U Doboju katastrofa, preko 100 mrtvih a niko ne prenosi jer ne zele da stvaraju jos vecu paniku a barem trecina vode je jos na podrucju grada a strahuje se da ce se brojevi poprilicno povecati!
Uzas!
Navodno, al naavodno da u Obrenovcu ima najmanje 200-tinjak mrtvih. Zatvorili su grad i ne puštaju više nikog unutra. Zadnjim evakuiranima su naredili da vežu oči da ne vide šta pluta po vodi. Izvučeno je i 100 tona mrtvih životinja.
Ja sam iz Vrpolja, naš DVD je otišao u jaruge, tamo se povečava nasip, ako tamo pukne bit če belaja, v.kopanica, sikirevci, vrpolje sve ode u p.m, kod nas sutra nema šk jer je cijela dvorana i razredi puni ljudi i obitelji
Jel u Jarugama preljeva ili je puca nasip?
JOš se drži, malo su ga povisili, no knap je i pitanje je koliko ce još držati...

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,

pa Hrvatske Vode su državna firma jel a dobro znaš kak kod nas rade i posluju državne firme.Uostalom o čem mi uopče pričamo jel, ako je nasip puko baš na djelu gdje je bio obnovljen onda je tu priči kraj.Dakle još jednom ponavljam nasip je puko na mjestu gdje je bio obnovljen 2010 godine, a ko je to obnavljao Hrvatske Vode ili možda Klingonci.?Dakle ako se zna ko je obnavljao nasip, onda se itakako dobro zna ko je bio šef tog posla dakle zna se ko je kriv i kaj sad onda?