Testovi IQ

poruka: 2
|
čitano: 920
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Testovi IQ

kako i dali postoji mogućnost , da spriječim te testove inteligencije na webu ? čim otvorim neke stranice nudi mi se taj test!!!!

Šta mi ga uopće nude kada sam glup i nemogu sam riješiti problem????? Zato , molim za pomoć .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Testovi IQ

ako se ne varam ti misliš na onu reklamu za test inteligencije. sad ne mogu naći ni jednu stranicu na kojoj se pojavljuju te reklame, ali ajde ovako. kad naiđeš na neku stranicu na kojoj se nalazi ta reklama, desni klik na reklamu da odaberi copy link location. ne znam točno, ali će biti slično ovom linku http://googleads.g.doubleclick.net/aclk?sa=l&ai=BgIMq... iz tog linka uzmi ono prije kose crte, u ovom slučaju to je googleads.g.doubleclick.net. zatim nađi datoteku hosts koja se nalazi u C:\Windows\System32\drivers\etc. desni klik na datoteku pa open with, odaberi notepad. skroz dole dodaj ono što si prije izvadio iz linka, iz ovog slučaja googleads.g.doubleclick.net, a ispred dodaj i ono 127.0.0.1. sada više ne bi trebalo biti ni te reklame ni bilo koje druge reklame sa googleads.g.doubleclick.net. na taj način možeš dodat i druge reklame

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice