- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
De ajd ljudi trebam vidjet neke gluposti za internet
treba mi ovo
Pogledaj ovo:
pokušaj ovo:
odi u C: (naredba "cd /" - ukucaj bez navodnika)
zatim probaj: "windows\system32\ipconfig /all" (opet, bez navodnika)
ma pregledao sam 5 stranica u google rezultatima i ništa ne pomaže
pokušaj ovo:
odi u C: (naredba "cd /" - ukucaj bez navodnika)
zatim probaj: "windows\system32\ipconfig /all" (opet, bez navodnika)
prva naredba ništa ne napravi
a drugaČek, ček. Upiši:
cd ..
Znači cd pa dvije točke iza toga...
Imas li ipconfig u folderu system32?
Zgleda da ti je ipconfig malo zbrisan XD.
Da je u pitanju Linux, onda bi ti rekel da ju instaliraš (ifconfig, ipak malo jači ekvivalent ipconfig-a), na neki način već, ovisno o distri.
Ovak, ne znam sry...
Našao sam riješenje
ipconfig.exe je nedostajao iz C:\windows\system32 pa sam samo dodao text file i spremio kao ipconfig.exe...upisao naredbu i radi
It fuckin' works
I tek sad vidim da vi to isto napisali
Hvala svima na pomoći
evo i link di sam našao rješenje
naletih na ovo:
a) when I tried to run ipconfig from the DOS prompt, I got "ipconfig is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file"
b) when I tried to run ipconfig from the Run menu, I would get an error message telling me that ipconfig is not a recognized and that Windows could look online for the right program or I could select from a list
Well, I fixed a) by going to Computer -> Properties -> Advanced -> Environment variables and replacing the PATH command (that somehow had been repplaced leading a folder for my Treo?) with C:\Windows;C:\Windows\System32, my ipconfig/all at the DOS prompt works, thought it still doesn't from the RUN menu.
Našao sam riješenje
ipconfig.exe je nedostajao iz C:\windows\system32 pa sam samo dodao text file i spremio kao ipconfig.exe...upisao naredbu i radi
It fuckin' works
Hvala svima na pomoći
O tome sam ti ja pricao zato sam ti i poslao ss u nespavalicama i pitao imas li uopste ipconfig u system32
a jbg kad su spameri zamaskirali xD
glavno je da je riješen problem
more lock