Električne Cigarete

poruka: 13
|
čitano: 13.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Električne Cigarete

Nakon puno zadimljenih wc-a u školi, puno propovijedi o štetnosti pušenja i bronhitisa sam vidio to čudo od el. cigarete, pa me zanima jel netko probao to čudo, i dal se može kupit u nekom poštenom dućanu, a ne samo online?

Vir prudens non contra ventum mingit...
15 godina
neaktivan
Električne Cigarete

Još prije 2-3 mjeseca vidio sam neku reklamu na TV-u za el. cigarete.

Košta oko 400-500kn.

16 godina
neaktivan
Električne Cigarete

prouči malo ovaj link

http://www.el-cigareta.com/step.jsp

16 godina
neaktivan
RE: Električne Cigarete
IN_trance001 kaže...

prouči malo ovaj link

http://www.el-cigareta.com/step.jsp

Pušim Dunhill u kojem nema arsena, umjetnih okusa i toga svega

Vir prudens non contra ventum mingit...
12 godina
neaktivan
Električne Cigarete
Refill elektronske cigarete sadrži samo vodu, propilen glikol-bezbojna, netoksična tekućina slatkog okusa, nikotin i miris koji daje okus. Te tri komponente povezuje membrana koja je ugrađena u e-cigaretu. Uz to niti jedan od tih sastojaka ne uzrokuje karcinom.
http://www.elektronska-cigareta.com.hr/
13 godina
neaktivan
Električne Cigarete

Nakon 16g zdusnog tamanjenja winstona, marlbora i plavog waltera sam odlucio radi djece barem u dnevnoj sobi pusiti el. cigaretu da njima ne smrdi duhasnki dim. Istog trenutka kada sam poceo s parom, normalna cigareta mi vise nije bila potrebna, i iako sam u rezervi imao jos 2.5 steke waltera - "analognu" pljugu vise nisam taknuo. Sad ce nekako biti 2 godine kako ne pusim. Starom sam isto nabavio e-cigaretu i on takodjer ne pusi malo manje od 2 godine. On je 45g tukao 3 kutije dnevno a sada zadovoljno pari i pucka po kuci. Obojici nam se popravilo zdravlje. On je imao problema sa slajmom, a ja ujutro pri budjenju nisam mogao duboko udahnuti jedno pola sata dok mi se tijelo ne zalaufa.

Prelazak na paru ti od srca preporucujem. Jedna je velika greska koju vecina napravi kada proba e-cigaretu; - ne koriste kvalitetan model i razocaraju se dobivenim efektom. Druga greska je da odmah pri isprobavanju e-cigarete uzmu neku smjesnu tekucinu tipa vanilija ili mango i naravno da ti fali "ono nesto" u okusu same pare.

Dakle za pocetak uzmi dobru opremu i 2-3 vrste duhanskih aroma.

Ja sam iz Osijeka i u avenue mall-u ima neki stand gdje prodaju e-cigarete, pa mozes i probati sto te zanima.

Duboko ti preporucam vivi nova tank koji gustam preko pola godine nonstop. Lak je za punjenje i odrzavanje, a kompletno je popravljiv/izmjenjiv tako da uz malo fiber spagice i malo kanthal zice vise neces trebati narucivati izmjenjive vrhove za vivi novu.

Kao samo tijelo cigarete preporucam neki mod tipa telescope ili z-max klon sa 18350 baterijama koje ce te drzati cijeli dan. Uz baterije ces trebati i punjac.

Kada uzimas kapi, pazi na kolicinu nukotina u njima.

Ako si pusio jake cigarete (Marlboro, Walter, Dunhil, Camel, Lucky Strike,...) gledaj da uzems kapi s 24/36mg nikotina. ako si udarao laganice tipa Benston, Ronhil i sve ultra izvedenice - 11 ili 16 mg nikotnia ce ti biti dosta.

Uz duhanske arome uzmi si i jednu s kavom/capucinom jel ima super okus uz jutarnju kavicu.

E-cigareta je super stvar ali zahtjeva malo paznje i prtljanja i nije kao normalna cigareta gdje samo izvatic cigaretu i zapalis, ali je u konacnici jeftinije, zdravije i mirisljavije za tebe i sve oko tebe.

Nadam se da se nitko od moderatora/admina nece ljutiti ako te uputim na genijalan forum koji se bavi tom tematikom i gdje ce ti svatko izaci u susret i pomoci ti savjetom :

www.elektronske-cigarete.info

Uglavnom - go for it, ostavi smrdusu i prijedji na paru :)

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
12 godina
neaktivan
Električne Cigarete

molim iskusne za savjet, što mislite koju cigaretu da odaberem: http://www.mtmstore.eu/product/e-cigareta-joyetech-eroll-komplet/ ili http://www.mtmstore.eu/product/e-cigareta-joyetech-ego-c-upgrade-650-mah-baterija-sa-evod-isparivacem-vezicom-i-gratis-tekucinom/. Prijateljica mi ima ovu drugu i jako je zadovoljna ali ovaj eroll komplet mi se čini puno elegantniji pa me zanima ima li tko iskustva s njim?

14 godina
neaktivan
Re: Električne Cigarete

Pa dobre su ali sviđaju mi se takve koje su slične pravim cigaretama...

12 godina
protjeran
Električne Cigarete

Jel jos netko probao ove el. pljuge, to stvarno pomogne da se smanji/prestane?

17 godina
neaktivan
Električne Cigarete

El. cigare... najbolji izum od Interneta :)

Evo ja već skoro 1 god na njima. Ego C i Biansi IMIST sam provao, svakako preporuka. Od tekućina preporučavam one na bazi duhana (slatkaste i ostale su samo za tu i tamo, ali dojade svaki dan vrlo brzo). 

Moj omiljeni okus je DK-4 (od ostalih je dobar  USA-mix / Malboro)... Savjet je početi sa 24mg koncetracijom pa do 11mg svako 3 mjeseca. Dalje je nezgodno jer se dim "prorjedi" i počmeš previše dimit. 

O odvikavanju od pravih cigara: - ako imaš želje prestat pušit, kreni sa el. cigarama... ako nemaš, onda će pušit obične + el.cigare tamo gdje se nesmije dimit. Odviknuti se od cigara pravih s voljom je dosta 10dana navikavanja na el. cigaru. Poslije toga će te svako 7 dana uhvatit želja za pravom cigarom, ali kad ti se vrati njuh i skužiš koliko smrdi će te odbiti.

Uglavnom od ljudi što znam, oni koji su stvarno već neko vrijeme htjeli prestat pušit su već na e.cigari dugo i ne misle se vratit nego čak misle i odustat od ikakvog dimljenja, a oni koji su čuli za cigaru od prijatelja i izgleda im "cool" ili žele pušit u uredu (ili gdje se ne smije) pa su se uvatili e.cigare, su uglavnom odustali nakon nekog vremena. 

da sumiram - neće samo el.cigare te "natjerati" da manje dimiš, nego shvati to kao nikotinski flaster sa psihološkim faktorom da držiš nešto u ruci. 

btw. ako pušiš 1 kutiju dnevno, u godinu dana uštediš oko 6000 kn :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 12:48 (Thog).
12 godina
protjeran
Električne Cigarete

Pa bas zbog tog psiho faktora i gledam te cigarete, pogotovo ove sto stvarno lice na prave.

Samo vidim da su te puno jeftinije od ovih eGo, zanima me ima li kakvih bitnijih razlika osim baterije?

EDIT, kliknuo bih "HVALA" gumb ali ga eto iz nekog razloga u ovoj temi nema.

EDIT2. Ja sam htio ovu uzeti pa jednu za sebe i jednu za gospodju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 12:53 (VedranOo).
17 godina
neaktivan

Nisam probao, ali mislim da ti te nevaljaju. Slabo pare i baterija je grozna. 

Preporučio bi ti eGo-CE4 paket, 450kn. 2 baterije (dovoljni kapacitet za cijelodnevno dimljenje) s punjačem i 5 grijača (moraš ih mjenjat svako mjesec-dva) + još dobiješ 30ml tekućine u startu. (1ml - 1kutija cigara)

To je za 2 osobe, sasvim dovoljno za početak, a dođe svakog po 225 kn!! 

12 godina
protjeran
Thog kaže...

Nisam probao, ali mislim da ti te nevaljaju. Slabo pare i baterija je grozna. 

Preporučio bi ti eGo-CE4 paket, 450kn. 2 baterije (dovoljni kapacitet za cijelodnevno dimljenje) s punjačem i 5 grijača (moraš ih mjenjat svako mjesec-dva) + još dobiješ 30ml tekućine u startu. (1ml - 1kutija cigara)

To je za 2 osobe, sasvim dovoljno za početak, a dođe svakog po 225 kn!! 

OK, onda cu radije probati to nego da bacam novce na nesto sto nema ucinka, hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice