- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nevjerojatnom brzinom, kupila sam ga u petak po noći i već mi je u petak preko dana došao i prvi i drugi mail od Mobicityja; zatim je u ponedjeljak oko 18h popodne došao mail sa shipping informacijama i već u utorak u 13h kurir je bio kod mene ne vratima... Šteta što me nije bilo doma, pe evo tek danas prvi susret :)
I u to ime prilažem par fotkica
1. Jel da ga prvo upalim i malo pročačkam po njemu prije nego ga flasham? Da se registriram i vidim jel mu rade mreže i sl... ili odmah flash?
2. Treba li mi multilanguage ROM ako ću ga držat na engleski?
3. Što da si stavim gore nakon flashanja, zanima me što je najstabilnije i najfluidnije, nije mi bitno da je najnovije?
2.NE
3.Stavi su 4.8.22 sa Xiomi.eu,ali prvo napravi flash sa fastbootom.
Imaš tutorial na stranici 18(Mislim)
Imaš tutorial na stranici 18(Mislim)
Hvala, znam gdje je tutorial, po njemu ću, samo me zanimalo što se promjenilo s verzijama!
Može netko SS sa slikom facebook stranice, čisto da vidim kako to izgleda na Xiaomiju.
Možda zvuči pomalo bedasto, ali onako kako mi izgleda na mojem SGN2 mi je maloo pučkoškolsi!!!!
Još da ga ispoliraju i srede par bugova i najbolji rom na svijetu
Još da ga ispoliraju i srede par bugova i najbolji rom na svijetu
Ima posla, nisam rekao, ali viđenim.
Ovo je svejedno najstabilniji beta ROM koji sam imao prilike koristiti.
I to kao daily use ROM
Ne znam za vas, ali ja sam super zadovoljan s V6 

T-Kobile? hahahhahah 
A što kad budem htjela MIUI 6? Kako da ga stavim?
Možda da ga odmah metnem kad ste svi zadovoljni pa da se nemorav preprilagođavati?!
Moja osobna preporuka nemoj za sada, prvo se malo na ovo privikni na sve, V6 jos uvijek ima gresaka i bugova koje se moraju otkloniti, ne smetaju u nevnom koristenju ali zivciraju u globalu.. Ispravljanje ce trenutno potrajati neko vrijeme, zato bolje nekome kome treba što stabilnije zadržati se na zadnjem V5..
T-Kobile? hahahhahah 
Ma kako sve mališa priimjeti. Soko okolovo. 
A što kad budem htjela MIUI 6? Kako da ga stavim?
Možda da ga odmah metnem kad ste svi zadovoljni pa da se nemorav preprilagođavati?!
Ako želiš odmah V6:
- Preuzmi ovu datoteku 4.8.29 (direct link)
- kad preuzneš, preimenuj ju u update.zip (najvažniji korak u cijelom postupku)
- prebaci tu datoteku na mobitl u ROO-directory, znači ono gdje su ti sve mape Android, DCIM, etc.
- mobitel restartiraj u Recovery (možeš preko Updater aplikacije) ili zajedno drži Volume UP + Power tipku
- odaberi engleski ili ako razumiješ kineske hijeroglife, slobodno
- nakon odabira jezika, idi na Wipe & Reset
- potom idi na Wipe Cache (kad te pita, potvrdi Yes).
- kad završi to (vjerojatno će ti duže zapeti na 98%, ne paniči, to je normalno) - otiđi na Wipe User Data
- kada to obavi, idi na Install update.zip to System One (ako te pita, potvrdi).
- nakon zavšrene instalacije, idi na Reboot, pa Reboot to System One
To bi trebalo biti to.
Prvo pokretanje će mu duže trebati, zato ga ostavi smirom.
Evo i meni je doša jutros i dojmovi su odlični. Flasha sam odma stable 24.0 koji nije doša sa google playom šta mi je malo čudno, jeli to uredu za tu verziju?
Koju verziju prepuručujete? Na v6 nebih odma pošto je još rana beta, a i da se malo upoznam sa v5. Na dev verziju mi se ne ide jer mi se neda updateat room baš svaki petak, no ukoliko je to OTA i jako brzo bez puno muke možda bi i proba. I imali neko pri ruci tutorial kako stavit root na stable verziju da ja sad ne kopam po forumima.
Ima li MIUI 6 Developer options?
Znaći kad danas raspakiram uređaj imam neki osjećaj da će biti muke i puno znoja
sve to posložiti i poštelovati pa ću prvo
pa onda vidjeti gdje sam, koristio sam android platformu JB i KK ali iskreno nemam pojma o nićemu(mislim na kuhanje,rotanje i ine sisteme) osim instaliraj i neka sve radi OK barem su mi svi uređaji do sada radili tako MIUI nisam nikada ni vidio, ali sam ćuo i sve ovo mi djeluje kao "znanstvena fantastika"
Ako bude znanstvena možda ću se ipak nevoljko vratiti na njoku E72 ili sl. uređaj....
ja ga nemam,a pokušao sam ga aktivirat tapkajući po "android version" i ništa....
Jeli zna neko kako da aplikacija teme bude stalno na engleskom? Kad joj izbrišem podatke bude na engleskom ali se nakon nekog vremena opet vrati na kineski.
I dali su na dev romu tjedni updatei OTA ili ih se mora sam flashat?
EDIT: I zašto kad neke aplikacije skinem s play stora odmah dođe u xiaomi market da ima update? Da ih updateam i tu ili?
Imam jedan problem, aktivirao sam smart tele2 tarifu i ne mogu nikako aktivirati podatkovni promet, tj. nemam pristup internetu bez wifi-a. A u paketu je 1gb mjesečno. Uključio sam sva tri ona polja i enableao data usage. hmm..
Možda netko ima tele2 pa mi može poslati screenshot? Cijenio bih to.
Moras rucno unijeti postavke za net i mms... mozes zatrazit od tele2 da ti posalju postavke npr za Galaxy S4 i onda to instaliraj i radit ce...
Ili rucno unesi...
uffff evo prvi problem kako otvoriti vratašca od SIM carda ima onaj ključić i kako dalje
treba stisnuti,okrenuti jbg. neznam a nebi htjeo na silu da nešto nepokidam u startu
Eto molim pomoć i zahvaljujem se.
Uspjeo sam jbg. bundeva.
Zašto bi flashao rom ako mogu samo automatski instalirat/updejtat ovaj postojeći?
Dobio sam mob sa verzijom V13 i isto mi je ponudio update automatski na V18 što sam i napravio jer o nekim ostalim stvarima nemam pojma i neželim uređaj "poslati u komu"
sad barem sve radi .... jer ako ja budem čaćkao to više neće popraviti ni kinez
Malo me i pati što je sve na eng. ali bolje nego na kineskom jbg. te ako nađem nekoga u svojoj blizini tko bi želio pomoći i zna instalirati neki room sa Hrv. sućeljem za neku cugu bilo bi poželjno.
Malo mi je sve neobićno posloženo s obzirom na KK ali nije problematićno samo stvar navike ali sve leti i uređaj je stvarno super.
Navikao sam da mob ima 5 str. radi svih aplikacija koje koristim može li se to dobiti nekim launcherom ili iskljućivo flešanjem drugog room-a pa se poveća sa trenutne 3.
Evo kolega od kojeg sam uzeo casse(robimarko) riješio problem koji to i nije bio
ali kad se nezna onda jbg.
i nije žvaka za seljaka stara izreka.
Zbog nekog čudnog razloga kada pokušavam zvati mi piše: Dial request modified to SS request. A mogu primati pozive i slati poruke. Netko imao slični problem?
Čini se da sam nekako na 0,00 kn nekim čudom a imam smart tarifu a polsao sam samo 2 poruke...Vjerojatno je zbog toga.
Dali ima neki veći bug na v6 osim da kamera nema sve opcije i podešavanja? Sad sam na dev 4.8.22 pa me v6 jako privlači izgledom, a kolko čujem i fluidnošću, pa bi updatea ukoliko je spreman za daily use.
Pošto još nema, ili ja nisam uočio temu za MI4,postaviti ću jedno OT upitanje vezano za MI4.
Gdje i na kojoj stranici mogu provjeriti ima li ili nema MI 4 NFC chip, jer po GSM Areni nema
!!!!