ne stvarno ljudi gdje je deda XXX, da mu nije slučajno koji frejm prebrzo izletio pa ga strefio herc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo koliko sam ja uspio svoju GTX1060 dignuti (s time da ima tu još mjesta za napredak s čime ću se poigrati kada uhvatim dovoljno vremena)
Ibme daj odvrti na medium
ma nema što vrtiti ako nemože dignuti memu još 400 gore... to je neki 9300-9400 1080p medium score
dedeki obadva, ali čekaj, doći ćeš i ti u naše godine
još ja igram za stolom, ali ti ćeš isto u fotelji k'o xxx jer su ti koljena već sad vjerojatno na izdisaju od parketa i laminata
Kaj misliš kak je Stjepanju pa on je non stop na balkonu i po ljeti i po zimi.Kaj misliš da se samo tako ruše rekordi u OC-anju.
Ljudi gdje je deda XXX??? ovo je njegova ura obično...
upalio je komp u 6h ujutro, još čeka da se pojavi slika na ekranu pa da nas uveseli svojom prisutnošću
Moć privjeska i entuzijasta koji zna što želi
FTW
hvala Deda već si me jako zabrinuo
Na koliko se clocka core i memory otprilike 1070?
Sve ovisi koju memoriju imas na grafickoj ako samsungovu memory moze ici i do 1000mhz micron max 750 mhz hynix neznam ali on je najlosiji sto se tice core ja sa svojom micron max mogu izvuci +175
Na koliko se clocka core i memory otprilike 1070?
Sve ovisi koju memoriju imas na grafickoj ako samsungovu memory moze ici i do 1000mhz micron max 750 mhz hynix neznam ali on je najlosiji sto se tice core ja sa svojom micron max mogu izvuci +175
Kako koja ova moja je Hynix i default joj je 8000mhz effective a moja je za bench bila na 10000 effective. U prevodu 1000mhz memory i 145 mhz Gpu.
gtx 1060 aorus. Ponude za trenutnog lidera 1060 kategorije na pm.
Kako koja ova moja je Hynix i default joj je 8000mhz effective a moja je za bench bila na 10000 effective. U prevodu 1000mhz
koja tvoja, daj popuni više rubriku moj pc da ne moramo zvat vidovitog milana
kod mene je isto micron i za miniranje sam je digao za +400, dalje nisam htio ići jer msi nije poznat po dobrom hlađenju vrama
a čip je išao na nekih +120-130, nisam se previše zajebavao s isprobavanjem - uglavnom je radila na preko 2000mhz i to mi je bilo dovoljno
možda ako se zaletimo na neko benčanje čisto radi zajebancije mogu isprobati granice
i kaj velite za ssd star pet godina i dvogodišnje windowse
Privjesak FTW
i kaj velite za ssd star pet godina i dvogodišnje windowse
Privjesak FTW
To je to rijetko viđen balans cijene i performansi.
Komp brz ko raketa
Kako koja ova moja je Hynix i default joj je 8000mhz effective a moja je za bench bila na 10000 effective. U prevodu 1000mhz
koja tvoja, daj popuni više rubriku moj pc da ne moramo zvat vidovitog milana
kod mene je isto micron i za miniranje sam je digao za +400, dalje nisam htio ići jer msi nije poznat po dobrom hlađenju vrama
a čip je išao na nekih +120-130, nisam se previše zajebavao s isprobavanjem - uglavnom je radila na preko 2000mhz i to mi je bilo dovoljno
možda ako se zaletimo na neko benčanje čisto radi zajebancije mogu isprobati granice
Ja sto sam maks isao bilo je 181 za core i 760 za memory power limit na 108 max i core +100 mada taj core voltage ne radi bas najbolje uglavnom max sto pise 1096mV a po defaultu radi 1060mV. Sad sve ovisi sto tocno majnas koju valutu ja sam na nice hash isao +20 core +700 mem power limit 80 max temp 70
Ove brzine SSD-a su neki vidjeli samo u SF filmu
Komp brz ko raketa...
mislim da si nepotrebno bacio novčeke
dok ti popališ strojeve i doguzeljaš se do kauča, namjestiš se i staviš cvikere i jastučiće, upalio bi se on i sa ata hdd-a
nisam se zajebavao s isprobavanjem, namjestio sam ofrlje na +120 ili 130, ne sjećam se točno
memoriju na +400, neko vrijeme i na +500, pa spustio na +300 jer nisam siguran koliko se dobro hladi vram
uglavnom sam majnao po defoltu što odredi nicehash i bilo je par algoritama koji bi grafu jebački oznojili
makar tih 74 stupnja i 1400rpm koje sam vidio kao maksimalu zapravo nije neki problem, ali opet - na gejmanju bez ograničavanja fps-a nisam vidio da prelazi 70 stupnjeva
ali morat ću isprobati barem mafiu 3, to smeće neoptimizirano mi je čak i 1050ti grijalo i dizalo rpm daleko više nego bilo što prije toga
Sta ti je, custom verzije boostaju preko 2ghz, moja 1080-ka na stocku je na 2050mhz, isto je i sa 1060 i 1070-kama....
Ma koja to custom gtx 1060 boosta preko 2ghz jer ja nisam niti jednu nasao, ako se ne varam tvornicki je najbrza strix sa 1873mhz na gpu, ti mozda gledas memoriju a ne gpu clock
Ma koja to custom gtx 1060 boosta preko 2ghz jer ja nisam niti jednu nasao, ako se ne varam tvornicki je najbrza strix sa 1873mhz na gpu, ti mozda gledas memoriju a ne gpu clock
a joj pa zar opet.
Nakon ovakvih provala vrijeme je da se otvori tema ispeci pa reci.
a joj pa zar opet.
Nakon ovakvih provala vrijeme je da se otvori tema ispeci pa reci.
Dajte plz netko sa gtxicom 10xx par prtscrova iz msi AB i nekog bencha, za ovog Patrika da se vise ne sramoti sa glupim upadima
To je klokano, stavi sve na defolt pa da onda vidimo boost. Klokanje se ne računa, svatko zna pomaknuti slajder pa bu boost preko 2000 mhza.
To je klokano, stavi sve na defolt pa da onda vidimo boost. Klokanje se ne računa, svatko zna pomaknuti slajder pa bu boost preko 2000 mhza.
svejedno se vidi sve što treba i bez defaulta profila, boost je oko 1950 bez klokanja
svejedno se vidi sve što treba i bez defaulta profila, boost je oko 1900 bez klokanja
Pa onda ne vidim kaj se sprdate sa patrikom koji priča o tvorničkom kloku/boostu a ne overkloku.
Nije nikako 1900mhz kada je tvornicki boost na toj kartici 1797mhz u oc modu i 1771mhz u gaming modu link.
Shvacam da su se neki tek ustali i nisu popilu dozu kave ili cega vec piju pa ne kuze gpu clock i memory clock na gpu
svejedno se vidi sve što treba i bez defaulta profila, boost je oko 1900 bez klokanja
Pa onda ne vidim kaj se sprdate sa patrikom koji priča o tvorničkom kloku/boostu a ne overkloku.
pa evo maloprije izjavio da strixica ima boost clock 1873Mhz pod pretpostavkom da i taj clock ima u igri pod loadom, a nema nego oko 2020mhz stock out of box
Dobro jer ti znas sta je gpu core clock i sta je memory clock na gpu? Ne laprdaj gluposti nego prouci to prije nego nesto napises
pa evo maloprije izjavio da strixica ima boost clock 1873Mhz pod pretpostavkom da i taj clock ima u igri pod loadom, a nema nego oko 2020mhz stock out of box
Na službenoj stranici fino piše
https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-STRIX-GTX1060-O6G-GAMING/
1873 MHz boost clock in OC mode for outstanding performance and gaming experience.
svejedno se vidi sve što treba i bez defaulta profila, boost je oko 1950 bez klokanja
Tako je, na stocku bude 1950-1960
Nije nikako 1900mhz kada je tvornicki boost na toj kartici 1797mhz u oc modu i 1771mhz u gaming modu link.
Shvacam da su se neki tek ustali i nisu popilu dozu kave ili cega vec piju pa ne kuze gpu clock i memory clock na gpu
Tako piše na stranici, da, ali tokom testiranja na stocku bude 1950-1960 kako je kolega gore i rekao
Mogu i posnimit ako treba
https://www.anandtech.com/show/10325/the-nvidia-geforce-gtx-1080-and-1070-founders-edition-review/15
evo tu piše o tome, lijepo odmah se prva slika vidi kako to radi i to nijekakv overklok i što već netko misli da je
Mogu i posnimit ako treba
Furmark i posnimi, da vidimo. Ne neke igrice koje ni ne opterete GPU 100% sve piplenove itd.