MojoPac

poruka: 5
|
čitano: 3.912
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MojoPac

se moze kako napraviti da mojopac freedom radi i na usb a da nije 2.0 (neznam koji je taj moj) jer imam taj je od gige a nece na njega...

http://images.google.hr/images?gbv=2&hl=hr&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=takems+V-style&spell=1

Technical Features:
» 1GB - 4GB
» supports USB 1.1 and 2.0
» Plug & Play Flash drive
» Carry it Easy +Plus software already installed

^^sa sluzbene stranice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MojoPac

MojoPac podržava jedino USB 2.0 sučenje, a o USB 1.1 nema ni govora jer je isuviše spor za tako zahtjevnu okolinu.

Problem ti je upravo u USB sticku. Stick ti deklarirano podržava USB 2.0 no 1GB kapaciteta je premalo za ikakvu normalnu distribuciju windowsa (koju moraš instalirati na stick preko MojoPac-a ) a kamoli za ikakvu ozbiljniju igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MojoPac

na takeMS-u od 512 radi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MojoPac
MojoPac Device Requirements

This section lists the requirements for the portable storage device used to install MojoPac. For more in-depth discussion and device recommendation, please visit the Devices for Mojo page.

iPod Requirements:

- Any of iPod, Video iPod, iPod Nano and iPod mini. Latest Firmware recommended.
- iPod Shuffle owners: time to upgrade!

USB Hard Drive Requirements:

High performance and top-tier USB external hard drives: Seagate, Western Digital, and Hitachi.

USB Flash Requirements:

Top-tier USB Flash drives: Memorex, Sandisk, OCZ, Lexar.

Connection:

USB 2.0 is required. USB 1.1 is too slow to provide an optimum Mojo experience for running applications, and therefore it is not supported.

Storage:

MojoPac can be installed on any USB 2.0 compliant storage device.

Minimum storage required is 128 MB. You need more storage depending on the application and data you are installing (ex: MS Office 2003 needs ~600MB, iTunes+QuickTime needs ~110MB). We recommend a 2GB or larger device.

Moja greška. Ostao mi je u sjećanju članak iz BUG-a u kojem se spominje da je za MojoPac potrebna svježa instalacija Windowsa. Jasno ističu da nije svaki uređaj podržan.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MojoPac
Korda kaže...

MojoPac podržava jedino USB 2.0 sučenje, a o USB 1.1 nema ni govora jer je isuviše spor za tako zahtjevnu okolinu.

Problem ti je upravo u USB sticku. Stick ti deklarirano podržava USB 2.0 no 1GB kapaciteta je premalo za ikakvu normalnu distribuciju windowsa (koju moraš instalirati na stick preko MojoPac-a ) a kamoli za ikakvu ozbiljniju igru.

Nije istina ja sam ga instaliral (imam usb 1.1 sucelje) i radi, istina instaliravalo se dosta dugo i jako puno mu treba da se otvori, ali npr ako odes do prijatelja koji ima 2.0 tam radi normalno, ja ga doma ni ne otvaram, ako nekaj trebam staviti gore odem u : F:\Documents and Settings\RingCube\Desktop  i tu zaljepim ono kaj hocu staviti. nego me zanima kak da napisem kod za taj program da mi se automatski pokrene kad ustekam usb? ako napisem ovako onda nece :   [autorun] open=F:\start.exe     a kak treba ?? =(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice