Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.283.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: AMD Ryzen CPU
Ako su ovi testovi tacni, kao da Gledam situaciju da Amd nece stici napraviti procesora kolika ce biti potraznja. Nesto poput Applea svaku godinu kad krene prodaja iphonea.
17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Nebu problema sa isporukom, škot je to objasnio, nitko ne gleda. Proizvodni pogoni mogu isporučiti hrpu toga, eventulanu samom početku će trebati malo sačekati, ko i inače.

9 godina
škot prića s pre jakin naglaskon, ko je i pogleda nije ništa razumia.
17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Koga zanima, razumil bu sve. Ak ja neuk kužim kak onda bi trebao kužiti svatko 

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Taj Ryzen ce biti mucko djubre izgleda. Da mi je netko rekao da ce mi za pola godine prakticki biti "zao" sto sam uzeo svog 6700K - ne bih vjerovao. Nije mi zao jer je stvarno mrcina od procesora i za ono sto profesionalno radim mi je teski overkill (a ne igram se, nazalost, onoliko koliko bih htio).

Sigurno je da su neki novi vjetrovi zapuhali i da je ovo definitivno na radost svima osim intelovim dionicarima

Freak Show Inc.
9 godina
BOOMboy kaže...

Koji bi telac na x model stavio max clock. To je kao da na intel k seriju staviš max clock. 

Isti oni koji su ma FX-9590 stavili 4.7/5.0

Ili Fury clockali blizu max dok je nvidija dala van 980 TI koja je sa oc pojela furya....

no kako sad stvari stoje izgleda super. 

Bitno mi je da pojede mog 4.5 3570k sa dobrom marginom u SP, a kao ektra dobijem 50% više coreva i 150% više tredova dok šupski intel mi za 2000+kn daje isto to što imam sa malo više performansi... nakon 4 godine... zato nisam i nebi još 4 godine nadogradio da nema AMD-a.

17 godina
neaktivan
XXX kaže...

Potres

I te kakav potres .... go go AMD .....
Kakav je rezultat sa najslabijim R7 ???? Ima li gdje kakav graficki prikaz?

9 godina
Alfa_R kaže...
BOOMboy kaže...

Koji bi telac na x model stavio max clock. To je kao da na intel k seriju staviš max clock. 

Isti oni koji su ma FX-9590 stavili 4.7/5.0

Ili Fury clockali blizu max dok je nvidija dala van 980 TI koja je sa oc pojela furya....

no kako sad stvari stoje izgleda super. 

Bitno mi je da pojede mog 4.5 3570k sa dobrom marginom u SP, a kao ektra dobijem 50% više coreva i 150% više tredova dok šupski intel mi za 2000+kn daje isto to što imam sa malo više performansi... nakon 4 godine... zato nisam i nebi još 4 godine nadogradio da nema AMD-a.

Uf našo si proc na max clocku kojeg su kupili samo slijepi i gluhi. A tako možeš staviti u taj lonac sve intelove procove bez famoznog slova K. Ima ih gro više :) :)

9 godina
BOOMboy kaže...

Uf našo si proc na max clocku kojeg su kupili samo slijepi i gluhi. A tako možeš staviti u taj lonac sve intelove procove bez famoznog slova K. Ima ih gro više :) :)

Samo sam dao odgovor na pitanje ;) 

Ako imaju odličan proizvod - dati će se klokati.. ako nemaju - nategnuti će ga koliko ide kao što su u prošlosti radili...

Za sada se čini da imaju pravu stvar, no pričekajmo do benchmarka i do avarage OC rezultata...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 11:49 (Alfa_R).
17 godina
Friday kaže...

Taj Ryzen ce biti mucko djubre izgleda. Da mi je netko rekao da ce mi za pola godine prakticki biti "zao" sto sam uzeo svog 6700K - ne bih vjerovao. Nije mi zao jer je stvarno mrcina od procesora i za ono sto profesionalno radim mi je teski overkill (a ne igram se, nazalost, onoliko koliko bih htio).

Sigurno je da su neki novi vjetrovi zapuhali i da je ovo definitivno na radost svima osim intelovim dionicarima

Jesam li ja upravo pročitao da ti hvališ AMD? Petko, još samo fali da počmeš okolo nositi tablu s parolom gdje hvališ Linux...

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
17 godina
AMD Ryzen CPU

As ti gospe Asrock nabacal naponski Phases ko šalate.Najeftinija MSI AM4 matična 5 naponskih graha, na drugoj strani najsiromašnija Asrock matična 9+2 grahorasto naponsko rješenje.

13 godina
AMD Ryzen CPU

Procesori još nisu službeno izašli, a određeni pojedinci su strašno "butthurt".

Kako vidim, jedan dijeli TD bez argumenta po ciloj temi, kao da ga netko prisiljava da prati.

Prika pasko , evo ti jedan "thumb up" , nemoj konzumirati Ryzen ako ti škodi.

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
metallic kaže...

A čovjek dao brdo love za i7 i skupu ploču, sad vidio da je popušio i nije mu baš lako. 

Jebga, to ide tako i te ljude i dječicu ja samo čekam, taj i7 bude bio pravo jeftin, naravno, ako bude na prodaju. 

Strpljenje je vrlina. 

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
16 godina
odjavljen
metallic kaže...

Kako vidim, jedan dijeli TD bez argumenta po ciloj temi, kao da ga netko prisiljava da prati.

LOL, to mi je frend u RL. Voli trolat a ne voli AMD. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
14 godina
skank666 kaže...
metallic kaže...

Ti si vjerovatno jedina osoba izuzev roditelja koja ga voli.

15 godina
metallic kaže...

Niije sam pasko u tome ima njih jos koji djele td bez i jednog argumenta da ih sad sve ne prozivamo bili oni na amd ili intel strani.

12 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Heh. Pa kako može netko ne volit amd? To je jedini potencijalni konkurent intelu, i nvidiji. Vidiš što se događa kad intel i zeleni nemaju konkurencije? Flagship od 1200$ kod zelenih, a intel dila 8c16t za isto sličnu cijenu...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Heh. Pa kako može netko ne volit amd? To je jedini potencijalni konkurent intelu, i nvidiji. Vidiš što se događa kad intel i zeleni nemaju konkurencije? Flagship od 1200$ kod zelenih, a intel dila 8c16t za isto sličnu cijenu...

To moraš pitat njega... Ni meni nije jasno kako potrošač ne kuži da mu jaka konkurencija može jedino dobroga donijeti. Ja se samo nadam da je ovaj hype oko ryzena opravdan.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 13:06 (skank666).
14 godina
AMD Ryzen CPU

Pasko nemoj biti ljut, sve sto je dobro kratko traje naprimjer tvoj 6700K.

12 godina
odjavljen
ivanzu kaže...

Pasko nemoj biti ljut, sve sto je dobro kratko traje naprimjer tvoj 6700K.

... Al ajde, bar si mu rekao da je proc dobar, a to što kratko traje je mrva soli na ranu.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Ljubav je slijepa i ne vidiš niš...tok se ne odljubiš 

13 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Kad će AM4+?

SkorvY
13 godina
AMD Ryzen CPU

To će biti sve dostupno kod nas za kakti mjesec dana?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
17 godina
odjavljen
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

9 godina
protjeran
ansha kaže...
Lucidius kaže...

Pa ovo je jace od i7 5820k clock per clock, fino fino 

Ansha je ostal bez kompa kak mi se cini...

Ako se moze clockat na cca. 7,5ghz taj Ryzen, onda da...

A jel ikom palo na pamet da je to X model pa da mu je takt mozda blizu maksimuma? 

Da ne ulazim sada u teorije zavjere, ti si rekao protiv bilo kojeg ryzena ako te srusi dajes komp, ovdje se vidi da je onaj sa 6 jezgri opasno blizu ili jaci ovisno na kakvim je taktovima u stvari bio, tako da ce ovi octa core pomest pod sa tvojim i moci ces samo rec kad si slobodan da neko preuzme komp 

13 godina
odjavljen
XXX kaže...
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

Pa ono, čini mi se da bi mogli s time ispolirati i usavršiti općenito platformu.

SkorvY
13 godina
Lucidius kaže...

Da ne ulazim sada u teorije zavjere, ti si rekao protiv bilo kojeg ryzena ako te srusi dajes komp, ovdje se vidi da je onaj sa 6 jezgri opasno blizu ili jaci ovisno na kakvim je taktovima u stvari bio, tako da ce ovi octa core pomest pod sa tvojim i moci ces samo rec kad si slobodan da neko preuzme komp 

Kupis jedan, dobis dva 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
AMD Ryzen CPU

Ma ako je svo ovo kako stavri stoje ja cu ici na 1700x on mi je nekako najprihvatljivi sa cijenom ovo ispod i netreba ni gledati.

17 godina
odjavljen
skorvy kaže...
XXX kaže...
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

Pa ono, čini mi se da bi mogli s time ispolirati i usavršiti općenito platformu.

A kaj sad ne valja ?

13 godina
odjavljen
XXX kaže...
skorvy kaže...
XXX kaže...
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

A kaj sad ne valja ?

To još neznamo.

SkorvY
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice