Jel moze neko da mi predlozi neki dobar program za 3D modeliranje
+ za dodavanje efekata u te modelete da nebi izgledali ko Counter Strike.
Plus da je besplatan.
Jel moze neko da mi predlozi neki dobar program za 3D modeliranje
+ za dodavanje efekata u te modelete da nebi izgledali ko Counter Strike.
Plus da je besplatan.
Ako ces ici cisto na modeler, meni je wings3d nesto najbolje sto mi se dogodilo, moze li upce modeliranje biti jednostavnije od toga? Ali u njemu ne mozes raditi animaciju, mogucnosti teksturiranja modela su ogranicene kao i rendering.
Blender je puno kompletniji paket koji podrzava sve sto ce ti trebati ali je i kompliciraniji.
Oba programa su besplatna.
Od komercijalnih imas na izboru lightwave, cinema4d, 3d studio max, maya...
Izgled tvojih modela ce ovisiti ponajprije o tvojim vjestinama, a tek manjim dijelom o mogucnostima alata u kojemu ih radis.
Ako ces ici cisto na modeler, meni je wings3d nesto najbolje sto mi se dogodilo, moze li upce modeliranje biti jednostavnije od toga? Ali u njemu ne mozes raditi animaciju, mogucnosti teksturiranja modela su ogranicene kao i rendering.
Blender je puno kompletniji paket koji podrzava sve sto ce ti trebati ali je i kompliciraniji.
Oba programa su besplatna.
Od komercijalnih imas na izboru lightwave, cinema4d, 3d studio max, maya...
Izgled tvojih modela ce ovisiti ponajprije o tvojim vjestinama, a tek manjim dijelom o mogucnostima alata u kojemu ih radis.
e dje je sajt od 3d studio max google neizbacuje nijedan link za 3d studio max sajt nego samo neke tutorialse.