije isto sto i konj, no to uopce nema veze sa mojim argumentima.
Moja poanta je da je to poremecaj seksualnih sklonosti.
Takoder sam potpuno svjestan kako se homoseksualnost ne moze prenijeti na mene dodirom ili bilo kako drugacije.
Nemoj se ljutiti, tj. ne zelim da se osjecas diskriminirano dok citas moje postove jer te ja ne zelim diskriminirati.
Ja samo mislim da se ti predstavljas kao nesto sto nisi te pokusavas uvjeriti sve u to.
doh, zašto bi bio poremećaj ako potpuno normalno funkcioniram i mogu raditi isto što rade i drugi... to što ti zoveš seksualni poremećaj ja i (tolerantni humani svijet) zovem preferencom, kako vidiš ljevake, ljude crvene kose, pirgave... ljudi s poremećajem boje kose, liht roze na tufnice ili ljudi s poremećajem orijentacije udova...
još bi mi i oduzeo pravo da budem forumski homičus...
ti si trol, i dao bog da ti paradirali i kreveljili ti se, za kraj još jednom:
i ignore lista dakako
Argument ti je nevazec. Ti funkcioniras potpuno normalno, no i zoofil i nekrofil mogu funkcionirati potpuno normalno, naravno izuzev toga da u slobodno vrijeme hebu mrtve konje.
To sto ti svoj poremecaj zoves preferencom, zoofil svoj poremecaj takoder moze nazvati preferencom.
Takoder, mislim da je nepotrebno da ti budem na ignore listi samo zbog suprotnog misljenja. Priznajem da sam malo iznenaden tvojim nivoom tolerancije koji je ocito vrlo nizak. Izgleda da si tolerantan jedino kad je tvoja guzica u pitanju. (kuzis foru?)
Nadam se da je ovo samo jedno od tvojih pijanih buncanja po forumu, jer ponavljam ti (koliko puta moram?) da nemam nista protiv tebe.
Ja se slazem sa temeljnim ljudskim pravima, da bi svaki covjek trebao biti u mogucnosti raditi bilo sto, sve dok to ne skodi drugom bicu.

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
.