GTA IV problem zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 3.961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV problem

Imam jeda n zanimljiv problem s gta 4.Uđem u igricu i stisnem play i onda prolaze one sličice s likovima do vječnosti.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA IV problem

dao si premalo informacija. kako dugo si igrao igru do sada (dali si je tek pokrenuo prvi put?), pc konfiguracija, original igra ili ne?

Trenutno se igra X3 Terran Conflict
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

dao si premalo informacija. kako dugo si igrao igru do sada (dali si je tek pokrenuo prvi put?), pc konfiguracija, original igra ili ne?

Origina igra ne ali kod frenda radi crack.

Prvi put pokušao pokrenut.

Sapphire HD 6870

AMD Phenom II x2 560 3,3 GHz

Segate Baracuda 1TB free 970 Gb

14 godina
protjeran

najvjerojatnije loš crack ali o tome ne smijemo. ako igra samo učitava cijelo vrijeme moguće da ti fali neki file u instalaciji ili je neka greška s hard diskom. događalo mi se prije da u nekim igrama pri mijenjaju levela učitavanje traje, traje i traje. hard mi je bio pun bad sectora i taman je igra naletjela na jedan. dali možeš normalno raditi nešto drugo dok se igra učitava ili smrzne cijelo računalo?

16 godina
neaktivan
GTA IV problem

Čim stisnem Ctrl+Alt+Del napišemi da je Not Responding igra ali normalno ju ugasim i nije smrznuto racunalo.

Crack radi kod frenda, a dok sam instalirao igricu poizbacivao mi je puno errora ali sam na internetu nasao da ih ignoram i kasnije izbrisem te fajlove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

malo sam čitao po internetu, pokušaj ovo. da bi igrao igru i mogao spremati napredak, moraš biti ulogiran sa windows live accountom. neki su imali problem kao ti i riješili ga jednostavno tako da su se ulogirali s novim accountom, odlogirali i ponovo se vratili na stari. nakon toga je sve radilo

14 godina
protjeran
rockman kaže...

Čim stisnem Ctrl+Alt+Del napišemi da je Not Responding igra ali normalno ju ugasim i nije smrznuto racunalo.

Crack radi kod frenda, a dok sam instalirao igricu poizbacivao mi je puno errora ali sam na internetu nasao da ih ignoram i kasnije izbrisem te fajlove.

eh zanemari onda onaj moj odgovor od prije par sekunda. tebi treba neka normalna verzija igre jer 1 error može značiti da je sve u "banani". izbrši tu igru i instaliraj bolju verziju

14 godina
neaktivan
GTA IV problem

jel to obicno u igrici ili nije kada upalim kamera se nonstop  vrti kao da mu se manta i kad udem u auto samo daje gas izađem auto nastavi samo vozit

Poludit cu!POMOOOČČČ!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bepo19 kaže...

jel to obicno u igrici ili nije kada upalim kamera se nonstop  vrti kao da mu se manta i kad udem u auto samo daje gas izađem auto nastavi samo vozit

Poludit cu!POMOOOČČČ!

To ti se zove drunk camera..xD...Promijeni jogurt i trebalo bi dobro biti...:D

UP THE IRONS!!! \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:22 (iron_guitar).
13 godina
neaktivan
GTA IV problem

Imam jedan problem. Pokrenem GTA IV i igram i odjednom mi slika pocne skakati, ljuljati se. Pa moze li mi neko reci sta treba da uradim? Pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA IV problem

pozz svima jel moze neko da mi pomogne instalirao sam mod za auto i pocnem da igram i izbaci me :( i ja normalno izbrisem citavu igru i instaliram ponovo kada sam instalirao ponovo sa crackom nece da udje u igru pokusavao sam sa raznim programima i nista jeli moze neko da pomogne sa kojim programom bi mogao da pokrenem igru... hvala izvinite sto sam upao sa drugom temom

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:18 (thebakec).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice