WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.423
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

preko linkova ili kao što sam napisao, SysApp Pusher i preko njega... taj program uvijek pomaže kod takvih stvari...

14 godina
meni smetaju on screen tipke, pogotovo kad ce biti iskljucivo ogranicene na 3 standardne funkcije, dok ne bih imao nista protiv sa onim kao sto to recimo LG nudi, da ubacis nesto drugo kao padajuci status bar
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Onscreen tipke se mogu "sakriti", pojave se kad povučeš prema gore.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo malo o fotiću na novim lumijama. Malo je reći da rastura!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Novo ažuriranje za karte je dostupno. Veličina preuzimanja ovisi o kartama instaliranima na uređaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Vijesti o tome gdje ce se moći, bar u početku, nabavit nove Lumije.

''In Europe, Deutsche Telekom will carry the Lumia 950 and Lumia 950 XL, and we’ll have more to share about other carriers shortly.''

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
agent_00klc kaže...

Vijesti o tome gdje ce se moći, bar u početku, nabavit nove Lumije.

''In Europe, Deutsche Telekom will carry the Lumia 950 and Lumia 950 XL, and we’ll have more to share about other carriers shortly.''

LINK

A u slobodnoj prodaji? Saturn, MediaMarkt?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dajte mi recite da li ko vrši plaćanje pbz računa skeniranjem bar koda preko ove lumie 640  tj.aplikacije od pbz,kad ja plačam sve ide ok ali mi se nejavlja zvuk bip kao ispočetka

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

dajte mi recite da li ko vrši plaćanje pbz računa skeniranjem bar koda preko ove lumie 640  tj.aplikacije od pbz,kad ja plačam sve ide ok ali mi se nejavlja zvuk bip kao ispočetka

ja uopće ne obraćam pažnju na to pa ne znam... a koristim to od prvog dana kad je izašla PBZ aplikacija...

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja obraćam jer lakše je kad čuješ da si odskeniro račun,primj.radi danas sam baš zbog toga što nisam čuo platio račun jedan te isti platio dva puta,znam da je bio taj zvuk a i na prošlom mobitelu sam imo i te koliko lošem a dapače ovim zvuk,možda se još netko javi

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa čim očita sken, aplikacija sama gasi kameru i seli te na plaćanje.  Kako možeš dva puta skenirat-imat dvije pripreme za plaćanje?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jbg,i curi se desi djete i život ide dalje,da,odradio sam to ali sam mislio da nisam platio jer sam istodobno radio dvije stvari,godinama tako plačam i ovo mi se dogodilo prvi put,uvijek je prvi put,ma sve sam dogovorio i bude mi ostalo za drugi račun kojeg nebum moro platiti jer sam danas,heheheheh,imam fiksni račun i oni budu vidjeli da je pretplaćen i sljedeći mjesec sam već platio tj.za ovaj,umjesto da me nagrade  barem sa 5 min.gratisa oni kažu da sam miran ovaj mjesec,to je za mobitel,nije strašno,ali znam da sam imo onaj beep kad odskenira a sad ga nema,ma mora biti negdje onda u postavkama telefona,ili ga budem našo ili mobitel leti sa balkona,hehehehehe

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Dobronamjeran savjet:
Citkije pisi, koristi tocke gdje im je mjesto.
Svakome se desi da fula zarez, tocku, slovu...
I inace me ne bode to (kao neke forumase), pa da zivce gube vec radi ije/je ili ć/č, ali ovaj tvoj post je stvarno uzasan... Dapace, ne odaje dojam da si stariji/ozbiljniji toliko da placas racune (no hard feelings).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nevidim u čemu tebe bode u oči moj post,je da sam na jednom mjestu krenuo sa rečenicom koju nisam završio i tek sad vidim a nemam navike da nakon pisanja posta pregledavam što i kako sam napisao jer ne nalazim se na faksu ili bilo gdje gdje bih platio svoje greške skupo,i ja sam svakakve postove vidio i čak daleko nečitljive od ovoga moga ali nikoga nisam kritiziro za to a nedaj bože omalovažavo,nemogu vjerovati da ovdje postoje kritičari poput tebe,izvini ali to ti ne stoji,ja ovdje tražim dobronamjernu pomoć a ne kritike i to još zbog greške pisanja,da čovjek ne povjeruje???????

dajac
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne bode samo njega, nego i mene, a ima ih sigurno jos koji to misle, ali ti ne napisu. Nisi na faksu, ali svejedno...

EDIT: Koliko na Lumia 640 ostane free prostora nakon instaliranja 10tke? Tj. Koliko sustav uzme?

@dajac59 .. Nije mi namjera rasprava, nego samo pozitivna kritika. Sada ti nisam pomogao, ali tražim pomoć, a budem ti pomogao ako znam, ubuduće.

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 17:29 (NeoOS).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nemam se namjeru sa pojedincima raspravljati ali očekujte da i ja vama bude prigovorio,čekam vas,sory ali nevidim da ste ovdje ikome pomogli nešto rješiti i koliko vidim samo ste zaduženi za pravopis forumaša

dajac
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 17:23 (dajac59).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dajac59, Mislim da će oni tebi poslati račun i za sljedeći mjesec, sa punim iznosom ali nećeš trebati ništa plaćati, pošto će ispod računa ( sitnim slovima ) biti naveden preplaćeni iznos, za koji sam moraš umanjiti račun ili povećati ako je naveden dug.

Tako je valjda uobičajeno, samo treba obratiti pažnju na sitna slova. U svakom slučaju ako si preplatio, sigurno će biti registrirano.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma znam luka da ga budu poslali ali ga budem ignoriro,imam tarifu u bonbonu tj.paket od 85 kn tak da se ne sekiram,sad moram ona moja dva kritičara pitati da li je ovo ok odgovor,tebi luka poz

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

OT: e pa dajac, sretan ti rodjendan!

Nego, gledam na YT L950xl, radi bolesne fotke, aj napokon nekaj posteno i iz win tabora, mob i nije bas nekaj estetski al je hardverski odlican; a da ne govorim fotomogucnosti koje su fantasticne!

Naravno to vrijedi i za 950 koja je malo hardverski slabija al su fotomogucnosti identicne skupljem modelu..

Napokon i da neko androidu pomrsi racune na polju fotografije:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 18:34 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
zvonac kaže...

OT: e pa dajac, sretan ti rodjendan!

Nego, gledam na YT L950xl, radi bolesne fotke, aj napokon nekaj posteno i iz win tabora, mob i nije bas nekaj estetski al je hardverski odlican; a da ne govorim fotomogucnosti koje su fantasticne!

Naravno to vrijedi i za 950 koja je malo hardverski slabija al su fotomogucnosti identicne skupljem modelu..

Prije bi reko Jabučarima, imam takvog u kući 

11 godina
neaktivan
zvonac kaže...

šališ se??? andriod ni blizu nije bio WP i njegovim PureView kamerama... šišale su ih u svakom pogledu

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumija nema konja za utrku, da se razumijemo, sve do sad, izlaska ovog dvojca..

L930 je uzeo zub vremena.. Imal sam G4 i radi fenomenalne fotke, ni jedna lumija nemre joj parirat izuzev vremesnoj L1020 koja se i dan danas relativno ok nosi sa sve zescom ekipom po pitanju fotica, al ona je proslo-svrseno vrijeme za mene!

Al sad, sad je doslo i lumijinih (L950)"pet minuta" da se pokaze u svom stilu..

A zakaj sam striktno spomenuo android?

Zato kaj je to platforma sa sirokim spektrom proizvodjaca koji imaju odlicne kamere, trenutno; dok za WP to nemrem rec, mada stvari idu na bolje i ne sumnjam u novodolazece lumije, to je sto se tice iskljucivo fotovideo mogucnosti..

Epl i nisam uzeo u obzir oni furaju svoj film..

Edit: @dadn, bilo bi dobro da malo prolistas po netu prije nego brzopleto nekaj napises..

Ne velim da PV nije odlican...onda je bio odlican... Al sad, sad je neko novo vrijeme, i cijelo to vrijeme, MS je spavao zimski san, dok je android fotoscena napredovala ka boljem, velim, sad se to sve mijenja i napokon se MS trgnuo i demonstrira svoj prvi flagsip pod tim imenom (govorim o novim lumijama)..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 19:20 (zvonac).
Moj PC  
1 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
dadn kaže...
zvonac kaže...

šališ se??? andriod ni blizu nije bio WP i njegovim PureView kamerama... šišale su ih u svakom pogledu

bas tako  ne vjerujem sta covjek napisa

cak su i fanboy likovi androida rekli da Lumia ima najbolje kamere 

https://www.facebook.com/profile.php?id=107663072608268&ref=ts&fref=ts (pogledaj ovdje slike koje korisnici prave i sa Lumijom 520 koje su fantasticne...) 

Lumia koja kosta 100 eura 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 19:59 (MT3).
16 godina
dajac59 kaže...

nevidim u čemu tebe bode u oči moj post,je da sam na jednom mjestu krenuo sa rečenicom koju nisam završio i tek sad vidim a nemam navike da nakon pisanja posta pregledavam što i kako sam napisao jer ne nalazim se na faksu ili bilo gdje gdje bih platio svoje greške skupo,i ja sam svakakve postove vidio i čak daleko nečitljive od ovoga moga ali nikoga nisam kritiziro za to a nedaj bože omalovažavo,nemogu vjerovati da ovdje postoje kritičari poput tebe,izvini ali to ti ne stoji,ja ovdje tražim dobronamjernu pomoć a ne kritike i to još zbog greške pisanja,da čovjek ne povjeruje???????

Ma nisam nikakav kriticar, niti mi te (citaj Vas, ako je stvarna godina rodenja s profila) cilj uvrijediti bilokako!

Postujem svakog forumasa, pomognem kome mogu - a jos vise trazim pomoc drugih!

Ovo je bio samo prijateljski savjet, naravno da nismo na faxu/skoli, al ovo su neke osnovne stvari :)

Osim toga, lakse ce drugima biti pruziti ti/Vam pomoc dok sve citko napises/ete!

Neki forumasi niti ne citaju ovakve postove, zato kazem!

Kako god, ako je godina rodenja stvarna, onda svaka cast da ima ljudi koji se znaju uopce koristiti internetom i registrirat na ovakve forume - u mojoj sredini svi 50+ su informaticki neuki!

Naravno, sretan rodendan - vise jela i pila na danasnji dan, a manje visit i zivcirat se oko dobronamjernih kritika na forumu!

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nemam namjeru ulazit u povrsne rasprave, a pogotovo s ljudima koje ne poznaju problematiku..

Ono kaj sam napisao je bilo u kratkim crticama, iskreno, ne da mi se pisat ovdje elaborat, kad bi postotak citalaca s razumijevanjem bio minimalan..

A opet pisat svakom posebno i objasnjavat napisano..tesko...

Nek se niko ne osjeca uvrijedjen, prozvan i sl.

Nego napokon ocekujem od tog OSa da napravi nekaj postenog, hardver imaju sad samo da srede OS i ko zna, mozda upiknem lumiju:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Razmišljam kupiti 435 sestri. Jeste shit ali ne treba joj bolje + flasham na 10 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Razmišljam kupiti 435 sestri. Jeste shit ali ne treba joj bolje + flasham na 10 :D

Uzmi joj radije 535 SS. Veći mob, 1GB RAM-a, jači proc, itd. Ima ih po NJušci neraspakiranih povoljno, a ni u VIPu ni Simpi nisu skupi. 

16 godina

Opet cemo imat 3 godine najjacu kameru na trzistu!

nokia 808, 1020, sad pricu nastavlja 950tka!

Osim super hw, znam sigurno da ce ljudi koje pate na fotograiju uzeti u obzir L950! Pogotov ako je sve ono istina sta smo vidjeli na videu o kameri.

Neka pogode s OSom (a nevidim zasto nebi!) i aplikacijama, i ljudi ce za par godina djeci pricati tko je bio apple, a sto android!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ali što to vrijedi kad simulirane kamere sa Samsunga i LG-a u reklamama na TV-u će uvjeravati ljude da ti mobiteli imaju najbolje kamere... tu Microsoft šteka i ima slabu promidžbu...

ali malo se podsjetimo starih reklama od 920 i 1020 :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

odlicno 

5 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice