WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Ivan(4) kaže...
nicky.sl kaže...

Ja to nemogu ni nać

Sad sam našao: Otvoriš telefon, ali se onda prebaciš na History ili Speed Dial, jer na Dial Pad tabu toga nema, i onda dobiješ tri tačkice gde pod Settings imaš to podešavanje.

Inače, to je jedno jedino podešavanje na osnovnom Settings ekranu, i odnosi se na Dial Pad, a Dial Pad je jedini tab Phone aplikacije preko kog ga ne možeš dobiti. #$!#@!"$#$""! ih u dizajn UI-ja.

EDIT: Kasnim.

I kažeš tebi to radi?

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni radi. Bilo mi je uključeno po defaultu, probao sam da isključim i tad, naravno, nije radilo (nego je pretraživao samo po brojevima telefona), i sad ponovo radi pošto sam reaktivirao opciju. Ne znam što tebe zeza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nabasao sam na zanimljiv link za znatiželjne:

The very best. The top 0.1% Windows Phone and Windows 10 Mobile applications

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20980_The_best_of_the_best_Windows_P.php

i, The ecosystem's to-do list: cataloguing the apps that are MIA

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21210_The_ecosystems_to-do_list_cata.php

1 0 hvala 1
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i kod mene uredno traži po imenima al i po prezimenima i mogu reć sviđa mi se opcija više nego ono po brojevima.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Evo i kod mene uredno traži po imenima al i po prezimenima i mogu reć sviđa mi se opcija više nego ono po brojevima.

ništa ide danas ponovo reset telefona 

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja posli svakog novog builda radim reset al posli ovog zadnjeg sasvim slučajno još nisam (ali za vikend hoću sigurno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imam problem sa provjerom aplikacija,here drive+,adobe acrobatreader,here maps i ccplayer,nikako da se ažuriraju,kaže naišli smo na problem i to kod pogreške 8103012c,što je to????

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

imam problem sa provjerom aplikacija,here drive+,adobe acrobatreader,here maps i ccplayer,nikako da se ažuriraju,kaže naišli smo na problem i to kod pogreške 8103012c,što je to????

da ti nisu slučajno instalirane aplikacije na SD kartici? probaj ili prebaciti aplikaciju na telefon ili deinstaliraj pa ponovno instaliraj.

a ponekad može doći do privremnih problema i grešaka pa treba biti strpljiv... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 16:58 (dadn).
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Baš je super opcija. Radi odlično.

Zora puca, biće dana ...
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel ima gdje za skinuti HERE DRIVE +,deinstaliro sam je

dajac
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 17:25 (dajac59).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Jura iz druge galaksije kaže...
nicky.sl kaže...

Baš je super opcija. Radi odlično.

Kod mene ispiše gore brojku koju stisnem npr.1 , i pronađe tj. ponudi brojeve koji imaju u sebi broj 1 ali i imena i prezimena koja počinju sa A.

To nije to, kako bi trebalo biti onda, znači trebalo bi pronaći samo pod slovo koje je upisano, a ustvari meni gore ispiše broj.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jeste odlična, ali se mi ovde oduševljavamo nečim što je na Androidu postojalo pre... ko zna, sećam se da mi je radilo na nekom starom LG-u sa Androidom 2.1 (out of the box je dolazio s Androidom 1.6, ali sam ga odmah updateovao, pa ne mogu da se zakunem da li je i na njemu postojala opcija).

Nego, već 2-3 puta mi se desilo da slušam muziku i, kada počne pesma, umesto muzike čujem neki užasan visoki šum. Pređem na sledeću pesmu i sve se vrati u normalu (i mogu normalno pustiti i onu problematičnu pesmu), ali baš doživim šok, jer se radi o jako neprijatnoj buci. Ima li išta na ovom uređaju i platformi da radi kako treba?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sređeno,tnx

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

"Moja 32GB kartica od 3$ je baš super, vi nemate pojma".

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nema to veze sa karticom,windowsi su  windowsi,kako na kompu tak i na mobitelu,brljezgaš

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisam vidio taj problem niti na 640 ni na 535... Hm, što bi moglo biti?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
kran kaže...

Kod mene ispiše gore brojku koju stisnem npr.1 , i pronađe tj. ponudi brojeve koji imaju u sebi broj 1 ali i imena i prezimena koja počinju sa A.

To nije to, kako bi trebalo biti onda, znači trebalo bi pronaći samo pod slovo koje je upisano, a ustvari meni gore ispiše broj.

A kako bi onda otipkao odnosno pozvao neki drugi broj kojeg nemaš u kontaktima?

Zora puca, biće dana ...
16 godina
Jura iz druge galaksije kaže...
kran kaže...

A kako bi onda otipkao odnosno pozvao neki drugi broj kojeg nemaš u kontaktima?

Da, zanimljivo. A kako pronaći onda neko ime iz imenika koje počinje sa slovom S, kada na tipkovnici na broju 7 se nalaze slova P,R i S

13 godina
neaktivan

čovječe,dosad niki problema sa karticom već samo sa ovom aplikacijom here drive,ostale koje sam nabrojio sve rade ok,popodne me ebe ova i nika više,jednostavno se i mobitel zamrzne ko i kompjuter

dajac
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ajde mi sad sum  objasni zašto nemogu iz trgovine instalirati skoro ništa

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Pa možda imaju inventuru u trgovini i nerade za kupce...

😃🏁

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

ajde mi sad sum  objasni zašto nemogu iz trgovine instalirati skoro ništa

Pa ne valja ti SD kartica. Eto, meni skinulo bez ijednog problema.

Ili je stvarno inventura u tijeku i mali Indijci broje xap-ove po Microsoftovom oblaku....

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 18:18 (Sum_of_all_fears).
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

nema to veze sa karticom,windowsi su  windowsi,kako na kompu tak i na mobitelu,brljezgaš

ako ovo kažeš meni, ne bljezgram, za neke aplikacije se zna dogoditi da kad su na SD kartici izbacuju greškukod ažuriranja

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel bi bilo pametno da ga vratim na tvorničke postave ili ima kakav program za oporavak uređaja,sve su mi aplikacije fakat na telefonu,sd kartica nema veze,stavio sam na nju film i normalno mi sve radi,da nevalja nebi nikako mogo pokrenuti film

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Osim ako SD ne koristi kao tmp storage.

BTW, stavio si film. Bravo. Aj stavi 25GB podataka na nju pa nam javi kako prošlo.

Ali opet, tko zna, možda sam u krivu.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hahahahah,ajde dobro da misliš da si u krivu,ma ebote nekažem da je kartica sjajna ali koju god sam kod nas u trgovini kupio sve su tu negdje,neračunajući sad neke marke a i marke mogu biti koma,i toga ima ali gle ovo,neku istaliram aplikaciju iz trgovine primjera sad sam instaliro vocap a hrti,here drive i tak dalje nemogu,jbg,nije mi jasno što bi tu sad sa tim imala ta ebena kartica

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ispravak mog netočnog navoda u svezi biranja po imenu. NEVALJA mamicu mu njegovu zato što hvata samo prvo slovo pod određenim brojem a ostale ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nicky.sl kaže...

Ispravak mog netočnog navoda u svezi biranja po imenu. NEVALJA mamicu mu njegovu zato što hvata samo prvo slovo pod određenim brojem a ostale ništa.

Je l' se vi ljudi šalite?! Ukucam 726 i uredno mi izlista sve Sandre koje imam u imeniku (i ostala imena i brojeve koji se mogu uklopiti). 

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Je aj ukucaj "san". Ono 726 meni ponudi pola imenika

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice