Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.258.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Ali ako baš hoćeš neku brzinu, onda na torrentleechu.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan

Imam problem; zašto što god s What.cd-a pokušam skinut torrent se zacrveni i neželi skidat?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Zvjerkan kaže...

Imam problem; zašto što god s What.cd-a pokušam skinut torrent se zacrveni i neželi skidat?

Tracker je down.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
15 godina
neaktivan

a koliko to već 2 tjedna? ima tko što drugo za glazbu, najviše me znima da je u FLAC formatu jer sa probo slušat 1 pjesmu u mp3-u i flacu-u i ova u flac-u mi je imala puno kvalitetniji zvuk..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 23:03 (Zvjerkan).
17 godina

what/waffles je ok za flac makar i tamo ima syebanih uploada, btw i na TS ima flaca dosta (44kHz grupa) mislim naravno imas i specijaliziranih flac sajtova ali nevjerujem da ces naci pozivnicu.

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
15 godina
neaktivan

Ima li neki tracker za stvari za Android mobitele?

HOĆU NOVI NICK!
15 godina

Svi filmofili (i oni koji se tako osjecate), ako nemate Cinemageddon sada vam je prilika uletit na njega pa to iskoristite sto prije!

Klik do registracije!

{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

koji je dobar tracker za skidanje dokumentarnih filmova a da su registracije trenutno otvorene?

by Cerina
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

koji je dobar tracker za skidanje dokumentarnih filmova a da su registracije trenutno otvorene?

A imaš ih par.

Ja bih ti preporučio theGeeks, također imaš mvgroup koji je javnog tipa ali ima pun k. sadržaja, također tu su i Docs4You i OneBigTorrent koji su također javni ali isto imaš sadržaja.

16 godina
neaktivan

Može li mi neko preporučiti neki dobar seedbox, da nije previše skup, da je jednostavan (samo nabacam torente i ostavim na seedu).

I još jedno (glupo) pitanje, kada nabacam stvari na SB preko browsera ja mogu isključiti računar i internet, on nastavlja da seeduje ? (bez smijanja molim {#})

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
ulinsky kaže...

Može li mi neko preporučiti neki dobar seedbox, da nije previše skup, da je jednostavan (samo nabacam torente i ostavim na seedu).

I još jedno (glupo) pitanje, kada nabacam stvari na SB preko browsera ja mogu isključiti računar i internet, on nastavlja da seeduje ? (bez smijanja molim {#})

Evo ovaj http://whatbox.ca/plans.php?act=unmetered

Naravno pa to seeda sa odaljenog mjesta ne sa tvog stroja :-)

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
ulinsky kaže...

Evo ovaj http://whatbox.ca/plans.php?act=unmetered

Naravno pa to seeda sa odaljenog mjesta ne sa tvog stroja :-)

Ja na PayPal računu imam 16 eura, a ovo košta 15 dolara, hoću moći kupiti pošto su druge valute ?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina

naravno pretvorit ce ti u trazenu valutu

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
neaktivan

FreeLeech na what-u. Pozurite ^^

15 godina
@ ulinsky

Ako hoces brz box sa kojime ces nabiti velik upload za prihvatljivu cijenu mislim da ti je tu Xirvik najbolji i njihovi "Performance" box-evi.
Imas super susretljiv i brz support, brz box (i upload i download), a i ok konfiguraciju. Uz to imas par verzija ruTorrenta gore pa koristis koji ti najbolje odgovara.
ruTorrent koji dolazi instaliran ima par jako korisnih skripti instaliranih te ti poprilicno olaksavaju zivot.

Imas i dosta povoljan seedbox4u, samo imaju malo sporiji support....no zato dobijes jeftino 250 GB hdd i remote c.

Cca 6 mj sam imao box na seedplace i to je bio daleko najstabilniji box kojega sam ikada imao. U tih cca 6 mj se mozda 2-3 puta zblesirao, ali zato imas NX Client putem kojega pristupis box-u i samo preko NX-a dignes uTorrent i to je to. Mana je mali hdd i ne tako velike brzine kod uploada (vece brzine ima npr Xirvik).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Šta je sa wafflesom,opet je down?Ne mogu cijeli dan ući na stranicu.

The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
16 godina
neaktivan

Pogodite ko nam je opet down ?

Već su mi polako počeli ići na jetru.. {#}

16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Pogodite ko nam je opet down ?

Već su mi polako počeli ići na jetru.. {#}

THR down, po neznam koji puta bas nemaju srece i to ti je...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 15:16 (britva).
16 godina
protjeran

wtf

" problemi sa linkom do servera, očekujte popravak uskoro :) "

pa jel oni imaju vise od 12 godina ?

http://protocol4.animehr.com/
17 godina
kikimania22 kaže...

Šta je sa wafflesom,opet je down?Ne mogu cijeli dan ući na stranicu.

down je nesto, nije mi poznat razlog.

16 godina
neaktivan

Zna li neko kako najlakše povećati ratio na What.cd ? Neki savjeti..

17 godina
ulinsky kaže...

Zna li neko kako najlakše povećati ratio na What.cd ? Neki savjeti..

Pa fl je neki trenutno zar ne?

Skini to stavi na seed i nemici, probaj box nabaviti sljedeci put kad bude fl to je najbolja opcija.

16 godina
neaktivan
imas par mogucnosti

1.Nabavi seedbox

2.skidaj fl

3.uploadaj svoj sadržaj ili sadržaj koji ne postoji

ima ti još jedna mogucnost ali nisam siguran a to je da doniraš novce
Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
16 godina
neaktivan

Otvoreni TBH i TB. Moja velika preporuka za ovaj drugi, zaista je super tracker.

15 godina
neaktivan

Na THR možete, ali samo preko http ne https.

15 godina
neaktivan

Vidim da vas ima par ovdje sa Waffles and What acc. pa bi mozda tko htio dati 1 invate ako ima? Koristim VPS upload me je oko 10MB/s tako da ratio i seed nece bit problem. Hvala!

17 godina
neaktivan
They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
16 godina
neaktivan

Može li mi neko reći koji je najbolji tracker za serije, da ima veliku bazu / FL po mogućnosti ali nije obavezan.

15 godina

Ja koristim TVT(tvtorrents.com) prije sam imao .ro ali sam dobio ban zbog neaktivnosti... obe su mi odlicne za serije!

15 godina
neaktivan

Ima li ovde iko SatClubbing?

Ne triba mi invite, nego da pitam. Kako vi tamo održavate ratio?? Skinia sam dosta i doga i na seedu mi je već duugo, a ratio još nikako nije porasta. Ništa neće uopće da šalje, svaki torrent ima 15-20 seedara, 0 leechera!!

Kako da dignen ratio?? Ja ne vidin drugi način osim doniranja.

HOĆU NOVI NICK!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice