Gdje ljetujete ??

poruka: 21
|
čitano: 3.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Pozdrav..

Gdje vi obicno ljetujete?? Da li ste u svome ili iznajmljujete?? Koliko dugo ste na ljetovanju??

Kod nas je slucaj da iznajmljujemo samo poznanicima, no jedni od njih imaju svoj apartman u istoj zgradi kao i mi, unajme od nas, a svoj iznajme nekome drugome..

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 10:12 (lg-viewty).
17 godina
protjeran
Gdje ljetujete ??

Ja ljetujem u Vukovijama svake godine...Ima vukova,krava,i teladi Cool

CAPETAN PRICE
16 godina
neaktivan
RE: Gdje ljetujete ??
Ja zimujem, i proljetujem, i ljetujem i jesenim uvijek na/u istom mjestu, Starigrad Paklenici! :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Prije sam na Viru, sada u Crikvenici... Na Viru je više mediteranski ugođaj zbog biljaka(mirirs), a Crikvenica pošto je grad nije baš mediteransko ali je onako sladak grad sa dobrom atmosferom...Namigiva

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Raj na zemlji, DubrovnikCool

16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

U Zagrebu

17 godina
Gdje ljetujete ??

Grohote na otoku Šolti - kraj 6./početak 7. mjeseca - mir, tišina, čisto more, nema gužve,

a onda opet kraj 7. ili početak 8. mjeseca iz Krivodola kod Imotskog skočim do mora tj. plaža

na potezu Makarska- Brela, Baška voda, Medići, Mimice-Omiš.

Jedva čekam kad će završiti tunel Sv. Ilija kroz Biokovo, pa će mi onda trebati max. 20 min. do mora. :-)

15 godina
protjeran
Gdje ljetujete ??

Na Karibima Cool i na Pagu Smijeh

17 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Vikendicu imam u Malinskoj,na otoku krku,a obavezno posiječujem Zrče na otoku Pagu.

Istina je oko nas,a laž još više.
15 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

S.B. majka..........

The quieter you become the more you are able to hear...
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

ma svake godine na drugo mjesto...

Brac, Vodice, Vir, Pag, Crikvenica, Umag, Nin .........

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

...prošle godine sam ljetovao u bolnici, možda ću ove godine imati više sreće pa odem negdje...Cool

...kaos...
16 godina
neaktivan

Ja u Tribunju i iznajmljujemo.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina

tamo gdje i živim blizu mora,okolica zadra,kakve su prilike kod nas da ne živim kraj mora ne bih ni znao kave je boje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
odjavljen
Gdje ljetujete ??

ljetujem na pagu, u pagu

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan

Ljetujem na Pag-u i Zadru Cool

RIDER
17 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Najvise Makarska (Brela, Krvavica) do Baske Vode.

Imam rodbine u Makarskoj pa znam u njih biti, ali najvise volim iznajmiti, ima u Krvavici na onoj velikoj okuki iznajmljuje se povoljno, tamo budem, volim mir i tisinu, uzivam sa svojom ljepsom polovicom.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

isrpid kuće Cool živim na moru

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 13:40 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Ja ne volim more i druga mjesta pa ljetujem kod kuće na rjeci i penjem se po stablima od 15m i skačem u vodu.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

-

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 17:03 (lg-viewty).
16 godina
neaktivan
Gdje ljetujete ??

Kod frenda u Zadru.To mi je najdraže vrijeme ikad.Chillanje i kupanje svaki dan,izležavanje na terasi...Kud ćeš bolje

alrighty then
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice