WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Ne pretjerujem, čim pokreneš hotspot WiFi veza se oslobodi da se može koristiti kao antena za hotspot. Čak se hotspot neće uključiti ako ne upališ wifi i mobilne podatke. 

Ugl. problem riješen, malo sam čačkao po APN postavkama i restartirao mobitel i radi.. moguće da je to jer sam sinoć instalirao neka ažuriranja i tražilo me da restartiram mobitel ali ja se ne sjećam baš da sam ga restartirao 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 10:50 (majstorSZ).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Što je na kraju s Messengerom? Jel on dobio mogućnost za instaliranje na mobitele ili nije? US jezik, US i regija, a nemam ažuriranja u trgovini.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Što je na kraju s Messengerom? Jel on dobio mogućnost za instaliranje na mobitele ili nije? US jezik, US i regija, a nemam ažuriranja u trgovini.

staviš na njemačka regija instaliraš i vratiš na regiju koju god hoćeš 

Fejs

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh6ct0l

Mesenger

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/messenger-beta/9nblggh2t5jk

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 16:10 (dadn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Malo mi je čudno što ima za Njemačku, a za Američku regiju nema.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Malo mi je čudno što ima za Njemačku, a za Američku regiju nema.

ima i za neke druge regije, valjda su zaključili da ameri baš i nisu neki beta testeri ;)

14 godina
odjavljen

Ček, je lt Beta test ili full? A sad ako dobijem ažuriranje na US regiji, hoćeli to raditi?

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ček, je lt Beta test ili full? A sad ako dobijem ažuriranje na US regiji, hoćeli to raditi?

ma radi bez obzira koju regiju stavio jednom kad je instalirana.. a i samo ime ti kaže da je beta faza no solidno rade obje aplikacije

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisam dugo pisao u ovoj temi ali pratim skoro svaki dan. Imam Lumiu 830 10tak mjeseci. Windows 10 mobile build 14372 (fast ring, najnoviji za sada).

U zadnjih valjda tjedan dana stigla su ako se ne varam 3 nova builda, ja ni u jednom razlike ne vidim, osim da je ovaj najnoviji najlošiji koji sam do sada imao. Pola stvari mi ne radi kako treba.

Npr, edge, surfam m.bug.hr / m.facebook.com, sam od sebe refresha stranicu jedno 3 puta i onda javi da stranica nije u redu i ne želi je prikazat. 

Kad sam u nekoj aplikaciji, stisnem start, resuming..., nakon 2-3 sekunde pojavi se start screen i onda se ubrzano (nekako forsirano) izvrte live tileovi...

Mobitel u dzepu, dode notifikacija, ekran se pali (valjda senzor ne radi), u dzepu se otkljuca pa mob lijepo zove i salje poruke ljudima, super.

Mobitel se restarta barem 2 puta na dan sam od sebe.

Groove za slusanje muzike katastrofa, 2-3 sekunde mu treba da pokrene obični mp3 od 5mb. Tu i tamo zasteka i ne zeli svirat.

Idem sa faksa prema kopirnici, otvaram outlook i po putu saljem file koji mi treba printati, file ima nekih 100kb, posaljem, za 3-4 minute stizem u kopiraonu, kazem poslao sam na mail, maila nigdje nema, morao se ulogirat na njihov komp i naci file za printanje...uzas

Dalje, nove aplikacije za fb i messenger (iOS port), fb beta čak i koristim, radi puno bolje nego non-beta koji news feed ucitava 30tak sekundi (upravo izmjereno) i to ne kako treba, nego prvi kao najnoviji post izbaci na vrh a post star 4 sata i svaki put na novo synca calendar i kontakte -.- ali ok nebitno, fb beta radi ok, brzo ucitava slike i news feed kako treba iako mu treba 30 sekundi da se pokrene sama aplikacija.

Messenger beta ne koristim, ima valjda skoro sve feature ko i android (mislim da pozive nema, nisam siguran) ali cesto se crasha i spor je tako da jos uvijek koristim stari messenger koji je ko zna kad updatean. Ono što OS nudi onaj quick reply (ako se tako zove), to je vec moguce par mjeseci ali nista da se napravi u vezi toga sa messengerom, nikako dočekat to, a bilo bi jako korisno.

Pola stvari koje su mi potrebne ne mogu vise obaviti kako treba. 

Svjestan sam da sam na fast ringu, bugovit os itd itd ali iskreno vracat na wp8 mi se nikako neda jer prema w10 je nista. Eventualno da se vratim na w10 sluzbeni update iako mi se ni to neda jer volim uvijek imat najnoviju verziju.

Da zakljucim...

U zadnje vrijeme razmisljam da se prebacim na android, malo sam istraživao i za oko mi je zapeo LG G3, koji ima 5.5" ekran, a malo je veci od moje 830 sto je super.

Da se razumijemo, na windowsima sam jos od Samsung Omnie 7, dakle jos od wp7 (koji je bio munjevito brz), pa wp7.1 pa wp8 i sada w10. Valjda ima nekih 5 godina od kad koristim Windows mobitel.

Realno, ne vidim više previše stvari koje mi W10/Lumia može ponuditi naspram konkurencije. Inače je to bio komplet office na lumijama, here drive/maps, lumia camera (ona sa smart sequence - zakon, sada toga vise nema bar ne ko sto je prije bilo) i jos druge manje bitne stvari kojih se ne mogu sjetiti. Sada sve ovo (osim kamere) Microsoft je dao androidu i iosu tako da lumia tj w10 nema neke prednosti kao sto je nekad imao za mene. Jos su i smanjili one drive prostor te mi je sada 90% popunjen...heh

Isprike na dužem postu ali eto morao sam podijeliti ovo sa vama pa slobodno napišite svoja misljenja u vezi moje situacije

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 1:24 (DommY).
Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hard reset? A šta bi ti, to je Insider, valjda si svjestan kakve buildove imaš....

0 0 hvala 0
16 godina
@dommY

S obzirom da si napisao da voliš uvijek imati najnoviju verziju os-a. moja preporuka ti je da ne ides na lg g3 vec na nexus. Pure Android, sa konstantnim nadogradnjama i svaki mjesec security patchevima.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 2 hvala 0
12 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DommY kaže...

Nisam dugo pisao u ovoj temi ali pratim skoro svaki dan. Imam Lumiu 830 10tak mjeseci. Windows 10 mobile build 14372 (fast ring, najnoviji za sada).

a zašto jednostavno ne stafiš službeni 10586? zašto se uopće mučiš sa Redstone??? nije toliko "noviji" da bi ga morao imati....

staviš službeni 10586 i eventualno ako želiš uključi insider Release preview da dobiješ novije MS aplikacije i to je to... stabilno, brzo i radi super a nema problema i bugova kao na Redstone

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Project my screen app radi sa L950 a neće da radi sa L920 iako je prije radila i sa L920.. Ima li još kakav trik za osposobit je osim onoga sa brisanjem drivera? 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nema onda razloga da cipelari WP.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

kako instalirati stariju verziju vibera, ova posljednja (beta) verzija je sranje - lumia 640ds w10

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel se zna do kada će fb i messenger biti u beti?

mkay?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

jel se zna do kada će fb i messenger biti u beti?

čuj, to ti se nikad ne zna.. valjda još mjesec dana s izlaskom anniversary nadogradnje

11 godina
neaktivan
fear619 kaže...

kako instalirati stariju verziju vibera, ova posljednja (beta) verzija je sranje - lumia 640ds w10

nije beta već je službena (beta ni nije bila javno dostupna već za određene beta testere).. ne možeš stariju instalirati kad imaš W10M pa onda ide W10M verzija preko trgovine

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 21:53 (dadn).
15 godina
dadn kaže...
fear619 kaže...

nije beta već je službena (beta ni nije bila javno dostupna već za određene beta testere).. ne možeš stariju instalirati kad imaš W10M pa onda ide W10M verzija preko trgovine

super,

a niš onda, rollback na w8.1

11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Izasla Steam aplikacija za windows phone
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Link?

HTC 8X :)
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
Izasla Steam aplikacija za windows phone

evo i link

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh4x7gm

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel uspio ko skinut ? Ja sam gledao na us storeu i nije moglo, pa sad kad viđoh ovaj link kontao da nije do toga, kad i na hr storeu piše da ne paše na moju L630. Nije mi jasno, nije samo za 10ku jer piše i Windows Phone 8.1, trebalo bi da može, ali ne može.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam uspio, ali ne preko tog linka, nego sam ručno tražio u Store-u, iz nekog razloga ne bude među prvim ponuđenim aplikacijama (bar meni nije bio), meni je bio u 7. redu izlistanih aplikacija.

Origin: Dead_Body_cRo
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 12:34 (TexW).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad sam vidio da su napravili Steam app za wp prvo sam i potražio preko Trgovine, ali nema je nikako na trgovini preko mobila, izbaci 50 rezultata na riječ "steam" ali niti jedna aplikacija od tih 50 nije officielna Steam aplikacija.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Radi na 640xl W10 (US regija)

Object reference not set to an instance of an object
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

radi i na HR regiji... samo otvori link koji sam dao na telefonu ili skeniraj QR kod...

btw, evo i VLC univerzalni za W10 je izašao

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh4vvnh

Moj PC  
1 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

btw. kod pretrage u trgovini upišite "Valve corporation" a ne "Steam" ;) onda izlista samo 3 aplikacije 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

emulator DOSBox od danas je pay aplikacija, 16 kn košta a ako ga niste ugrabili dok je bio besplatan i ako ste član XDA foruma možete zatražiti autora da aplikaciju dobijete besplatno (napišite objavu na fejsu i pošaljite link i screenshoot autoru na XDA forum)

http://forum.xda-developers.com/windows-10/windows-10-mobile/dosbox-wp-w10m-t3407567

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice