Popravak putne torbe

poruka: 6
|
čitano: 11.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Popravak putne torbe

Imam zanimljivo (meni barem) pitanje?
Otišao mi je 1 kotačić na putnoj torbi i htio bih ga popraviti ("a ne mogu ga čisto sa čekićem izlupati i onako sa selotejpom prilijepiti") {#}

Zato, da li znate gdje na području Zagreba postoji mogućnost popravka putnih torbi??

Zahvaljujem na bilo kakvim informacijama!

17 godina
Re: Popravak putne torbe
Raizen_87 kaže...

Imam zanimljivo (meni barem) pitanje?
Otišao mi je 1 kotačić na putnoj torbi i htio bih ga popraviti ("a ne mogu ga čisto sa čekićem izlupati i onako sa selotejpom prilijepiti") {#}

Zato, da li znate gdje na području Zagreba postoji mogućnost popravka putnih torbi??

Zahvaljujem na bilo kakvim informacijama!

Hm Sevis za putne torbe ili slično, ne bi išlo to ide po principu sam svoj majstor i gotovo ili nikak drukčije fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
rambox kaže...

Hm Sevis za putne torbe ili slično, ne bi išlo to ide po principu sam svoj majstor i gotovo ili nikak drukčije fučkaj ga.{#}{#}

Tražio sam po Google-u i ne mogu naći!
Zato i pitam po forumu {#}

14 godina
neaktivan
Popravak putne torbe

odi na hrelic i probaj nac slican ili isti kotacic, mozda ti se posreci.

17 godina
neaktivan
Popravak putne torbe

Postoji POSTOLAR na Knežiji koji popravlja kofere, ulica braće Cvijića. Znači najbolje je ukucat kafić Stara Knežija na googleu i postolar se nalazi nekih 20 metara južno od tog birca (inače odmah iza Lidla). Odnio sam mu 2 kofera (1 sa strganom ručicom, a drugi s puknutom nogicom zbog čega mi je kofer gubio ravnotežu). Nešto sam čekao, ali frajer je oba uspio popravit za cca. 2 tjedna i to sve za 90kn! I još mi je na koferu gdje su bile problem nogice, maknuo stare potrgane nogice i postavio 2 nogice od inoxa!... Jako je ljubazan i pristupačan. Znači on mi je doslovno bio zadnja nada jer baš nigdje u gradu nema radiona za popravak putnih torbi osim Marasa koji popravlja samo svoje marke (Samsonite i lacoste) i ni pod razno ne uzima ostale marke.
Po njegovim riječima, najveći problem novih kofera je to što proizvođači rade različite dimenzije potrošnih dijelova za kofere za svaku liniju. Znači svaka 3 mjeseca izbace novu liniju koja ima drugačije kotačiće, nogice, ručku, utore i zato nikoga nema više za popravljat jer je to sulud posao. Sve se svodi na bacanje kofera ako se nedaj bože pokvari nešto krucijalno i kupnja novoga. On sam je morao okolo obilazit frendove iz te branše i raspitivat se jel imaju dijelove potrebne za popravak mojih kofera tako da čovjeku kapa do poda!
Preporučujem!

http://www.apartmani-kamen.com
13 godina
Da mi je samo znati kako si došao do ove 8 godina stare teme
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice