WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.460
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

ne kužim koju imaš doma i koja je loša...ovu koju ti je preporučil WackyZG ili onu za 99 kunića ?!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

btw za one koji nisu pratili, interop unlock je opet dostupan na WP8.1 (napominjem da ovo ne radi na 950/950XL da ne bi probavali)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64350590&postcount=318

http://forum.xda-developers.com/windows-phone-8/development/xap-vcreg-lumia-reg-editor-live-interop-t3135326

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nego da vas još nešto pitam. Dali L640XL ima onaj senzor za razinu osvjetljenja ekrana?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

640 LTE ima, nema razloga ja 640XL nema.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Dex.pwn kaže...

Nego da vas još nešto pitam. Dali L640XL ima onaj senzor za razinu osvjetljenja ekrana?

Sve ovo što pitaš ima na službenoj stranici.

https://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/telefon/lumia640-xl-lte/specifikacije/

Swedish latin super funk.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel može netko da mi preporuci sa ebaya nekakav dobar drzac za auto za moju L640

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
kran kaže...

Jel može netko da mi preporuci sa ebaya nekakav dobar drzac za auto za moju L640

Hvala.

Evo: http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Windshield-Mount-Holder-Bracket-Stand-for-iPhone-Mobile-Phone-GPS-/261734383196?var=&hash=item3cf095be5c:m:mvEbRuLwdaTdD3H8PyxSQrA

Pozz ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozzz svima...imam lumiu 640...dali ima nekakvo rješenje za facebook kad idem preko interneta...ekran odnosno slika mi bude malo u stranu..ne vidi se cijela..to sam već čuo da i drugi imaju sa tim problem..

kad idem preko facebook aplikacije onda mi se to ne događa al onako mi je bolje...

Imam OS 8.1 verziju...dali se isplati nekakav update i može preporuka nekakvih aplikacija što valja skinut...

Sory na pitanjima...windows još nisam imao do sada pa mi ovo malo nekak novo...

Nisam nešta jako zahtjevan što se tiče mobitela al sa ovim sam jako zadovoljan...nema štekanja...stvarno služi svrsi..bar za mene...

hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
alen4430 kaže...
kran kaže...

Hvala.

Evo: http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Windshield-Mount-Holder-Bracket-Stand-for-iPhone-Mobile-Phone-GPS-/261734383196?var=&hash=item3cf095be5c:m:mvEbRuLwdaTdD3H8PyxSQrA

Pozz ;)

Jel se taj moze pricvrstiti i tamo na resetku gdje puse topal-hladan zrak ili samo na staklo

15 godina
kran kaže...
alen4430 kaže...
kran kaže...

Hvala.

Pozz ;)

Jel se taj moze pricvrstiti i tamo na resetku gdje puse topal-hladan zrak ili samo na staklo

Mislim da se ovaj može spojiti samo na staklo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
17 godina
neaktivan
kran kaže...

Hvala.

Ovako nešto: Universal Car Air Vent Holder Car Charger For Microsoft Lumia 435 640 640XL

Šta roda donese, to vrana odnese.
14 godina
Primijetio sam jedan problem/bug u Win Mobileu 10. Kad idem copy/pasteat nešto, npr. YouTube link i pasteam ga gdje želim, on mi ostane u tipkovnici cijelo vrijeme. Mogu ga ukloniti povlačenjem ulijevo, ali se opet slijedeći put kad otvorim tipkovnicu pojavi. Sustav izgleda uopće ne prazni buffer i ne očisti to što sam pasteao. Jel tko primijetio ovaj bug? Ili je možda feature...? 😀
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pa tako radi i desktop Windows, a, koliko se sećam i Android, kada kopiraš tekst, ostaje u baferu dok u bafer ne ubaciš nešto drugo.
14 godina
Kod mene je problem što kad želim upisati "@" kopira taj link umjesto "@".
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Kod mene je problem što kad želim upisati "@" kopira taj link umjesto "@".

da to se događa u formovima kojima je id krivo postavljen ka o email pa windows krivo pretpostavi pa radi paste linka automatski... samo onda napravi copy nečega drugog ili samo znaka @

ovako nevezano i vezano uz to, preporučujem aplikaciju Clipboarder za lakše stavljanje (kopiranje) stvari u clipboard

14 godina
kran kaže...

Hvala.

Ja imam ovo što se montira u CD otvor koji mi ionako ničemu ne služi. ili

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 14:04 (titko).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da li se preko ovih slušalica može slušati online radio,ja mislim da ne.

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
dajac59 kaže...

da li se preko ovih slušalica može slušati online radio,ja mislim da ne.

Ako slušalice podržavaju A2DP, može se (ili BT 4.0 verziju, ne znam točno što je bitno za slušanje glazbe preko BT slušalica)

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koliko se sječam da sam negdje pročito da preko blutut slušalica se samo može javljati na pozive i slušati snimljena glazba

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Soon™

Know your world.

1 0 hvala 0
18 godina

Hvala austrijskom ministru inostranih poslova.

15 godina

Ja sam zasad stalno na insider fast ring i nije bilo vecih problema(Lumia 950XL)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Gledam recenziju L640 XL i primjetio sam da mobitel uopće nema USB kabal. Sad, kako da ga povežem s računalom?!

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

MS-ova pretpostavka je da svi već imamo USB-microUSB kabl, pa su rešili da na tome uštede jedno... $0.25, koliko verujem da to njih košta. Ne znam kakav je kod 640XL, ali kod obične 640 je čak i isporučeni punjač prilično jadan, samo 0.75A, sa jako tankim kablom. I nema slušalica. Najškrtiji bundle koji sam video u poslednjih 10 godina, računajući i dumbphone od 30-40€.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ja sam uz svoju Lumiu 640 LTE dobio slušalice, usb kabel sam imao od prije pa mi nije bio problem.

Unlock the Power Within
18 godina
WindowsPhone - Općenito

To je zanimljivo. Video sam u unboxing snimcima na YouTubeu da neki ljudi dobijaju, a neki ne. Ja uz 640 DS nisam dobio, a vidim da zvanično MS ni za 640 LTE ne navodi da se dobijaju slušalice: link

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ni moja 640ds nije došla sa slušalicama kao ni kolegina 640lte.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice