VirtualGirlHD -pomoč

poruka: 10
|
čitano: 1.808
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
VirtualGirlHD -pomoč

koristi li itko ove desktop striptizete, na XXX je dostupna verzija sa 29 fullshow modela, ima još oko 15 dvd-ova sa sveukupno preko 500 modela koje sam sve skupio, ali imam problem...

kako te modele ( posebno skinute ) staviti da rade sa ovih 29, kopirao sam ih u folder programa pod Models I Data ali ništa, samo onih 29 rade

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: VirtualGirlHD -pomoč
AHAHAHAHA sori al morao sam.
hmda
15 godina
protjeran
mindstorm kaže...

koristi li itko ove desktop striptizete, na XXX je dostupna verzija sa 29 fullshow modela, ima još oko 15 dvd-ova sa sveukupno preko 500 modela koje sam sve skupio, ali imam problem...

kako te modele ( posebno skinute ) staviti da rade sa ovih 29, kopirao sam ih u folder programa pod Models I Data ali ništa, samo onih 29 rade

osim ovih 29 da li plaćaš ostale??...neće za đabe da rade...šalu na stranu...mislim da ipak moraš platiti korištenje...ona stara: nema đabe...jel...Namigiva

15 godina
protjeran
VirtualGirlHD -pomoč

da ali zašto bi onda po torrentima bilo 15 dvd-ova sa sveukupnih preko 40Gb modela ako se moraju kupit da bi radili - malo glupo kraj onoliko seedersa, a nigdje ne ostave komentar, a ja se nemogu registrirat i pitat...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mindstorm kaže...

da ali zašto bi onda po torrentima bilo 15 dvd-ova sa sveukupnih preko 40Gb modela ako se moraju kupit da bi radili - malo glupo kraj onoliko seedersa, a nigdje ne ostave komentar, a ja se nemogu registrirat i pitat...

ehhh preko torenta se mogu skidati i "besplatni" filmovi...jel..a čuj svatko čuva svoje investicije..sad bi ti đabe...Namigiva

15 godina
protjeran
VirtualGirlHD -pomoč

lol pa nisam valjda za đabe skidao sve te modele

mora nešto biti, neki "razbijač" da to sredi, jer opet na tpb masu njih skida i seeda te modele, ali kad se registriram nemogu komentirat

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:16 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mindstorm kaže...

lol pa nisam valjda za đabe skidao sve te modele

..ehhhh..ništa,malo si dao posla mreži...ipak,provjeri još opcije..poanta je da s i registrirani modeli(čitaj:komadi) sinhroniziraju sa HOME SITE-O0M,baš radi provjere..i meni su prije plesale..uhhh kako je to bil odobro...ali nakon određenog vremena nisam mogao više pokrenuti program...plati baća..ukratk oje bila poruka...Nevinašce

15 godina
protjeran
VirtualGirlHD -pomoč

a onda je nešta do tvoje greške, meni plešu več godinu dana ( ova 29 medels verzija )

ali je gušt kad crackiraš jednu verziju i skineš još tri pa ih sve četri pokreneš, tad crack " prepozna " sve četri i evo show "pun desktop !"

edit: a moguče i to da samo prestanu raditi, ovisi na koliko je registriran account koji koristimo, no po tome onda ja nemogu iskoristiti sve ostale 29+ modele

ipak mislim da ima način, ako neko zna....

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:32 (mindstorm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtualGirlHD -pomoč

Prije ili kasnije će doći nekakav crack koji će ti rješiti taj problem Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
VirtualGirlHD -pomoč

linuxjuzer nešta je do tvojih postavka bilo, jer nemogu same od sebe prestaiti radit, ko što sam rekao rade mi več godinu dana a evo moj profil:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice