Moguce da ti je netko ukrao acc pa si izgubio premium zbog gledanja sa razlicitih ip adresa

Moguce da ti je netko ukrao acc pa si izgubio premium zbog gledanja sa razlicitih ip adresa
A takodje mi pise kada udjem na moj account na real debridu da mi nije premimum account???
Ako nije premijum to je normalno ponasanje,sve vidis,linkova ima ali ih nece ucitat.ako si uplatio imas na mailu da si platio pa vidi s njima,meni su se javili i bili super usluzni kada sam ih trebao za nesto,mozda ti je racun bio aktiviran na 2 IP,neko ga ukrao,moguce je svasta.Nije mi se to jos desilo i volio bi da rijesis pa ako uspijes baci koju rijec ovdje da znamo,tnx
A takodje mi pise kada udjem na moj account na real debridu da mi nije premimum account???
Ako nije premijum to je normalno ponasanje,sve vidis,linkova ima ali ih nece ucitat.ako si uplatio imas na mailu da si platio pa vidi s njima,meni su se javili i bili super usluzni kada sam ih trebao za nesto,mozda ti je racun bio aktiviran na 2 IP,neko ga ukrao,moguce je svasta.Nije mi se to jos desilo i volio bi da rijesis pa ako uspijes baci koju rijec ovdje da znamo,tnx
Pa jeste pustano sa dva mesta, jer sam u prethodnom boksu imao vec accaunt, ali sam ga prodao u medjuvremenu, a buducem vlasniku na zalost pokazao kako to funkcionise i covek je to gledao verovatno. Ja sam radio reartorizaciju odmah nakon toga ali mi nije jasno kako je i on mogao i dalje da gleda. Ja neznam kako da ih kontaktiram, nigde ne vidim mogucnost prepiske sa administratorom, pa bih voleo u tom pogledu ako neko zna bio bih zahvalan, pozz
Nema to veze mozes ti autorizirat na vise uredaja mozes i gledat istovremeno sa vise uredaja al dok imaju istu ip adresu to jest ako si spojen u svojoj kuci na wifi pa pustis na kompu i mobu istovremeno je ok inace dobije ban pise ti u pravilima da je acccount sharing zabranjen
Pa jeste pustano sa dva mesta, jer sam u prethodnom boksu imao vec accaunt, ali sam ga prodao u medjuvremenu, a buducem vlasniku na zalost pokazao kako to funkcionise i covek je to gledao verovatno. Ja sam radio reartorizaciju odmah nakon toga ali mi nije jasno kako je i on mogao i dalje da gleda. Ja neznam kako da ih kontaktiram, nigde ne vidim mogucnost prepiske sa administratorom, pa bih voleo u tom pogledu ako neko zna bio bih zahvalan, pozz
Ako je gledano s 2 ip adrese to ce biti to.Kako je Cro rekao,mozes autorizirat na vise uradjaja i gledat ali samo s 1 ip adrese.Bit ce da je taj drugi vlasnik pokrenuo film pa zato.
Imas na prvoj stranici od real debrida support pa izaberi support purpose-Account onda Subcategory-Account usage(Multiple devices,Multiple places)
Cim imaju kategoriju za to mislim da nisi ni prvi ni zadnji kojemu se ovo desilo.Eto ga,probaj to a ako mislis da je nesto drugo pod support imas par kategorija pa vidi,sretno
Ako je gledano s 2 ip adrese to ce biti to.Kako je Cro rekao,mozes autorizirat na vise uradjaja i gledat ali samo s 1 ip adrese.Bit ce da je taj drugi vlasnik pokrenuo film pa zato.
Imas na prvoj stranici od real debrida support pa izaberi support purpose-Account onda Subcategory-Account usage(Multiple devices,Multiple places)
Cim imaju kategoriju za to mislim da nisi ni prvi ni zadnji kojemu se ovo desilo.Eto ga,probaj to a ako mislis da je nesto drugo pod support imas par kategorija pa vidi,sretno
Kako to funkcionira s IP adresama? Jel se može gledati na 2 ip adrese ali ne istovremeno?
Postoji mogućnost da ću se seliti iz stana za koji mjesec pa me sad zanima šta će bit kad upogonim kodi na drugoj adresi?
To mozes bitno je da negledas istovremeno sa vise adresa inace nema veze
Switch mislim da je kako je Cro rekao.
Jos nesto,cini mi se da ovi koju su spominjali manjak linkova u Covenantu su imali pravo,ovisi o seriji i filmu ali Exodus mi nadje po 3 puta vise linkova nego Covenant,takodjer RD linkova,sta se desava? :O
Meni je internet provider blokirao isto tako imam na svemu puno vise linkovs sa vpnom nego prije i naravno napokon rade.
Jos nesto,cini mi se da ovi koju su spominjali manjak linkova u Covenantu su imali pravo,ovisi o seriji i filmu ali Exodus mi nadje po 3 puta vise linkova nego Covenant,takodjer RD linkova,sta se desava? :O
Ne opterećujem se s tim. I da mi samo jednog nađe Covenant bitno mi je da taj 1 radi. Nemam koristi od 100 linkova. Nek jednog nađe koji radi i to je to.
Ne opterećujem se s tim. I da mi samo jednog nađe Covenant bitno mi je da taj 1 radi. Nemam koristi od 100 linkova. Nek jednog nađe koji radi i to je to.
najgore ak je taj 1 sd kvaliteta... onda rade skinem preko torrenta :P...bas sad pratim psych seriju i od kad nisu imali problema convenant i url resolver imaao sam i 1080p i 720p linkove, sad jedva sd-ove imam...nije mi bas primamljivo gledati piksele na 43inch tvu...al sam lijen za skinuti preko torrenta
najgore ak je taj 1 sd kvaliteta... onda rade skinem preko torrenta :P...bas sad pratim psych seriju i od kad nisu imali problema convenant i url resolver imaao sam i 1080p i 720p linkove, sad jedva sd-ove imam...nije mi bas primamljivo gledati piksele na 43inch tvu...al sam lijen za skinuti preko torrenta
Nismo se razumjeli. :) Taj jedan mora biti barem 720! Ne mislim ni ja gledati piksele!
I ja tako mislim ali par puta mi nadje 1 RD link ili 2 SD i par obicnih a Exodus 8-10 1080p pa 25 720p i ovih drugih bog zna koliko.Vec par puta tako mi se dogodilo,toliko da gledam u Exodusu sada kada radi normalno ali isto tako desi se da mi nadju isto ili slicno.
Cak sam instalirao ponovo Covenant iz Kodil repa pa je isto kao sto sam imao i prije
Covenant se ne razvija vec najmanje 2 tjedna od kad je developer napisao oprostajno pismo, jer je dobio pismo od hrpetine odvjetnika.
Covenant se ne razvija vec najmanje 2 tjedna od kad je developer napisao oprostajno pismo, jer je dobio pismo od hrpetine odvjetnika.
Hvala decki,onda Exodus za mene sada
Probaj ovo.
Taj real debrid dal se placa i kako ili i ne mora, aha exodus dakle jos radi
Taj real debrid dal se placa i kako ili i ne mora, aha exodus dakle jos radi
Ako uzmes 180 dana onda je 2,5 eura mjesecno ako se ne varam.
ja trenutno nemam pojma ni kaj je to ni cemu sluzi, ok nagadjam, brzi stream, ako ima netko link za placanje siguran pay palom nek mi poslej pp, ako nije problem
Koji su trenutno najbolji add onsi za live prijenose utakmica a da imaju kvalitetne streamove ?
Ja imam i Pyramid isto je dobar..
Ima li neko problem sa Real Debridom, meni od sinoc ne radi ni na jednom addonu, sve uredno procita, i kada treba da startuje film, izlista sve linkove i na kraju "no strim avialible" ?????Radio sam nekoliko puta reartorizaciju, sve kao ok, ali ne ide, pa ne ide???
Meni sinoc nije otvarao Rd linkove, inace ja sam se ulogirala na kompu a koristim ga na android boxu, normalno mi pise premium 90 dana, nadam se da ce sve bit ok, sve je puno brze s njim..ja zadovoljna
Nezz sta rec,Covenant serija Runaways zadnja ep 6 SD premijum i 3 SD normal
Exodus 12 HD Premijum 6HD normal i SD nezz...puno
Zasto je to tako nezz,kad aktiviram Alluc onda je jos vise ali njega aktiviram kad nemam uopce kvalitetnog linka pa nekad s Alluc bude
Meni radi normalno danas sam gledao i imam jednak broj premium linkova na exodusu i covnenatu al to je tako nekad kodi i addoni su buggovti nekad
Meni radi normalno danas sam gledao i imam jednak broj premium linkova na exodusu i covnenatu al to je tako nekad kodi i addoni su buggovti nekad
A ko zna,mozda ovisi od dana do dana,kad je kisa linkovi nece na vidjelo :)