Koje je vase misljenje o ovom katastrofalnom događaju?Pricajte malo o tome.
Koje je vase misljenje o ovom katastrofalnom događaju?Pricajte malo o tome.
Tvoj nick i ova tema neidu zajedno..............
Tvoj nick i ova tema neidu zajedno..............
Lol hahahaha
Gdje curi?
(ne pratim vijesti)
Ja sam jako zadovoljan jedva čekam pad dolara a naravno i pad cijena komponenata! Moje mišljenje sa ekonomske strane!
Užas , mnoge životinje če uginuti! Milšljenje sa ekološke strane!
Ja pak čekam i čekam da daju Rusima da to više zbombaju, pa ništa...
Gdje curi?
(ne pratim vijesti)
Negdi u meksickon zaljevu najveca ovakva katastrofa ikad pogledaj malo po youtubeu zadnjih mjesec dana je samo to po vjestima.EDIT:ja mislim da bacanje nuklarne nije pametni jer tko zna sto se sve moze desit cunamiji i slicno
Ja sam jako zadovoljan jedva čekam pad dolara a naravno i pad cijena komponenata! Moje mišljenje sa ekonomske strane!
Užas , mnoge životinje če uginuti! Milšljenje sa ekološke strane!
Pazi, Amer neće dozvoliti pad dolara.
1. Imaju crpke na Istoku, zato pati i gine nevin narod
2. Napravit će sami sebi katastrofu i pobrati zlato/novce, da izbjegnu pad dolara. (blizanci, srušile se 3 zgrade, sve su padale slobodnim padom,
kao da katovi ne postoje, a treća uopće nije bila niti pogođena, i 6 blokova je udaljene od blizanaca. A usput su ispod blizanaca dana prije odvezli
sve zlato o nove koji su se ispod skladištili. Toliko o tome.)
3. Imaš jednu staru američku poslovicu: "Našem narodu nikad ništa ne smije faliti, makar i po cijeni glava drugih nacija, ili našeg naroda."
Ne mogu shvatiti kako s bilo koje strane ta prirodna katastrofa moze biti super. Kakav pad dolara i cijena komponenti?
Nemam komentara.... :S
Da ali ja sam mislio na turizam koji im je potpuno uništen na istočnoj obali a o ribarstvu da i ne govorim!
Zato očekujem pad dolara!
Nadam se da će British Petroleum, a i ostali odgovorni dobit odgovarajuću kaznu. Tj. tolku da propadnu, jer izazvali su ogromnu ekološku katastrofu.
A ispaštat će biljni i životinjski svijet te ribari, a njih tko pita....
A ja pak ne znam ko je tu bedastiji, Ameri ili ti Britanci čija je platforma, već se je*enih mjesec dana i više zaje*avaju s tim, pa onda one gluposti o betoniranju, WTF?! Koja budala bi išla betonirat 1,5 km pod morem, a lijepo su Rusi predložili da to zbombaju sa nuklearkom. Ako se ne varam, Rusi su tak svoje bušotine plina rješavali 169 puta, od toga 5 ih je bilo brijem pod vodom ili tak nešt, od tih pet jedan je failal, dakle šansa za uspjeh 80% (iako nije neki reprezentativan uzorak). Stoga, ja i dalje čekam da daju Rusima da to zbombaju...
EDIT: @Geek O, dobro će ih opaliti po džepu, ne znam jel dovoljno da propadnu, al tu je Meksiko, Amerika te još će tu bit milijun manjih tužbi, neki procjenjuju već sad trošak od oko nekih 500 milijardi dolara (za BP), al ja vjerujem da će i više bit.
Da ali oni žele iskoristiti tu rupu da bi mogli vaditi naftu a ne bacit atomsku bombu na nju!
Da ali ja sam mislio na turizam koji im je potpuno uništen na istočnoj obali a o ribarstvu da i ne govorim!
Zato očekujem pad dolara!
Ma nemože od toga dolar pasti tako lako.
Recimo cijene ribe ako i bude rastao, to je njima samo zarada.
Jer gle, ona u ulazu košta isto, a prodaje se džabe.
Pogledaj recimo ovaj adapter:
http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=050.912.035
Taj kabal je Linksu ulaz, AKO i 1kn... Zarada je gotovo 5x veća, kad se doda PDV, skoro 4kn...
Dakle super stvar.
Sad računaj da dolar padne, njima padne ulazna cijena i prodaju po staroj cijeni.
To je samo za ovaj jeftini proizvod, a zamisli koliko dobiju na napajanjima, grafikama, procesorima itd?
Jedino puši USA, jer će biti višak dolara na tržištu, i to ne smije dozvoliti jer će pasti cijene dionica najvećih kompanija = propast SAD-a.
A to neće nikad dozvoliti, prije toga će izmisliti ili novi rat, ili nekakvu novu katastrofu.
Čak sam sad sam sebe uvjerio da je ovo USA organizirala..
Da ali oni žele iskoristiti tu rupu da bi mogli vaditi naftu a ne bacit atomsku bombu na nju!
Je, baš će sad iskoristit tu naftu nekak. Sad je gotovo.
Oni tu naftu nece ostaviti da slobodno pluta po moru paliti ce je ili skuplati,ili sto vec i siguran sam da ce se to moci nekako reciklirat
Mislim pod zemljom ima još nafte tj ona još curi tako da nije za bacit!
Da i tko zna do kad ce curit.............
Slike naj bolje govore o katastrofi.
3. Imaš jednu staru američku poslovicu: "Našem narodu nikad ništa ne smije faliti, makar i po cijeni glava drugih nacija, ili našeg naroda."
..imaa još jedna izreka : yebe se prosjećnom ameru za curenje nafte u mex zaljevu,njemu je bitno da u svoj auto natanka benzin svaki tjedan..
ista je situacija s nama ostalima..
uzmite to u obzir kad lamentirate nad ekološkim aspektom te inače jadne situacije..
Mislim pod zemljom ima još nafte tj ona još curi tako da nije za bacit!
Gle, s tom bušotinom je gotovo, neće se sad magično stvorit platforma koja će gurnut cijev u rupu i ponovo to srkat. Nema. Okej, nafta je ispod, al se bome uskoro neće vadit...
A ima i ona neke fix ideje :)
Ne kuzim zasto bi neko bezveze unistavao citav biljni i zivotinjski svjet.
Money...
Jesu li do sada pokazali humanost, dok su klali i mučili Iračane i Afganistance?
Toliko djece u Africi gladuje a oni se brinu o Fordu i GM-u, financiraju ih,
umjesto da naprave polja sa staklenicima i proizvode makar i GMO hranu,
da se nahrane ljudi.
Gladni ljudi = bolest = potreba za lijekovima = zarada.
To moze samo bolesna osoba..............
Money...
Jesu li do sada pokazali humanost, dok su klali i mučili Iračane i Afganistance?
Toliko djece u Africi gladuje a oni se brinu o Fordu i GM-u, financiraju ih,
umjesto da naprave polja sa staklenicima i proizvode makar i GMO hranu,
da se nahrane ljudi.
Gladni ljudi = bolest = potreba za lijekovima = zarada.
Ne radi se o drugim zemljama neg o njihovoj vise od 50 posto je otkazalo ljetovanja u americi a u tom slucaju gubi a ne zarađuju nista.