Budući da sam reinst win imam puno posla a malo vremena.Sutra je opet šljaka a ja još nisam inst sve programe koji mi trebaju na kompu pa ću vas lagano pozz imam posla...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vecer sta se radi...dali netko zna koliko db maksimalo sviraju logitech x-530???
svi zaspali, i meni došlo al san probia granicu tako da sad mogu...dugo, dugo
vecer sta se radi...dali netko zna koliko db maksimalo sviraju logitech x-530???
Pa negdje kao Boeing 747. Znaci oko 140db.
slabo nešt ovdje večeras...
Dosadno je polako...
al ok, sutra petak :)
danas*
dosao doma, sutra cu mamurat, i nadam se da sam uspio polsat ovvvu porku...laka onc!!!
slabo nešt ovdje večeras...
Tu smo ali malo zabusavamo.
Uf nešto mi vruće u sobi bilo i bilo je poprilično tiho... Tada shvatim da sam smanjio vent na Sapphirki na 20% LOL
ja sam mislio kupit te zvučnike nisam bas neki expert kaj to znaci 140db jel to dobro :D
ja sam mislio kupit te zvučnike nisam bas neki expert kaj to znaci 140db jel to dobro :D
hahaha.. dada 140db je slietnje boeinga haha..
samo pazi da ne bi išao više.. na 160 ti se kosa zapali! al stvarno LOL
Ako želiš biti gluh, onda je dobro
jao jao, ja još imam 2.1sustav, al mi je
glupi brat iskida jednog tako da u biti imam 1.1...
tragično al eto gura, mora
aha ja mislim da sam skuzio da je glasno a ima to onda kvalitetan zvuk i bass ili se zvučnik dere koda beba place lol
Makni još taj jedan da imaš 0.1 pa da vidiš onda zvuk kakav je
Makni još taj jedan da imaš 0.1 pa da vidiš onda zvuk kakav je
neću probavat u biti moga bi samo ga isključi i eto, a mis da bi bia red da uzmem
jedne nove..
Logitech Z4 preporučam...
ja u starome kompu imo neki ugrađen zvucnik koji bi svako malo ispustio neki smjesan zvuk...Za njega sam zvuk u QBasicu piso...:)
omfg ovi zvučnici zhledaju ludo!! samo steta sto nis 5:1 bili bi jos bolji
samo pitanje kolka je cjena tih zvučnika
Nisu losi, ali nekako je bas preslab u odnosu na z3, a isti sub po obliku.
A i visoki mi se slabo cuju, ipak nema zvuka do pravog sistema nek se skloni sve.
Meni je dovoljan i onaj sistem za 200 kuna . Ove sam uzeo jer sam odlučio kupiti malo bolju stvar i sada su mi OK. Bas je uvjek na full i kako je iza monitora čuje se još jače
Nakon dugo vremena evo i ja se ovde pojavih,šta ima??vidim zvučnici su vam na pameti
Šta kažete na Logitechove S-220?
bas slabi na takvom wooferu sumnjam
Jak je bas... Cijela kuća mi se trese kada ga odvijem do kraja
ma daj te genius ili kaj vec ima 70db samo su jako veliki a logitech x-530 ima 140 db! a kamoli da govorim o z4
Oly_E3 a kolka je cjena tih zvučnika???
da ne pisem novu poruku ovo su je''ni zvučnici
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1720035
ma daj te genius ili kaj vec ima 70db samo su jako veliki a logitech x-530 ima 140 db! a kamoli da govorim o z4
Jesi ti cuo te Genius zvucnke par ljudi tu na forumu ih ima i super su zadovoljni nek se jave pa ce ti to im potvrdit, nije sve u sirovoj snazi ovi Genius imaju ukupno oko 120W muzicke snage kaj je to malo mozda?
pa ciniju mi se dobri ali logitech-ovi su bolji
čini mi se sa danas neću zatvorit nesavalice, a laku noć