Hitno trebam pomoc!!! Trebam samo nekoliko tema sto se tice informatike....vase prijedloge....jer ja stvarno neznam o cemu da pisem. Mislio sam uzeti temu Povijest programiranja al nisam siguran da bi naso dovoljno literature za to. Zato vas molim da mi pomognete jer sam u gabuli. Ako ima nekog tko je vec imao maturu iz informatike nek mi kaze svoju temu ako je moguce. MOLIM VAS!!!!
Prijedlozi tema za maturalni rad iz informatike
- poruka: 13
- |
- čitano: 23.171
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da probaš sa temom linux?
Sve od pocetka do danas.
Prilicno zanimljivvo i imaš masu toga na netu.
Pa mozes pisati o microsoft operacijskim sustavima općenito .. od prve do zadnje verzije.. o svakom ponešto... pa zatim o poboljšanjima usavršavanjima itd.... ima se tu jaaako dosta za pisati a nije komplicirana tema tako da bi se iz nje mogla izvući dobra ocjena
Po mom mišljenju!!
ja se slazem vise sa bellatrix_om - imas hrpu toga pisati o microsoft os_ovima
Sve me vise vuce na to da uzmem temu o operativnim sustavima,stvarno ima puno za pisat o takvim stvarima. A Apple i Mac cu morat preskocit jer stvarno me ne zanimaju takve stvari ne kazem da nisu zanimljive i da nije lose znat nesto o njima,ali...eto samo se jednom pise maturalni rad,a operativni sustavi mi se cine korisnijim i zaniljivijim za rad. Hvala alex55 na prijedlogu. Hvala svima.
Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.
Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.
Takoder bih ti preporucio mreze.
Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...
Takoder bih ti preporucio mreze.
Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...
Predlažem temu Procesor - Može se dosta toga nać, i nije baš komplicirano.
halo ekipa, ima koja stranica ili link gdje je sve o nastanku OP SUSTAVA XP......sa detaljnima opisom...hvala
Povijest programiranja je prilicno zanimljiva tema i more se dosta nac na netu, a imaje i neke zgrade u kojima ima puno knjiga, u njih se more uclanit i iznajmljivat knjige Tu bi se moglo valjda nesto nac o tome, al vjerojatno ti se neda kao i ostalima, pa ces vecinu maturalnog rada skinit sa Wikipedia-e
Imas na ovom sajtu besplatan download radova u sekciji download.
7500 gotovih radova iz oblasti: ekonomije (menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja), bankarstvo, informacioni sistemi, racunarske mreze , hardver, inteligencija, turizam,menadzment, fizika, informatika, biologija i ekologija, filozofija, istorija, geografija, hemija, književnost, matematika, likovno, psihologija, sociologija, operativni sistemi, baze podataka, programiranje, informacioni sistemi, računarske mreže, e-society ...) , magistarski radovi