Virtual machine

poruka: 10
|
čitano: 2.183
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Virtual machine
nisam bas iskusan sa virtual machine-om,pa mi recite da li bi mi comp mogao to podrzati
dakle
amd sempron 2800+ 1.6ghz
512 mb ram
ati radeon x300/x550/x1050
xp sp3

low,ali bice bolje :D
dakle da li bi mogao to izdrzati
i preporucite neku vm
dore 2 cuo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Virtual machine

Neće radit baš najbolje (single core i samo 512 MB RAMa). VMware Player je dobar, ima dosta mogućnosti i skoro svaki OS radi u njemu. Za neke osnovne stvari i Microsoftov Virtual PC je dobar. Samo, što će ti virtualizacija (na tvom kompu bi u VMu radio dobro neki Linux ili Win98)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
protjeran

virtual box 3.0...

instalirao sam ga na win 7 a u nj  win xp. sve radi ali jede ram,naravno. preporučio bih jači stroj. meni je athlon 2 dvojezg 2x3 ghz i 2 gba rama,pa ipak ne radi veselo...

Z
15 godina
comp mi je zreo za reinstal,a nikada to nisam radio
pa bih htio da instal xp,da probam
dore 2 cuo
16 godina
odjavljen

Onda će ti i MSov VPC poslužiti. BTW, nemaš što zeznuti kod reinstalacije, samo čitaj što piše na ekranu ;)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Virtual machine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne podržava niti moj Intel Celeron D 345. Al virtualizacija radi. Kako? Softverski Belji se

Proc ne podržava hardversku virtualizaciju al svejedno radi Proc ne podržava hardversku virtualizaciju al svejedno radi
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne podržava niti moj Intel Celeron D 345. Al virtualizacija radi. Kako? Softverski Belji se

onda nek skine

ali nema potrebe,ja sam mu pokazao preko teamviewera...

15 godina
neaktivan
Virtual machine
Koji software bi trebo za instalirat virtualno linux ili nešto slično neki windows i to...

Ja sam prije nešto radio s
VMware Workstation
e sad dali je to za to ili ne .. i
gdje se instalacija softwera i kako izvršava u virtualizaciji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virtual machine

Bi li meni comp. podržao virtual machine (Moj PC)? Ako bi, koji je dobar program? Imam XP Pro SP3.

Može li se na virtual machine instalirati Win 7 za, recimo, vježbu i navikavanje prije pravog prelaska na sedmicu?

Može li se na virtual machine imati instaliran isti Windows kao i na compu? Npr. XP ?

Ne razumijem se previše u ovo, ali učinilo mi se zgodno rješenje za raznorazna testiranja. Svaka sugestija je dobrodošla.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice