WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Ma na Lumiji 535 koju trenutno imam..Danas nosim na servis pa da vidim kaj će konkretno napravit..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
16 godina
Imam problem s punjacem na svojoj 920..
Previse savijanja / nosenja po torbi je uradilo svoje, te je gumena izolacija pukla na vrhu mini usba!
To sve dovodi do gubljenja kontakta i namjestanja raznih poza ureda da bi se poceo puniti.
Posto znam da su bili incidenti s neorginalnim punjacima, nebi se sad s tim igrao s ionako losom mi baterijom na uredaju!
Dali ima mozda negdje za kupiti samo orginal usb kabel za 920 (ionako on ide u kuciste od punjaca koji ide u struju)? Moze i rabljeno, samo da je jeftinije i da je cjelo.
Usb mi je mislim najjeftinija varijanta.
Sljedeca varijanta je kupovina novog punjaca (kuciste + usb) - ovisno o cjeni.
I kao 3. Varijanta mi je kupiti bezicni punjac - imam priliku nokia dt 910 dobiti za 100 kn, pa neznam koliko se to isplati!?
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Imam problem s punjacem na svojoj 920..
Previse savijanja / nosenja po torbi je uradilo svoje, te je gumena izolacija pukla na vrhu mini usba!
To sve dovodi do gubljenja kontakta i namjestanja raznih poza ureda da bi se poceo puniti.
Posto znam da su bili incidenti s neorginalnim punjacima, nebi se sad s tim igrao s ionako losom mi baterijom na uredaju!
Dali ima mozda negdje za kupiti samo orginal usb kabel za 920 (ionako on ide u kuciste od punjaca koji ide u struju)? Moze i rabljeno, samo da je jeftinije i da je cjelo.
Usb mi je mislim najjeftinija varijanta.
Sljedeca varijanta je kupovina novog punjaca (kuciste + usb) - ovisno o cjeni.
I kao 3. Varijanta mi je kupiti bezicni punjac - imam priliku nokia dt 910 dobiti za 100 kn, pa neznam koliko se to isplati!?

bežični punjač je odličan... to obavezno uzmi... 100 kn je odlična cijena jer košta 500 kn... tko god ima opciju za bežično punjenje, moja preporuka je obavezno uzeti Nokia bežični punjač... definitivno se isplati. 

imaš kod mobisa Nokia kabl sa torbicom 79 kn (pretpostavljam da imaš onaj bijeli punjač od 920, samo trebaš kabl za njega) ili ako trebaš sve komplet kupiš samo Nokia punjač za 79 kn ili 109 kn

šteta jedino što malo kasniš jer ljetos su imali akcije s popustima na dodatnu opremu pa te moglo sve doći još jeftinije...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 9:09 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dečki,u jednom videu sam vidio Facebook Beta,ne znam još ništa ali vidjeću da nađem neki info .

edit: http://www.windowscentral.com/facebook-beta-app

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 13:15 (Silwncer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Koja ironija, prije par dana sam maknuo fb beta i instalirao obican (mislio sam da beta vise kao beta ne postoji, i da svi updati idu u non-beta aplikaciju)!
Znaci, beta jos uvijek dobiva 1. updateove?
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

izbriso sam jedan film sa mobitela,nemože se više pokrenuti ali je osto naziv filma na ccplayeru,kad se povežem sa kompom i uđem u videozapise nema ga ali je osto na ccplayeru,kako to maknuti

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako se bliži izlazak ovih telefončića tako sve više toga curi van... Evo "pravih" slikica

http://www.windowscentral.com/new-high-res-photos-lumia-950-and-950-xl

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

alo ljudi,prikvačim se s njim na svoj wi-fi i on me traži da unesem pin s naljepnice usmjerivača koji ima osam brojeva,što ima odotraga nepaše jer je komb.brojeva i slova

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

L630 - W10 10536

Nakon gotovo tjedan i pol vidljivi su znaci usporavanja i nervirajucih ponovnih ucitavanja aplikacija, aplikacija koje ne mogu na net, rusenje Edge i jos nekoliko programa. Pricekat cu jos novi build iduci tjedan (ako ga bude) pa mozda donese poboljsanje ali mislim da je 512MB usko grlo za W10.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

L630 - W10 10536

Nakon gotovo tjedan i pol vidljivi su znaci usporavanja i nervirajucih ponovnih ucitavanja aplikacija, aplikacija koje ne mogu na net, rusenje Edge i jos nekoliko programa. Pricekat cu jos novi build iduci tjedan (ako ga bude) pa mozda donese poboljsanje ali mislim da je 512MB usko grlo za W10.

Potvrđeno je da će biti. U ovom videu na 630 radi savršeno, uvijek treba odraditi hard reset nakon instalacije !

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li netko zna kako promjeniti zvuk poziva i notifikacija za Viber na Lumia 640? Jako su mi tihi defoultno zvukovi a ne nnalazim kako namjestiti druge zvukove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
neno20st kaže...

Da li netko zna kako promjeniti zvuk poziva i notifikacija za Viber na Lumia 640? Jako su mi tihi defoultno zvukovi a ne nnalazim kako namjestiti druge zvukove?

U postavkama nema.

Edit: dadn me ispravio 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 20:06 (Silwncer).
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
neno20st kaže...

U postavkama nema.

ima samo ne gledaš na dobrom mjestu (govorim za 8.1)... postavke - obavijesti+radnje - Viber - Zvuk obavijesti

ako trebaš zvukova drugih, instaliraj si Zedge

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 20:05 (dadn).
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

izbriso sam jedan film sa mobitela,nemože se više pokrenuti ali je osto naziv filma na ccplayeru,kad se povežem sa kompom i uđem u videozapise nema ga ali je osto na ccplayeru,kako to maknuti

u cc playeru idi naplaylist i pritisni ikonu za obilježavanje, obilježi video i delete...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 20:17 (dadn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko koristi od vas Realarm app? Imam dobre vijesti, stiže prijevod za HR 

3 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam jedan čudan problem sa zadnjim buildom desetke (a i buildovima prije).

Uglavnom svako jutro u 8:00 mi stižu dvije automatske SMS poruke od automata Splitske Banke sa stanjem na računima, na 8.1 mi uredno dolaze, dok sa niti jednim buildom desetke nisam dobio, ne znam uopće u čemu je problem, pa ako netko ima nekakva iskustva/prijedloge bio bih jako zahvalan.

Moja pretpostavka je da sam negdje previdio opciju za spriječavanje spama SMS-ova ili tako nešto.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da nemaš možda Truecaller?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li itko problem sa automatskim konektiranjem na wifi, na  nokiji 820 ako sam duze od 30tak min van wifi zone,nece da mi se automatski poveze na wifi kad dodjem na podrucje gdje ima (npr. kuci) sve dok ga ne otkljucam,zna li itko u čemu je problem ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni na 8.1 ima problem(US, Cortana) da mi se nekad vrati WiFi paljenje s "favorite places" na "manul"

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Tubecast,sad se zove Tubecast for YouTube .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

meni nema dalje od myTube!

brza, jednostavna, mozes sebi spremiti videoe, muziku da kasnije slusas, a takodjer i videi rade glatko u pozadini, a i kad hoces da slusas muziku imas posebno dugme za to i tako da ti youtube moze sluziti kao muzicki player.

app je besplatna, naplacuje se samo u svrhu doniranja novca developeru koji je bez sumnje to zasluzio

odličan je, slažem se, čak imam i aktivacijski kod besplatni za full verziju ali samo jedna stvar mi se ne sviđa na njemu. da ne rade neki video spotovi zbog regija makar u postavkama promjenim... u ostalima npr nema problema oko toga...

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koristi li itko Telegram Messenger? Imate li problema sa slanjem poruke? 

Već neko vrijeme ga aktivno koristim i nekad jednostavno neće da pošalje poruku, stoji samo onaj sat kao da je na čekanju. Baš bude nekad iritantno. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne,hvala,dobar mi je i stabilana ova 8-ca i dok 10-ka nebu dokraja sređena kako treba nedolazim kod nje

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dadn kaže...
Indestructible kaže...

brza, jednostavna, mozes sebi spremiti videoe, muziku da kasnije slusas, a takodjer i videi rade glatko u pozadini, a i kad hoces da slusas muziku imas posebno dugme za to i tako da ti youtube moze sluziti kao muzicki player.

app je besplatna, naplacuje se samo u svrhu doniranja novca developeru koji je bez sumnje to zasluzio

odličan je, slažem se, čak imam i aktivacijski kod besplatni za full verziju ali samo jedna stvar mi se ne sviđa na njemu. da ne rade neki video spotovi zbog regija makar u postavkama promjenim... u ostalima npr nema problema oko toga...

a gdje se dobi taj kod?

dajac
12 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

ne,hvala,dobar mi je i stabilana ova 8-ca i dok 10-ka nebu dokraja sređena kako treba nedolazim kod nje

Još je testni OS i u razvoju. MS NE odgovara ako šta ne ispane kako treba nečijom nepažnjom.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da ce 950/950XL vise kostati 

LINK

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

LINK

Nije 8. nego 6. oktobra,ima greška.

11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...
dadn kaže...
Indestructible kaže...

a gdje se dobi taj kod?

kod dobijaju oni koji su kupili prije aplikaciju (i oni koji su prošle godine u promotivnom periodu nabavili aplikaciju besplatno) pa su izgubili pay verziju nakon što je izašla nova univerzalna verzija (za WP i Windowse)

kod se zatraži preko aplikacije pa onda ako oni imaju u svojoj bazi podataka tvoje podatke dobije se kod (ali izgleda da više ne primaju zahtjeve za kodove pa tko nije nabavio ništa više od toga)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 16:34 (dadn).
14 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

LINK

Čekat ćemo da padne cijena

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice