Zanima me sljedeće. Na Win 7 bih pokrenuo XP mode i onda u XP isprobavao razne demo programe (da vidim da li mi uopće odgovaraju prije nego ih instaliram na Win 7), a i neke programe sumnjivog porijekla (u kojem bi mogli biti virusi, trojani, itd.). Da li će oni (virusi) utjecati na Win 7 i podatke na HDD-u? Da li mogu nakon nekog vremena i na koji način reinstalirati XP mode, da mi se očiste sve te testne instalacije koje sam instalirao za probu i testiranje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me sljedeće. Na Win 7 bih pokrenuo XP mode i onda u XP isprobavao razne demo programe (da vidim da li mi uopće odgovaraju prije nego ih instaliram na Win 7), a i neke programe sumnjivog porijekla (u kojem bi mogli biti virusi, trojani, itd.). Da li će oni (virusi) utjecati na Win 7 i podatke na HDD-u? Da li mogu nakon nekog vremena i na koji način reinstalirati XP mode, da mi se očiste sve te testne instalacije koje sam instalirao za probu i testiranje?
Dobro pitanje...cekam odgovore kao i ti, BDW s virusima nikad neznas ;)
Ima li tko odgovor za mene?
Mozes naravno. Nemoj ukljucivasherane foldere izmedju win 7 i xp mode i to je to. Iz xp mode mozes na net i sve ostalo kao u pravim win dowsima osim igara. Kasnije samo deinstaliras i ponovo instaliras xp mode i imas ih ciste.
Da li bi mi Sandboxie bolje (jednostavnije) poslužio za testiranje software-a (demo, SW sumnjivog porijekla-virusi, trojani,... itd.) ili da se držim Windows XP mode-a?
Ili on služi samo za sigurno sufranje i/ili vraćanje/brisanje instalacija koje sam obavio u određenom razdoblju?
XP mode je rjesenje za programe koji ne rade pod win 7 ali moze sluziti i za ovo sto ti pitas.