OS za gejming

poruka: 6
|
čitano: 1.672
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
OS za gejming

Znaci, koji OS je najbolji za igrice, na kojem ce se igrica najbolje pokretat.. Imam slab komp pa me zanima dali bi na nekom drugom OS-u dobio bolje performance.. Sad sam na XP SP3.. I dobar je, sluzi svrsi, al zanima me dal ima nesto bolje.. Najvise igram cod..

http://thebeattime.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OS za gejming

Napiši koju konfiguraciju imaš!!

Zašto mijenjati nešto što služi svrsi.Nema potrebe.

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: OS za gejming
MarioVk kaže...

Znaci, koji OS je najbolji za igrice, na kojem ce se igrica najbolje pokretat.. Imam slab komp pa me zanima dali bi na nekom drugom OS-u dobio bolje performance.. Sad sam na XP SP3.. I dobar je, sluzi svrsi, al zanima me dal ima nesto bolje.. Najvise igram cod..

Koliko točno slab komp?

Ako nemaš dvojezgreni procesor, 2GB RAM-a, neisplati se prelazak na Win7/Vistu SP2.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
neaktivan
OS za gejming

Ako imas nesto slabiji komp ja bih ostavio XP dok ne "ukinu" kompatibilnost za njega, jer je najbolji za igre (ako imas slab komp {#}).

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:25 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvojestr kaže...

intel celeron 2.53GHz -- 1gb ram -- ati radeon 9550.. eto jako slab,,, Pa nemoram mijenjat, samo me cisto informativno zanima dali postoji nesto isplativije, cito sam da ubuntu dobar ako uspijes pokrenit igru, al opet veca je vjerovatnost da ti na ubuntu igre uopce nece radit...

http://thebeattime.blogspot.com/
17 godina
MarioVk kaže...
Hrvojestr kaže...

intel celeron 2.53GHz -- 1gb ram -- ati radeon 9550.. eto jako slab,,, Pa nemoram mijenjat, samo me cisto informativno zanima dali postoji nesto isplativije, cito sam da ubuntu dobar ako uspijes pokrenit igru, al opet veca je vjerovatnost da ti na ubuntu igre uopce nece radit...

Ubutnu je Linux distra, i kao takva ima jako slabu podršku za igre, jedino preko wine-a ali to je neisplativo.

Previše komplikacija zbog ničeg, radije ostani na xp-u, a imaš negdje neku temu kako da "olakšaš" winxp da uzima manje rama...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice