Prijedlozi tema za maturalni rad iz informatike

poruka: 13
|
čitano: 23.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

Hitno trebam pomoc!!! Trebam samo nekoliko tema sto se tice informatike....vase prijedloge....jer ja stvarno neznam o cemu da pisem. Mislio sam uzeti temu Povijest programiranja al nisam siguran da bi naso dovoljno literature za to. Zato vas molim da mi pomognete jer sam u gabuli. Ako ima nekog tko je vec imao maturu iz informatike nek mi kaze svoju temu ako je moguce. MOLIM VAS!!!!

Strvinar,muuhahahah
17 godina

A da probaš sa temom linux?

Sve od pocetka do danas.

Prilicno zanimljivvo i imaš masu toga na netu.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PITANJA NA PM NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
16 godina
neaktivan

Pa mozes pisati o microsoft operacijskim sustavima općenito .. od prve do zadnje verzije.. o svakom ponešto...  pa zatim o poboljšanjima usavršavanjima itd.... ima se tu jaaako dosta za pisati a nije komplicirana tema tako da bi se iz nje mogla izvući dobra ocjena

Po mom mišljenju!!

16 godina
neaktivan
RE: Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

ja se slazem vise sa bellatrix_om - imas hrpu toga pisati o microsoft os_ovima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Sve me vise vuce na to da uzmem temu o operativnim sustavima,stvarno ima puno za pisat o takvim stvarima. A Apple i Mac cu morat preskocit jer stvarno me ne zanimaju takve stvari ne kazem da nisu zanimljive i da nije lose znat nesto o njima,ali...eto samo se jednom pise maturalni rad,a operativni sustavi mi se cine korisnijim i zaniljivijim za rad. Hvala alex55 na prijedlogu. Hvala svima.

Strvinar,muuhahahah
16 godina
neaktivan

Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
16 godina
RE: Prijedlozi tema za maturalni rad iz informatik
nCh! kaže...

Ja bi preporučio kao temu jednostavno računalne mreže, ovdje zbilja imaš dosta za napisati, napraviš uvod o tome što su računalne mreže te gdje se koriste i onda to razradiš sa vrstama tih mreža, protokolima koje oni koriste, annexima, enkripcijama, opremi koja je potrebna za to i tak dalje.

Jep ja bih ti isto rađe preporučao nešto o mrežama (obrada svih layera mrežne komunikacije i međusobno komuniciranje između pojedinih layera). Istina da je tema teža, puno teža, ali naučit ćeš nešto što će ti na faksu sigurno trebati, a ako ne na faksu, dam se kladiti u stvarnom životu ako ćeš se i dalje baviti računalima, jednog dana sigurno...
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina

Takoder bih ti preporucio mreze.

Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...

Intel C2D E8400 3.0 @ 3.4/Asus P5W/CLUB 3D AtiRadeon HD 4850 512MB/4GB Kingston DDR2 Dual Channel 800 Mhz/HDD WD 500 GB for Windows XP, SP3 + 500 GB for Ubuntu 8.10/Fortron BlueStorm 500W We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Takoder bih ti preporucio mreze.

Ja sam za svoj maturski tu temu izabrao, mozes pisati koliko zazelis, a opet mozes zbiti. Uglavnom tema je odlicna, literature imas na bacanje. nemoras ici u neke najtanje dijelove, nego onako. probaj. Mogu ti dati neke natuknice...

E ak imas tu maturalnu radnju kod sebe na kompu jel bi mi mogo poslat,tak da vidim kako to otprilike treba izgledat. Ajd molim te javi mi tak da znam...
Strvinar,muuhahahah
16 godina
protjeran

Predlažem temu Procesor - Može se dosta toga nać, i nije baš komplicirano.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
16 godina
neaktivan
RE: Trebam pomoc i to pod hitno!!!Matura!!!!!

halo ekipa, ima koja stranica ili link gdje je sve o nastanku OP SUSTAVA XP......sa detaljnima opisom...hvalaSmijeh

16 godina
odjavljen

Povijest programiranja je prilicno zanimljiva tema i more se dosta nac na netu, a imaje i neke zgrade u kojima ima puno knjiga, u njih se more uclanit i iznajmljivat knjige Smijeh Tu bi se moglo valjda nesto nac o tome, al vjerojatno ti se neda kao i ostalima, pa ces vecinu maturalnog rada skinit sa Wikipedia-e

15 godina
neaktivan
Maturalni radovi

Imas na ovom sajtu besplatan download radova u sekciji download.

7500 gotovih radova iz oblasti: ekonomije (menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja), bankarstvo, informacioni sistemi, racunarske mreze , hardver, inteligencija, turizam,menadzment, fizika, informatika, biologija i ekologija, filozofija, istorija, geografija, hemija, književnost, matematika, likovno, psihologija, sociologija, operativni sistemi, baze podataka, programiranje, informacioni sistemi, računarske mreže, e-society ...) , magistarski radovi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice