WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Ivan(4) kaže...

Je l' se vi ljudi šalite?! Ukucam 726 i uredno mi izlista sve Sandre koje imam u imeniku (i ostala imena i brojeve koji se mogu uklopiti). 

Ma pusti. To su sve poznate šaljivđije

Zora puca, biće dana ...
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Daj nemojte me zajebavati, hvata samo prvo slovo

Tak sam ja kao dijete kad je stari nabavio prvi mob Siemens C10, a nikad nije bio na ti s tehnologijama, i znao je samo zvati ito broj koji prethodno sam ukuca, ne i iz imenika, te javiti se. Pa sam ja igrajuci usao u poruke i napisao, "tata" i "mama" jer su "t", "m" i "a" bila prva slova na tipki i cijeli se dan hvalio da na mobitelu znam napisati te 2 rijeci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 20:36 (BinHex).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
nicky.sl kaže...

Je aj ukucaj "san". Ono 726 meni ponudi pola imenika

Ponudi ti najprije brojeve koji u sebi sadrze 726, a zatim i imena/prezimena, koja su odgovarajuca, odnosno prva 3 slova se mogu ukomponirati od slova koja se nalaze na tim tipkam, ako ti punudi previse rjesenja, jednostavno ukucas jos jedan broj/slovo vise.

Stvar odlicno funkcionira.

12 godina

Previše ukucavanja je to i stoga nije uopće praktično, daleko jednostavnije je preko imenika gdje odaberam jedno slovo recimo M i svi pod tim slovom su odmah tu.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Žališ se da ti ne odgovara kad ukucaš 3 broja jer ti izbaci pola imenika. A 100% sam siguran da će ti više kontakata izbaciti ukoliko ukucaš samo "M" u imenik. Zanimljivo

No nebitno. Isti je k, išao u imenik pa ukucao 1-2-3 slova, ili telefon pa ukucao 3 broja/slova. Radi se o nijansama gdje ne možeš reći da je nešto bolje, već samo da ti je neka opcija draža.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

U pravu si ali tu je stvar navike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Napravio sam hard reset i sad stvar s imenima izgleda poprilično drugačije i solidno služi svrsi. Kako je kolega rekao triba ukucat barem tri broja i onda dobro izbaci imena s tim kombinacijama slova. Prije harda mi na treće slovo ni je reagirao kao na slovo nego kao na broj i nastavio bi pretraživanje po broju. Hard reset čuda čini.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Wp je postao čudan, prije.. pol godine ne trebaš reset radit a sada ajmo svaki tjedan hard reset jedan

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 13:31 (bik).
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina

Težak je život beta testera...

14 godina
neaktivan
Punti kaže...

Težak je život beta testera...

Meni nije...Lumia 640 LTE

Jučer nadogradio na 71. Resetiram 3-4 puta i onda se sve ustabili. Prva 2-3 paljenja šteka sve.,ali poslje radi odlično.

Još ni jedamput nije napravljen hard reset i nemam nikakvih problema.

Probajte ne radit hard reset nego ga restartajte 3-4 puta nakon svake nadogradnje

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 10:40 (R36).
17 godina
R36 kaže...

Probajte ne radit hard reset nego ga restartajte 3-4 puta nakon svake nadogradnje

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Rekao sam na onoj drugoj temi, svoje lumie (640 i 535) sam hardresetirao samo jednom, i to nakon upgradea sa 8.1 na 10. A obje su u fast ringu. Nijednog problema sa njima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...
R36 kaže...

Ozbiljno...ne zajebavam se.

Znači kad se nadogradi sve mi šteka tj nekako je sporo. Ne mogu šifru za ulazak upisat doslovno.

I onda ga par puta tj 3-4 puta restartam i proradi. 

Priomječujem da je 71 bolji od 36.

ps. kada će biti sljedeča nadogradanj...snimit ću video da vidite to o čemu pričam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 20:52 (R36).
15 godina
R36 kaže...
bik kaže...
R36 kaže...

Znači kad se nadogradi sve mi šteka tj nekako je sporo. Ne mogu šifru za ulazak upisat doslovno.

ps. kada će biti sljedeča nadogradanj...snimit ću video da vidite to o čemu pričam.

Trebao bi kroz 10-ak dana sad ide 104.(sretni korisnik 950xl sa mozo maskom)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 20:56 (galinjo24).
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
R36 kaže...
bik kaže...
R36 kaže...

Trebao bi kor 10-ak dana sad ide 104.(srteni korisnik 950xl sa mozo maskom)

Mozo maska meni izgleda odlično. 950 s tom maskom izgleda onako kako je trebao izgledat u orginalu.

14 godina
Ne znam da li sam procitao od microsofta, ali sam cuo da treba restartovati telefon da se 'slegne' update
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nemogu nigdje naći onaj post di je netko prije stavio link od e-baya sa poklopcima baterije za lumiu 640 xl

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

nemogu nigdje naći onaj post di je netko prije stavio link od e-baya sa poklopcima baterije za lumiu 640 xl

http://www.ebay.com/itm/291463270583

ili

http://www.aliexpress.com/item/Original-New-Back-Cover-Battery-Cover-with-Side-Button-for-Nokia-lumia-640xl-Free-shipping/32359373850.html

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hvala kolega,ma sad još tražim torbice za njega,poz

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

neznam kako odraditi regristraciju za alliexpress i kupovati,jeli je bolji i brži od e-bay,nikada nisam preko njega kupovao

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

neznam kako odraditi regristraciju za alliexpress i kupovati,jeli je bolji i brži od e-bay,nikada nisam preko njega kupovao

Jel se ti to šališ?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hahahaha,moram malo,rego sam se samo me zanima vaša usporedba alii i e-bay

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

-.-

Jeftiniji ali nerijetko dobiješ iteme stvarno šund kvalitete a na skoro sve ti o3.14zde carinu i PDV jer sve ide iz Kine. Sretno sa reklamacijama. Ukratko, baš ih i ne volim ali znaju imati neku elektroniku u pola cijene sa ebaya.

11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

-.-

Jeftiniji ali nerijetko dobiješ iteme stvarno šund kvalitete a na skoro sve ti o3.14zde carinu i PDV jer sve ide iz Kine. Sretno sa reklamacijama. Ukratko, baš ih i ne volim ali znaju imati neku elektroniku u pola cijene sa ebaya.

nije istina to što si napisao, barem po mojem iskustvu... sve što sam naručio je bilo onakva kavaliteta kakva je opisana (ništa lošije od onog sa eBaya). čak za pozlaćeni nakit me je iznenadila kvaliteta jer sam očekivao lošije (no i to ovisi kakve stvari prodavač prodaje). carinu i PDV nikad nisam platio, ni za elektroniku, ni za auto dijelove skuplje od 200 kn (valjda sam imao sreće). a reklamacije isto kao i na eBayu... sve se dogovori sa prodavačem, samo naravno prije kupovine pogledaj koliki feedback ima.... do sada samo sam ima 2 problema. jedna stvar nije došla a druga je bila neispravna. u oba slučaja sam bez problema riješio sa prodavačima. 

općenito, AiExpress je bolji od eBaya u zadnje vrijeme. brže dolaze pošiljke, manje se "gube" a definitivno jeftiniji od eBaya. ja uvijek napravim usporedbu ponuda između eBaya i Aliexpressa kad nešto kupujem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 16:14 (dadn).
17 godina
odjavljen

A eto, ja imam uglavnom loša iskustva sa njima... Za reklamacije je uvijek problem jer u 90% slučajeva šalješ o svom trošku a ipak je jeftinije slati u UK.

Nisam početnik u tome (kupujem online već dosta godina). BTW, malo smo offtopic

16 godina
Otisli ste u offtopic, al evo i moj glas ide alliu.
Trenutno puno isplativiji i bogatija ponuda od one na ebayu. Pogotovo raznorazne replike 1:1 itd. Naravno, treba paziti tu cesto na replike po cjenama orginala - al mislim da niko pametan nebi orginal narucivao s ebaya...

Takoder, brzina posiljka je puno brza.. Cca 12 dana mi je trebalo da mi stigne sat s alia, a usb kabel s ebaya 32...
14 godina
neaktivan
Vi koji imate Windows 10 mobile radi li vam hotspot na mobitelu?
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Vi koji imate Windows 10 mobile radi li vam hotspot na mobitelu?

radi

13 godina
neaktivan
Jel ima tko da koristi hotspot na w10m i da mu Promet podataka bilježi potrošnju na hotspotu? Meni ne računa, pa eto, zanima me
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Jel ima tko da koristi hotspot na w10m i da mu Promet podataka bilježi potrošnju na hotspotu? Meni ne računa, pa eto, zanima me

nisam obračao pažnju ali izgleda da ne bilježi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice