Ne sprema se desktop background

poruka: 13
|
čitano: 2.419
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nakon svakog pokretanja WIndow$a background je iste boje -crne. Postavim neki photo, on opet vrati..

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ne sprema se desktop background
Windows 7?
Svrzic
17 godina
neaktivan

I meni isti problem na poslu na Win XP, stim da su nam user accounti od domene na serveru, i nemam admina naravno.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamecoder kaže...
Nakon svakog pokretanja WIndow$a background je iste boje -crne. Postavim neki photo, on opet vrati..

Mislim da znam u cemu  je problem, KUPI windowse, a nemoj skidati sa onih stranica

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 2:28 (Pinc).
15 godina
Neznam dali je isto i za xp, ali za 7icu, ako nema pozadine, onda znaci da je istekao probni rok i da se "mora kupit"
Svrzic
15 godina
Pinc ti si kupio?
Svrzic
17 godina
neaktivan

Ja imam org windowse, XP pa imam isti problem.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
Pinc ti si kupio?

naravno

17 godina
neaktivan

Ja imam org XP i nije do toga.

A i ja tražim pomoć od tukaca, a ne znaju ni post pročitat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja imam org XP i nije do toga.

A i ja tražim pomoć od tukaca, a ne znaju ni post pročitat.

Tebi nitko nije ni odgovara, nego je odgovoreno na prvi post... To se dogada sa piratskim windowsima 7 (ili originalnima koji nisu aktivirani).

Za XP nemam ni najmanjeg pojma sta bi to moglo bit, jesi probao reinstall winsa...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Nemogu reinstall kad je rijč o shareu, tj. imam user domenu na serveru, tj. ništa nije local.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 15:50 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Nemogu reinstall kad je rijč o shareu, tj. imam user domenu na serveru, tj. ništa nije local.

aha... onda je to druga prica... jesi probao malo proguglat problem, mozda je bas radi toga.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Iskreno nisam, ne opterećujem se previše time. Ionako nam sys admini brišu sav privatan sadržaj sa servera periodično svakih mjesec-dva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice