igram samo cod2, i nakon 5 min igre slika se zamrzne, i onda moram reset raditi, neznam u čemu je problem, proc sam testo nema erorra, RAM-ove isto, sad jedino da nije matična ošla u k****???
pomoć ako imate srca :((( ??
igram samo cod2, i nakon 5 min igre slika se zamrzne, i onda moram reset raditi, neznam u čemu je problem, proc sam testo nema erorra, RAM-ove isto, sad jedino da nije matična ošla u k****???
pomoć ako imate srca :((( ??
Od kad se taj problem desava?
potrazi rjesenje ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/vodic-rjesavanje-problema-call-of-duty--po/89745.aspx
samo je odjednom počelo, kad sam imo 9800gt i sada kad imam 5850, ja mislim da mi je napajanje pre slabo za konfu?!?!
samo je odjednom počelo, kad sam imo 9800gt i sada kad imam 5850, ja mislim da mi je napajanje pre slabo za konfu?!?!
ja mislim da nebi trebalo biti, probaj ocistiti malo prasine iznutra
Pokusaj neku drugu igru da vidis da li se desava isti problem.
Ma di bi CX400.
P.S.Možda imaš krivi "dodatak".
idem probat na batlfield bad company 2 pa vam javim :D
igro sam batllefield pola sata i nije se smrznulo, onda je očito u cod-u problem, samo neznam koji?? :((
igro sam batllefield pola sata i nije se smrznulo, onda je očito u cod-u problem, samo neznam koji?? :((
Mozda da ga pokusas reinstalirati?!
probao sam već reinstalirati cod2 i komp isto reinstaliro i opet se to javlja, šta nitko nije imao sličan problem??
probao sam već reinstalirati cod2 i komp isto reinstaliro i opet se to javlja, šta nitko nije imao sličan problem??
Jesi updateo sve drivere?
Koji OS imas? I jel x86 il x64 ?
jesam updateo sam, win7 ultimate 64-bit
evo upravi ih skidam :)