BIOS Lenovo ThinkPad

poruka: 4
|
čitano: 2.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BIOS Lenovo ThinkPad

Imam problem s ulaskom u BIOS...

Htio sam promijeniti da mi buta preko USB-a, da pokrenem neki drugi sustav sa externog HDD, na kojem sam imao podatke. Međutim, takvu opciju nisam našao u BIOSU. Kad sam htio normalno izići, nešto se smrzlo i nije ništa reagiralo - nisam mogao izići drukčije - nego da isključim računalo! Kad sam ga ponovo pokrenuo - dogodilo se to da mi nije prepoznavao tipkovnicu i miša - pa opet nisam ništa mogao... Već sam mislio da će sad nastati problemi... ali nakon nekog vremena pokušao sam opet i sve je normalo krenulo! Pitam se što je to moglo biti i pomalo strepim - hoću li uopće moći podizati sustav? BIOS više ne bih dirao - jer se bojim da se opet ne smrzne...{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BIOS Lenovo ThinkPad

probaj restartati bios

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BIOS Lenovo ThinkPad

Sad nema potrebe - jer sam probao restartirati sustav i sad opet radi sve normalno. Ali više neću prčkati po BIOSU jer je 'čudan' i u njemu ne mogu ništa mijenjati... Najgore je to što se može dogoditi to zamrzavanje ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BIOS Lenovo ThinkPad

Ispričavam se autoru teme, ali i ja imam sličan problem, samo što meni ne želi bootati s CD-a. Odaberem opciju da mi boota prvo s CD-a i odem restart kad ono boot sa HDD-a -.-', stisnem F12 za boot izbornik i CD/DVD i opet boota s HDD-a. Pls help! {#}

Mrzim rasizam i crnce! /// Android FTW /// A.K.A. *TR1PLEX.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice