Evo ovako, posto me moj brat totalno nazivcirao i upada mi u MSN i Facebook a ja ne zelim mijenjat sifre jer zelim vidjeti sto tocno radi na MSN-u i fejsu, i sad trazim program koji bi nadgledao sta on radi, probao sam REFOG Keylogger ali ja ocu nesto sto snima (ne slika, nego snima!) ekran od pokretanja pa do gasenja Windowsa, da li takav program postoji i kako se zove?
Brat mi upada u privatne stvari, pomoc!
- poruka: 12
- |
- čitano: 4.037
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako, posto me moj brat totalno nazivcirao i upada mi u MSN i Facebook a ja ne zelim mijenjat sifre jer zelim vidjeti sto tocno radi na MSN-u i fejsu, i sad trazim program koji bi nadgledao sta on radi, probao sam REFOG Keylogger ali ja ocu nesto sto snima (ne slika, nego snima!) ekran od pokretanja pa do gasenja Windowsa, da li takav program postoji i kako se zove?
jao jesi smotan pa kad ga uhvatiš na kompu onda digni ga sa stolice i šakom u glavu i neče ti više taknit pc!! testirano!!
ima maleni problemcic, brat je stariji od mene
Zanimljiva taktika. Šatro brat ti upada pa ti njega hočeš nagledati što ti radi na kompu. Dobra fora.
ima maleni problemcic, brat je stariji od mene
hehe onda koljenom u Tojeke (jaja) neče ga ni taknuti više il ak ti neuspije ni to onda fino zovneš tiho mamu i mama ti vidi brata kako ti čačka po kompu i pokažeš mami šta ti radi i on nastrada a ti se veseliš!!
jednostavno napisi na google program za snimanje desktopa i naci ces negdje...ima ih pun k****.....
teško da to možeš napravit neprimjetno, snimanje sadržaja ekrana troši previše sistemskih resursa da bi on mogao bezbrižno raditi na kompjutoru(ako se snima u rezoluciji dovoljnoj da uspiješ iz videa pročitat tekst na web stranicama koje posjećuje)
a i problem je šta ćeš teško nać program koji počne snimat čim uđeš u windowse i prestaje kad izađeš iz njih, bez ikake obavijesti korisniku ili nekakvih oznaka po ekranu koje bi tvoj buraz primjetio...
al eto, možeš probat s tako nekim programom(nemogu ti preporučit jer snimam samo sadržaj igre i to sa xfireom) ali googlaj malo, dat ću ti par savjeta:
stavi na dovoljno veliku rezoluciju da bude čitljivo(ako želiš vidjeti točno šta je tvoj brat radio, barem 640x480), isključi snimanje zvuka(nema smisla u ovo situaciji, troši resurse i zauzima memoriju), stavi Startup with windows i možeš za početak snimanja stavit neku tipkovničku kraticu koju bi tvoj brat mogao slučajno pritisnut
video će vjerojatno prestat snimat te će se pohranit na disk kad završi sesija, odnosno izađe iz svog usera
nadam se da sam bar malo pomogao...
jednostavno napisi na google program za snimanje desktopa i naci ces negdje...ima ih pun k****.....
eh al brat će mu skužit nije toliko glup kužiš osjetit če da komp radi sporije i takve stvari i vidit če i ako ugasi pc ostat če bez videa isto tako kada ga upali neče mu počet snimat!! razmisli malo!!
Možda ovo pomogne,a ti se dalje snađi
Moram i ja sad malo na offtopic:Ajde da ti frend provaljuje u account,ali buraza samo zbombaš slijedeći put kad sjedne za komp,pa što bude,bude.
skinuo sam uTIPu TipCam samo jos da se ufuram i testiram pa cu vam javit rezultate
Zanimljiva taktika. Šatro brat ti upada pa ti njega hočeš nagledati što ti radi na kompu. Dobra fora.