Program za konvertiranje .bin + .cue u .iso

poruka: 11
|
čitano: 13.341
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za pretvaranje .bin + .cue u .iso

Imam ImgBurn 2.4.2.0 koji može samo pretvoriti CD/DVD-ove u .iso ako CD/DVD ne zadržava multi-session jer tada stvara .bin i .cue datoteke. Htio bih pretvoriti .bin + .cue u .iso.

Ako novija inačica može to napraviti, recite koja pa ću probat, ako ne, onda možete predložiti neki besplatan program koji to može.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Program za pretvaranje .bin + .cue u .iso
Tom.K kaže...

Imam ImgBurn 2.4.2.0 koji može samo pretvoriti CD/DVD-ove u .iso ako CD/DVD ne zadržava multi-session jer tada stvara .bin i .cue datoteke. Htio bih pretvoriti .bin + .cue u .iso.

Ako novija inačica može to napraviti, recite koja pa ću probat, ako ne, onda možete predložiti neki besplatan program koji to može.

Neznam, mozda PowerIso, zasto jednostavno neotvoris preko DemonToolsa i copy paste sve sto je na cdu i zaljepis u neki program.

I don't care...
15 godina
neaktivan
markoal kaže...

Neznam, mozda PowerIso, zasto jednostavno neotvoris preko DemonToolsa i copy paste sve sto je na cdu i zaljepis u neki program.

Da otvorim preko Daemon Tools-a, kopiram sve sa cd-a i zaljepim u neki program? Nema baš smisla...

16 godina
Tom.K kaže...
markoal kaže...

Da otvorim preko Daemon Tools-a, kopiram sve sa cd-a i zaljepim u neki program? Nema baš smisla...

Da zaljepis u neki program tipa tog PowerIso ili sl., barem ja nesto tako sl. radim kad npr ocu stavit igru na 2 cda i sl., kao prvo jer je lakse, a neznam tocno sta ti ciljas al eto, valjda ce ti neko pomoc

I don't care...
17 godina
neaktivan
Tom.K kaže...

Ak ne mora biti baš besplatan,možda bi alcohol 120% riješil problem.

16 godina
protjeran

ma samo taj .cue mountaj i skopiraj sve i to prebaci u power iso i napravi iso file...a taj .cue ili .bin mozes i raspakirat winrarom mislim da ti je to najjednostavnije rjesenje

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sa programom WinISO konvertirat.

World championships:7, GP > started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, > Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sa ovim programom WinMount

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Već sam isprobao PowerISO. Uspjelo je pretvoriti u .iso, no izgleda da neće ispravno pretvoriti PS igre. U svakom slučaju, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za konvertiranje .bin + .cue u .iso

Proizvodjaci igara ponekad sadrzaje 'spreme' na medij na nestandardan nacin,

upravo radi zastite od kopiranja ili prepravljanja.

Probajte navedene datoteke procitati u 'Alcohol 120%' ili neki slican,

koji ne mijenja organizaciju .bin + .cue zapisa prilikom ocitavanja.

Na temelju ocitanih zapisa izradi se 'Virtual DVD/CD-ROM',

te se iz njega napraviti ISO datoteka.

Svi programi za 'przenje' ne moraju takav .ISO ispravno prziti.

'Alcohol 120%' u kombinaciji sa 'UltraISO'

u vecini slucajeva koji su meni trebali prolazi.

Ne znaci da ce to uvijek biti moguce.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
15 godina
neaktivan

Mountao, kopirao, probao, igra radi, no izgleda da je Alcohol 120% samo promjenio .bin ekstenziju u .iso, pa WinRAR ju nije mogao otvoriti (uobičajeno je da WinRAR može otvoriti ISO datoteke). Nije važno, hvala svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 10:10 (Tom.K).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice