Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.685.103
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a slusaj, dodaj jos jednoga..
Dosta MW2 za danas, sad se dvoumim, bacit WoW ili pogledat 6-7 epizoda Enterprisea.
i ja sam tu....
Laku noć...
zZzZzZzZZZZZZZZZZZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ
LOL šta sam ovo napravio O.o
Prvo stari smajlići, zatim višestruki potpisi, a sad sićušni fontovi. Domagoj, nadam se da imaš dobar firewall na serveru jer ja rasturam!
ROFL!
Uspio sam tako da sam stavio tekst u indeks. Zatim sam ga izrezao i ponovno zalijepio. Kada ga označiš, gumb "indeks" neće biti označen, pa ga možeš ponovno pritisnuti. I tako ponovi par puta, klikni "očisti formatiranje" i viola!
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.
meni bude označen i nikako ne mogu
meni bude označen i nikako ne mogu
Neće ni meni uvijek. Probaj napisati tekst, zatim ga cijelog formatirati kao indeks (ili eksponent), zatim ga izreži, zalijepi, i zatim označi nešto unutar teksta i opet formatiraj kao eksponent.
Blablablablablablabla
Ma otkriti ću koji je to kôd pa će biti lakše hackati. Ovako samo pogađam i stišćem gumbe bezveze.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam augue lectus, pharetra eu, malesuada nec, feugiat in, leo. Suspendisse ornare feugiat odio. Fusce eget enim sit amet pede iaculis elementum. Phasellus nisl magna, faucibus et, adipiscing tempus, ultrices vel, lorem. Curabitur ac ligula. Maecenas sapien nulla, porta non, laoreet sed, fringilla eu, risus. Etiam turpis odio, porttitor ut, auctor non, dictum sed, tellus. Praesent eget sapien. Donec et nisi nec velit dapibus vehicula. Fusce tincidunt vestibulum quam. Pellentesque turpis leo, aliquam quis, tempor et, pretium ac, libero. Sed a ligula in lectus luctus iaculis. Praesent purus ante, tincidunt a, convallis non, consectetuer non, purus. Aliquam ac metus. Nunc tempor nisi aliquet ante.
Uspjeh!
Ovom prilikom se zahvaljujem KompoZeru jer mi je pomogao da shvatim caku. Laku noć!
ajd samo ti i dalje hakiraj, a ja ode spavat :)
laku noć!
laku noc, evo meni svira pisma
i can transform ya
Stavio sam skidat muziku od Franka Klepackia...prebolasno! Hell March ftw!
sutra idem vjezbat nove trikove.. nadan se da ce koji bit uspjesan i da nece bit lomova...
Večer nespavalice, kako je?
Večer ,lol ja se zabunio i pisao 6 minuta poslje 22 h u birci zamjeno birc i nespavalice
Večer,a evo,gura se.Još tjedan dana do početka škole pa ih iskorištavam najbolje što mogu.Idem sad skočit pod tuš da se malo osvježim.
Da nezna netko koliko treba paket postom da dode unutar drzave?(dva tri cetiri koliko dana)
Da nezna netko koliko treba paket postom da dode unutar drzave?(dva tri cetiri koliko dana)
Isti dan ti neće sigurno doć, vjerovatno 2 ili 3, 4 neće sigurno.
Ovisi od kuda, koji način slanja, dan u tjednu itd.
Ja samo znam da se paketi tek šalju unutar nekoliko radnih dana.
Ma danas iz Varazdina za Brod
vecer, evo prijatelj cistia komp i slomia 3-4 nozice od proca...
sad ce bit nabava..
vecer, evo prijatelj cistia komp i slomia 3-4 nozice od proca...
sad ce bit nabava..
A ti imaš sigurno rezervu za prodati..heh..Dobro večer,eto se ja tu malo motam oklo moram ić prebaciti si podatke za sutrašnju instalaciju.
Laku noć!
Evo ja taman pogledao zadnju epizodu 3. sezone Californicationa. Meni jako tužan kraj - pogotovo uparen s legendarnom pjesmom od Elton Johna.
Pozdrav!
Evo ja se bas spremam da pogledam The Dark Knight