WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.121
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Imam lumiu koja je kupljena preko T-coma
Htio bi preci na tele2
Koliko bih cekao otkljucavanje kod T-coma?
Ili kako to ide?
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Imam lumiu koja je kupljena preko T-coma
Htio bi preci na tele2
Koliko bih cekao otkljucavanje kod T-coma?
Ili kako to ide?
Hvala

ako imaš pretplatu, možeš bilo kada zatražiti otključavanje

ako imaš na bonove, onda mora proći godinu dana

odeš u T-centar, predočiš račun i/ili garantni list ako je ovjeren sa datumom kupovine i otključa ti... e sad ovo za grantni list. meni su u VIP-u bez računa za mobitel priznali taj garantni list kao dokaz kupovine i otključali su mi Lumiu 920...

Od 1. svibnja 2015. HAKOM propisuje da će svaki korisnik koji je pretplatnik nekog operatera moći zatražiti otključavanje svog mobitela iz mreže, dok će oni koji su kupili mobitel u “bonaškom” paketu to isto dekodiranje moći zatražiti nakon godine dana uz predočenje računa za kupljeni mobitel. Operateri će na zahtjev korisnika morati iz svoje mreže otključavati i USB stikove za internetske veze.

Korisnik koji je u pretplatničkom odnosu s operatorom bez obzira na vrijeme trajanja ugovorne obveze može zatražiti otključavanje uređaja, što mu je operator obvezan učiniti u roku od 15 dana od podnošenja zahtjeva. Navedeno može zatražiti neovisno o tome prelazi li drugom operatoru ili ne. Krajnji korisnik može zatražiti otključavanje i starijih uređaja te je operator obvezan iste otključati. Napominjemo da postoje i stariji uređaji koje nije moguće otključati - kažu nam u HAKOM-u.

To konkretno znači da dugogodišnji pretplatnik nekog operatera s više mobitela koje je nakupio u nekoliko godina, može zatražiti besplatno otključavanja kod operatera, a ne mora kod ovlaštenih servisera plaćati dekodiranje od 80 do 100 kuna. I do sada su operateri otključavali uređaje na zahtjev korisnika nakon isteka ugovornog odnosa ili prelaska u drugog operatera, a sada su to obvezni učiniti na zahtjev korisnika u roku od 15 dana, mijenjao on mrežu ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 22:34 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Na Microsoft Lumia 640LTE instalirana je aplikacija Viber te je sve uredno radilo do jednog trenutka kada su se obavjesti o pozivima i porukama mogle dobiti i pročitati jedino ulaskom u samu aplikaciju. Van Vibera mobitel nije htio ništa od notifikacija Vibera prikazati. Otac je prilikom slanja poruke kliknuo na onu malu ikonicu za GPS lokaciju poruke desno od prikaza same poruke (navikao na android pa slucajno to kliknuo umjesto one dolje za slanje na WP 8.1). Kada je opet kliknuo na GRS ikonicu da je vrati kako je bilo, notifikacije su se vratile kao da nista nije bilo. Da li još netko primjećuje taj bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Viber ionako sere,jedini LINE radi bez greške.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma viber je kod mene ok jedino što mu fali to je videopoziv

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

još me zanima gdje ima u postavkama za ograničavanje poziva

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

U Viberu nema. Nego,imam obavijest : Pokrećem Youtube kanal sve vezano za Windows Mobile : recenzije,tutorijali,gameplays itd. Mislim si dati naziv WindowsMobile BiH i biće tu dosta toga. Sve će biti na našem jeziku tako da imamo i mi svoj vlastiti kanal. Sve sugestije su dobrodošle,a ako imate neko drugo ime za kanal,slobodno predložite.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje: Koji je najbolji nacin ili app za prebacivanje multimedije sa PC na WP preko Wi-fija?
iddqd

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možeš probati i ova 2 sa slika u prilogu

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kanal još nije spreman ,biće kad izađe Windows 10 Mobile,da ga predstavimo u najboljem svjetlu ,a i da privučemo neke korisnike :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Ovako, zadnjih dana me dosta iritira resuming i loading na mojoj L920 pa sam dosta čeprkao i tražio postoji li riješenje tog problema. Naišao sam na jedno potencijalno riješenje ili barem ublaživanje tog problema. Ako koristite Cortanu i imate njezin live tile na startu sklonite je sa start zaslona, navodno da one obavijesti što ona prikazuju dosta opterećuju mobitel (malo glupo ali ništa ne košta probat). 

Ja sam danas to napravio i čini mi se da je situacija malo bolja, testirat ću još neko vrijeme jer velike su šanse da je to samo prividno poboljšanje. Ostali koji imate isti taj problem pokušajte i vi pa javite ako bude kakvih poboljšanja.  

edit: u pitanju je wp 8.1

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 14:20 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koji OS ? Je li to 10 ili 8.1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zaboravih reći, u pitanju je wp 8.1 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ok. Jedva čekam da izađe 10 M da počnem s radom,samo me mic zeza (puno se čuje šuštanja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

glasina: Google i Microsoft su zakopali ratnu sjekiru i sutra dolaze Google aplikacije na W10M

http://nokiamob.me/2015/10/05/glasine-od-sutra-google-aplikacije-dostupne-za-windows-10-mobile/

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako već hoćeš kanal, imaš vremena pripremi se. Uzmi neki bolji mikrofon i što se imena tiče uzmi WindowsMobile Balkan ako nije zauzeto.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisam bas lud za google app.. Eto mozda mail i gmaps (here ga dere u svemu...) zbog mozda malo vise informacija na mapama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Nisam bas lud za google app.. Eto mozda mail i gmaps (here ga dere u svemu...) zbog mozda malo vise informacija na mapama.

ma da, ni meni ne trebaju. svi gunđaju za Youtube a i ove zamjenske su i više nego dobre...

18 godina
WindowsPhone - Općenito

MetroTube, Tubecast... pa to su super aplikacije i orginalna google aplikacija nije potrebna. 

Mislim pozdravljamnek se omoguci koristenje aplikacija, a na korisniku je da izabere.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
neo.gz kaže...

Ako već hoćeš kanal, imaš vremena pripremi se. Uzmi neki bolji mikrofon i što se imena tiče uzmi WindowsMobile Balkan ako nije zauzeto.

Nije. Hvala na sugestiji !! Ionako mogu audio editovati .

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne znam što nas čeka sutra od iznenađenja, tko zna, možda se uopće ne radi o Google - u, možda vidimo Sirtanu sutra (Siri+Cortana), možda iTunes -e umjesto Groove - a, a možda su svi u šumi. Samo znam da se u 16:00 h stavlja Quiet hours, pali stream i 90 minuta ne postojim za svijet. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I ja ću gledati full stream.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dok s nekim razgovaram moram stišati zvučnik na 2/10 da nečuju ljudi oko mene sugovornika jer je jak zvučnik ali problem je što je onda stišan i zvuk zvona kad netko zvoni,kako to rješiti,vidim ima u postavkama puno izbora,prilagođeno,ništa,govor itd,jel tu trebam nešto čekirati drugo jer mi je na prilagođeno

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ne kužim? zvuk zvona prilagodiš tako da pritisneš volume up ili down i povućeš gornji slider na koliko želiš, a glasnoću razgovora reguliraš tijekom razgovora, isto sa tipkama za glasnoću.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad s nekim razgovaram a zvuk mi je nariktan na desetki svi čuju mog sugovornika,kužiš,znači tjekom razgovora ga mora tj.zvučnik stišavati,ok,ajde mi sad reci da li ovaj mobitel ima mogućnosti da se kad te netko zove utiša tj.prekine zvonjavu okretanjem mobitela naopačke

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ima jedna beta aplikacija Gestures Beta koja to omogućuje ali ovisi o samom hardweru mobitela

http://www.windowsphone.com/s?appId=38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo je skidam i što i kako da je nariktam

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dajac59 kaže...

kad s nekim razgovaram a zvuk mi je nariktan na desetki svi čuju mog sugovornika,kužiš,znači tjekom razgovora ga mora tj.zvučnik stišavati,ok,ajde mi sad reci da li ovaj mobitel ima mogućnosti da se kad te netko zove utiša tj.prekine zvonjavu okretanjem mobitela naopačke

smanji ga, ja ne znam jesam ikad išao preko 6-7 jer svi čuju razgovor, a i uho me zaboli od te dernjave.

npr. ako u sad zadnjem pozivu namjestiš da je in-call glasnoća 5 ona će i ostati takva i u sljedećim pozvima dok je opet ne promjeniš, zato jer je in-call glasnoća neovisna o glasnoći zvona. valjda na istu stvar mislimo...

nezz koji mob imaš, provjeri  u settings - audio - enhancements i ukljući opciju flip to silence.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

evo je skidam i što i kako da je nariktam

nema se što nariktavati... instaliraj pokreni, ako treba restart tražit ćete i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 19:52 (dadn).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

točno,restarto se i sad se valjda nebu čuo tak glasno

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice