Imali kakav drugi program poput everesta gdje mogu vidit takt ram i tako te malo detaljnije stvari ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AIDA64, HW monitor, možda Tuneup Utilities...
Takt RAM-a možeš vidjet i u CPU-Z programu.
Detaljnije stvari možeš pogledat u programu Aida64 - slična Everestu.
Imali kakav drugi program poput everesta gdje mogu vidit takt ram i tako te malo detaljnije stvari ?
ImašAIDA, CPUZ (više orijentiran na procesor), GPUZ(grafika), HWmonitor, SIW (system information windows), PC Wizard...
I tako... Potraži na torrentu everest ultimate edition ako ti je baš on potreban... od ovih preporuku dajem AIDI i HWmonitoru.
Hvala svima skinuo sam specy cini se dobar ,no postoji li neki program u kojem mogu nastelat brzinu rama jer mi pise da je 671 mhz a ja sam kupio onaj koji moze 1333 ?
Hvala svima skinuo sam specy cini se dobar ,no postoji li neki program u kojem mogu nastelat brzinu rama jer mi pise da je 671 mhz a ja sam kupio onaj koji moze 1333 ?
Mislim da to moraš u biosu namjestit.
HWiNFO32 i HWiNFO64 (za 64-bit OS) ili Hardware Info
Ako piše da radi na 671, to znači da je zapravo na 1333. DDR3 gledaš tako da onu brzinu koju ti prikaže u tim programima pomnožiš sa 2.
Hvala puno ste pomogli :D