Dvije zvučne kartice

poruka: 8
|
čitano: 3.847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvije zvučne kartice

Bi li radile dvije zvučne kartice odjednom? Jedna je intergrirana realtek a druga sound cl 24-bit externa.

Ako ne mogu radi obje odjednom onda jel mogu bit obje instalirane pa da ih mijenjam u sound and audio devices?

Samo da ne moram isključivat u biosu i deinstalirat staru.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dvije zvučne kartice

-može. Radi samo jedna, točnije radi ona koju odabereš u sistemu ili aplikaciji (audio softwarei imaju izbor...)

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
Dvije zvučne kartice

ma dobro uglavno samo me to zanimalo jer ne želim deinstalirat drivere od intergrirane nego samo eksternu instalirat.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dvije zvučne kartice

a dali netko zna jel mogu radit dvije zvucne odjednom...citao sam na pa foruma da neki imaju tako ali nigdje nisam nasao kako to namjestiti....

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Dvije zvučne kartice

-Mogu obje raditi u isto vrijeme. Instalirati drivere za obje kartice i sve radi OK. U aplikacijama (audio ili video player) izabrati koju od ponuđenih kartica će koristiti program (audio output) i sve bude radilo normalno.

-Iznimno u rijetkim slućajevima se dvije kartice ne podnose pa se javljaju pucketanja, šumovi i slično tada treba u biosu iskljućiti (disablati) on-board integriranu zvučnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dvije zvučne kartice

Imam dvije zvučne kartice jedna je integrirana na ploči na kojoj su slušalice i mikrofon, a druga je  Creative Audigy 2 ZS Platinum na kojoj se sub i dva zvučnika tj. kućno kino i sad mene zanima ja bi htio na jednoj slušati sve sa media playera npr. mp3 pjesme , radio itd, a na drugoj samo igre.. da li je to moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dvije zvučne kartice
Igre stavi na default zvucnu, a u playeru odaberi tu drugu. Mislim da je to lakse
...i tako dalje
12 godina
Dvije zvučne kartice

Da baš sam to i sam skužio.. hvala... da li se može na youtube stavit da svira samo preko jedne zvučne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice