Evo htio bi malo vidjet da li Bugovci se vole napucavat i na druge načine osim Fps-ova Da čujem malo mišljenja koji vam je najdraži mod,koje markere ste koristili i tako.Ja inače preferiran Woodsball,mada i Speedball nije loš, a za sada sam igrao samo sa Tippmann-om 98custom, al kako sam danas od rođendana(18-ti btw woohoo
Da čujem malo mišljenja koji vam je najdraži mod,koje markere ste koristili i tako.Ja inače preferiran Woodsball,mada i Speedball nije loš, a za sada sam igrao samo sa Tippmann-om 98custom, al kako sam danas od rođendana(18-ti btw woohoo )skupio dosta para,planiram si uzet svoju opremu pa da mogu igrat kad kod poželim bez iznajmljivanja opreme
)skupio dosta para,planiram si uzet svoju opremu pa da mogu igrat kad kod poželim bez iznajmljivanja opreme
Za one koji su manje upućeni u ovo, to vam je sport gdje se napucavate protiv suparničke ekipe sa markerima(marker=puška koja koristi kuglice punjene bojom za pucat)Te je naravno cilj potuć drugu ekipu. Imate mnogo modova od klasičnog Team Deatmatch-a do capture the flag, lisice ili branjenja/napadanja baze. Inače u svijetu vrlo popularno u hrvatskoj se to tek nekako počelo buditi(nažalost uvijek mi kasnimo sa svim )Te je potrebna što kondicija,smirenost i taktika kako bi se savladala suparnička ekipa i bili najbolji
)Te je potrebna što kondicija,smirenost i taktika kako bi se savladala suparnička ekipa i bili najbolji

Al evo kako sam skupio pare sad smo se frend i ja zagrijali da si uzmemo opremu pa da zajedno krenemo pwnat noobove koji iznajmljuju mwahahahaha
 Al evo kako sam skupio pare sad smo se frend i ja zagrijali da si uzmemo opremu pa da zajedno krenemo pwnat noobove koji iznajmljuju mwahahahaha Al koliko vidim i po našim i europskim cijenicima cijene su više manje iste,Tippmann x7 osnovni model dođe od 2100-2300kn boca dođe nekih 300-tinjak kn,maska od nekih 350-ak kn,ma taman za moji buđet
Al koliko vidim i po našim i europskim cijenicima cijene su više manje iste,Tippmann x7 osnovni model dođe od 2100-2300kn boca dođe nekih 300-tinjak kn,maska od nekih 350-ak kn,ma taman za moji buđet )
)