USB borbeni komplet

poruka: 8
|
čitano: 1.926
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
USB borbeni komplet

Palo mi je na pamet - što bi svaki informatičar morao imati na svome usb-u što bi mu moglo zatrebati kada dođe negdje nekome nešto popravti ili općenito

da započnem

program "Tor"

Program omogućuje zaobilaženje ograničenja pristupa internetu npr kada neka tvrtka, ili stranica blokira pristup drugim stranicama (nemože se ići na youtube,facebook itd)

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: USB borbeni komplet

pa recimo bs player sa svim codecima, winrar, office,  neke osnovne drivere univerzalne....i tak..

16 godina
USB borbeni komplet

Neki portable antivirus, browser, video player, open office, live boot linux, nekoliko puta mi je zatrebao video converter...

Sve to bi bilo savršeno na min. 8GB MicroSD karticu u 3G USB modemu da je skoro uvijek siguran pristup na net.

P.S. i ovo http://blog.lifehacker.com/5266661/turn-your-spare-thumb-drives-into-feature+packed-giveaway-drives

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 23:19 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Neki portable antivirus, browser, video player, open office, live boot linux, nekoliko puta mi je zatrebao video converter...

Sve to bi bilo savršeno na min. 8GB MicroSD karticu u 3G USB modemu da je uvijek siguran pristup na net.

osim kad si negdi di nema signala :D a i to je moguce..

16 godina
strgani kaže...
power_user kaže...

Sve to bi bilo savršeno na min. 8GB MicroSD karticu u 3G USB modemu da je uvijek siguran pristup na net.

osim kad si negdi di nema signala :D a i to je moguce..

Skoro uvijek, promjenjeno

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 23:19 (power_user).
17 godina
neaktivan
USB borbeni komplet

zgodna stvar je i oni usb boot-ovi koji maknu sve šifre za pristup nekom kompu (npr ako se moraš ulogirati u windowse bootaš sa usb-a i makne sve šifre) al nemogu ih nać u zadnje vrijeme

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e da, kad smo vec kod toga, ima na hiren boot cd-u v10.0 zgodnih alata za to..nemam trenutno kod sebe da bi znao koji je alat..al naci ces ak skines cd..

17 godina
neaktivan
USB borbeni komplet

USB stick složen kao multi boot + još nešto korisnog softwarea

1. Run HIREN'S BOOT CD

2. Run Digwiz MiniPE XT

3. Run MINI WINDOWS (XP)

4. Run Koon boot

5. Install WIN 7 (sve verzije)

6. Install WIN XP pro 32 bit

7. Install MS Office 2003 pro

8. Install MS Office 2010 pro

Sve to i još nešto softwarea

1. NERO 6 sa dodatcima (više mi ne treba jer nisam sreo stroj sa blue ray pržilicom)

2. Avast antivirus free

3. KLite mega codec pack

4. VLC media player

5. WinZIP 15

6. Firefox 4.0

7. Foxit reader

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 1:13 (yaro).

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice