Obrada slike

poruka: 5
|
čitano: 1.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Obrada slike

Ne znam jesam dobro napisao naziv teme ali mene zanima jel postoji kakav program evo primjer: kad se recimo uzme slika neke osobe recim košarkaš pa se sa tim programom stavi moje lice na tijelo košarkaša i da se recimo doda kosa ili brada i tome slično.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 18:46 (MEGATON).
16 godina
protjeran
Obrada slike

Adobe photoshop, ona bolja verzija ti dode oko 999$ ne zezan stvarno. Ali moš skinit priko Mininove priko torrenta. Da bi ti link ali nesmin, inače photoshop je naj program za slike.

17 godina
neaktivan
RE: Obrada slike
MEGATON kaže...

Ne znam jesam dobro napisao naziv teme ali mene zanima jel postoji kakav program evo primjer: kad se recimo uzme slika neke osobe recim košarkaš pa se sa tim programom stavi moje lice na tijelo košarkaša i da se recimo doda kosa ili brada i tome slično.evo slike kao primjer.

Dobro si napisao naslov teme, samo ti je ostatak teksta gramatički netočan... :D

Adobe photoshop..

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 18:29 (coder_).
17 godina
neaktivan
Obrada slike

Nisam ni mislio takve slike stavljati na ovaj forum.Hvala dečki na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 18:33 (MEGATON).
16 godina
neaktivan
Obrada slike

Da, Photoshop je najpoznatiji i naj korišteniji program za obradu slika.

Pa tako se sad koristi svugdje...od sprdnje sa slikama do proljepšavanje poznatih hollywoodskih zvijezda( Da, sve su obrađene, bolje nemoj tražit slike koje nisu uređene photoshopom)

Photoshop je inače skup program...Ako ne želiš ništa potrošit, tu je uvijek piratstvo...iako nije baš savršeno legalno...

Ali sve u svemu, photoshop je vrlo kompliciran program, tako da ćeš morat proć kroz tutoriale da bi ga mogao dobro koristiti.

Možda ti misliš da ćeš sve sam skužit, ali vjeruj mi, nećeš.

Kada se tako glava reže i stavlja na neko drugo tijelo, moraju se i izgladit rubovi, prilagodit glava, kut, boja i sve živo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice