Digsby

poruka: 8
|
čitano: 3.584
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Digsby

Otvaram temu za sve korisnike Digsbya. Pa da malo razmijenimo iskustva..

Moj problem je cini mi se memory leak. Nakon 2-3 sata rada Disby mi pojede svu memoriju i naravno Windowsi se sruse, moram ih nasilno resetirati. Na blogu sam nasao da je postojao memory leak, koji se dogadjao kad digsby koristi procesorsko vrijeme za neka humanitarna istrazivanja (to se aktivira kad su windowsi idle). No kazu da je taj bug popravljen, a ionako mi je to uvijek iskljuceno..

Da li se jos nekome to dogadjalo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digsby

Ja ga koristim odavno i nemam problema s njim i super mi je IM program. Ta opcija za koristenje racunala u neke istrazivacke svrhe za vrijeme idle-a mi se pojavila pri instalaciji i nisam ju checkirao tako da ni sa tim nemam problema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Digsby

Ma i meni je odlican, da je u pitanju bilo koji drugi messenger ne bi trpio ovakve stvari, samo bi ga deinstalirao. Al ovaj ima stvarno sve sto mi treba, taman je, pa bi htjeo rijesiti problem.

I jos nesta, da li su i tebi jako spori file transferi kad su u pitanju drugi messengeri?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digsby

Pa prilicno su spori, ali moras imati na umu da je transfer datoteka medju korisnicima ogranicen njihovim upload brzinom. npr. max brzina mog paketa interneta je 2048 kbps/256 kbps tako da je onaj koji prima neki file od mene ogranicen mojom brzinom uploada koja maksimalno ide 25KB/s...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 3:32 (kooboora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Digsby

Znam to. Iako je presporo, katastrofalno, za filove od par mb uopce se ne isplati cekati. Inace mi sve super sa ovim messengerom, nadam se samo da nece biti to da ce ga razvijati do te mjere da postane prenapuhan. Sad je taman

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digsby

Da li moram biti registriran na MSN-u ili nekom drugom IM da bih dodao kontakt u Digsbyu?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Digsby

Da, naravno. Prvo moras napraviti digsby account a onda u postavkama programa dodajes IM protocole... Za MSN uneses adresu i lozinku koje si koristio za msn/hotmail/live racun i svi ce ti se kontakti uvesti u digsby. Onda dodajes nove kontakte uobicajenmo metodom...
Ista procedura je i za bilo koje druge protokole; gmail, aim, facebook, twitter, itd....

17 godina
neaktivan
Digsby

mene ovo muči,

dali je moguće recimo se sakrit (da me nevide da sam online) ljudima na facebooku a recimo da me vide oni na msnu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice