WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Prijatelju ne dižem ali kod moje cure na starom samsungu s2 to izgleda 100puta bolje riješeno me kuzis kaj hocu rec,najlakse je rec je pa kaj koristis to ak ne radi jelda?!decki moji ovaj wp je nedojebana stvar,a tak bu i sa win10 i onim sranjem od edga,jedino kaj dobro radi su GOOGLE ove aplikacije koje su skoro pa savršenstvo, te IOS koj je daleko najljepše izveden...morete rec kaj hocete,da ima third party appsa kpji rade bolje na wp ali izgledaju kao štala
14 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...
Prijatelju ne dižem ali kod moje cure na starom samsungu s2 to izgleda 100puta bolje riješeno me kuzis kaj hocu rec,najlakse je rec je pa kaj koristis to ak ne radi jelda?!decki moji ovaj wp je nedojebana stvar,a tak bu i sa win10 i onim sranjem od edga,jedino kaj dobro radi su GOOGLE ove aplikacije koje su skoro pa savršenstvo, te IOS koj je daleko najljepše izveden...morete rec kaj hocete,da ima third party appsa kpji rade bolje na wp ali izgledaju kao štala

Prijatelju, koji mobitel imaš? Jesi možda pokušao napraviti nešto što se zove "hard-reset" ili ti ga "tvrdi-reset" po naški?  

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Provjeri je li uključena štednja baterije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Provjeri je li uključena štednja baterije.

Ma de pusti lika, vidiš da je izfrustriran nečime u životu...  

11 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
Može nova tema u kojoj bi se linkalo aplikacije na akcijama?

već smo o tome pričali pa je većina glasovala da ostane ovdje

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Dex Šteta što nema Ive,odmah crveni :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Kakav Ivo, kakav crveni karton  ?

12 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...

Kakav Ivo, kakav crveni karton  ?

Ivo je bio bivši moderator (F1-IVO aka) .

16 godina
lazicki88 kaže...

Da se izjasnim tvojim rječnikom: 

koji k**** onda koristiš WP? Prodaj i kupi jabuku. End of discussion. (kad si već toliko tvrdoglav da ne želiš napraviti hard reset ili reinstalirati sustav putem Windows Phone Recovery Tool - a)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 19:55 (WackyZG).
12 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
lazicki88 kaže...

Da se izjasnim tvojim rječnikom: 

koji k**** onda koristiš WP? Prodaj i kupi jabuku. End of discussion. (kad si već toliko tvrdoglav da ne želiš napraviti hard reset ili reinstalirati sustav putem Windows Phone Recovery Tool - a)

Pusti ga, nije prvi put da nas neko trola u ovoj temi.

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nečete mi virovat al danas sam jednog zakletog jabučara nagna da kupi L640 XL (pošto mu je šestica išla na kupanje) i lik svako malo zove i dobrano hvali WP

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Još kad izađe 10....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Silwncer kaže...

Još kad izađe 10....

To mi je i bija glavni adut

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Nečete mi virovat al danas sam jednog zakletog jabučara nagna da kupi L640 XL (pošto mu je šestica išla na kupanje) i lik svako malo zove i dobrano hvali WP

Odakle si? Častim te pivcetom! 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nova Microsoft aplikacija za WP

UpdateAdvisor

Savjetnik za ažuriranje može vam pomoći pri provjeri je li neko ažuriranje dostupno za vaš telefon te za početak osloboditi prostor.

Povezuje se s mrežom da bi provjerio ima li novi ažuriranja pa vam potom pomaže pri oslobađanju mjesta za ažuriranje preporučujući koje biste datoteke mogli premjestiti na SD karticu ili OneDrive da bi se napravilo mjesta za ažuriranje.

Nakon dovršetka ažuriranja možete vratiti datoteke natrag na telefon.

Uz aplikaciju Savjetnik za ažuriranje možete:

• premještati pjesme, podcaste, slike i videozapise na SD karticu

• premještati pjesme, podcaste, slike i videozapise na OneDrive.

• brisati pjesme, podcaste, slike i videozapise s telefona.

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh0f5g4

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
robee1 kaže...

Ima li netko L830? Isplati li se to kupiti..baterija? Po izgledu djeluje zanimljivo...a ima i Dolby kod snimanja...

Imam ja nesto manje od mjesec dana. Zelena maska, predivna. Kupio polovnu za 1400k. Uglavnom mobitel sto se baterije tice mogu rec da mi je 3 puta bolja baterija nego na staroj Lumii 925. 12 sati je od zadnjeg punjenja a jos imam 74% baterija, cini mi se da ovu noc necu puniti i trebala bi mi sutra potrajati cijeli dan. Jest da sam malo danas koristio mobitel, ali i kada ga koristim bez problema drzi cijeli dan, najvise sto sam uspio potrositi je 70% baterije do kraja dana, znaci ostalo je jos 30%...Battery saver uopce ne koristim bar ne za sada.

Da sam koristio lumiu 925 danas, baterija bi bila na nekih 20-30% ako da, mozda bi se i ispraznila. Sve u svemu jako sam zadovoljan baterijom na L830!

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vidim da ljudi stavljaju WP aplikacije ovdje pa ću i ja svoju)) Nadam se da će nekog zanimat.

https://www.microsoft.com/en-us/store/games/mlg-flappy-bird-420/9nblggh1rrhp

I da, kupio bih WP jer mi treba za development, koji bi mi mogli preporučiti? Cijena nije bitna, ali podrazumjeva se da bude razumna.

http://mlgflappybird420.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 0:30 (Simon_says).

1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo ja preporucujem svoju Lumiu 925 odmah da ti prodam :D

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Simon_says kaže...

Vidim da ljudi stavljaju WP aplikacije ovdje pa ću i ja svoju)) Nadam se da će nekog zanimat.

https://www.microsoft.com/en-us/store/games/mlg-flappy-bird-420/9nblggh1rrhp

I da, kupio bih WP jer mi treba za development, koji bi mi mogli preporučiti? Cijena nije bitna, ali podrazumjeva se da bude razumna.

Ativ S, ako imaš mudašca za takav potez... Imam ga već godinu i 9 mjeseci i samo jednom sam napravio hard reset(kad je napokon došao official 8.1 za Ativ S pa sam moram otići na 8.0 jer nije mogo dohvatit official fw za 8.1)... Ne žalim ni lipe što sam dao za njega. Kupljen je u 11. mj. '13. godine u Linksu za 1800 HRK(bio je na popustu 200 HRK).

Brzo punjenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 2:52 (Dex.pwn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako misliš samo za development imaš ugrađen emulator za WP u Visual Studio 2015 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Može se poslužiti emulatorom ali korisno bi bilo da ima barem neki wp uređaj jer neke stvari se tek otkriju kada se koristi na uređaju.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

520 je dosta osim ako ne razvija ništa zahtjevno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DommY kaže...
robee1 kaže...

Ima li netko L830? Isplati li se to kupiti..baterija? Po izgledu djeluje zanimljivo...a ima i Dolby kod snimanja...

Imam ja nesto manje od mjesec dana. Zelena maska, predivna. Kupio polovnu za 1400k. Uglavnom mobitel sto se baterije tice mogu rec da mi je 3 puta bolja baterija nego na staroj Lumii 925. 12 sati je od zadnjeg punjenja a jos imam 74% baterija, cini mi se da ovu noc necu puniti i trebala bi mi sutra potrajati cijeli dan. Jest da sam malo danas koristio mobitel, ali i kada ga koristim bez problema drzi cijeli dan, najvise sto sam uspio potrositi je 70% baterije do kraja dana, znaci ostalo je jos 30%...Battery saver uopce ne koristim bar ne za sada.

Da sam koristio lumiu 925 danas, baterija bi bila na nekih 20-30% ako da, mozda bi se i ispraznila. Sve u svemu jako sam zadovoljan baterijom na L830!

Bitno da ne jede bateriju u standby-u kao android fon. Navikao sam na iOS koji je po tom pitanju stvarno zahvalan. Kakva je kamera...fotke i video sa dolby?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 9:22 (robee1).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

što se tiče fotki, modeli sa Carl Zeis lećama i PureView su odlični, no moram reći da 920 (ne 925) još uvijek drži kao najbolja za snimanje po noći, te naročito koncerte.

što se tiče baterije, zadnji modeli 640 i 640XL su možda i najbolji do sada. u standby kad ga uopće ne koristim (ali je internet aktivan zbog skype, whatsapp, viber, facebook, facebook messenger, vremenska prognoza) potrošnja padne na 1% po satu. čak zna pasti i ispod 1... e da, radi se o 640. na staroj 920 potrošnja je bila do 5%

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 9:54 (dadn).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Radim igrice ali opet mi je cilj da rade i na lošijim uređajima kao i na androidu. Emulator koristim ali da, neke stvari otkriješ tek kad si na uređaju(npr ovu gore aplikaciju si mi odbili jer back button nije gasio aplikaciju što nisam mogo reproducirat na emulatoru jer tamo to radi). Htio bih neki WP u razini Nexus 5 na androidu, da nije preskup i da je dobar i čist bez kojekakvog bloatware.

16 godina
Simon_says kaže...
Silwncer kaže...

Radim igrice ali opet mi je cilj da rade i na lošijim uređajima kao i na androidu. Emulator koristim ali da, neke stvari otkriješ tek kad si na uređaju(npr ovu gore aplikaciju si mi odbili jer back button nije gasio aplikaciju što nisam mogo reproducirat na emulatoru jer tamo to radi). Htio bih neki WP u razini Nexus 5 na androidu, da nije preskup i da je dobar i čist bez kojekakvog bloatware.

Na WPu kao takvom bloatware - a nema. Što se tiče specifikacija, uzmi si 640 / 640XL + (nađe se jeftino) 630/635 (dual Sim/single SIM). Eventualno 520, ako baš hoćeš neki ow end da testiraš na njemu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 12:37 (WackyZG).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

A koji je trenutno best-buy WP a koji najbolji po specifikacijama? Da znam malo usporedit ostale.

640 mi se čini dobar i relativno je nov, 630/635 vidim da su izašli prije više od godinu dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 12:59 (Simon_says).

0 0 hvala 0
18 godina
Simon_says kaže...

640 mi se čini dobar i relativno je nov, 630/635 vidim da su izašli prije više od godinu dana.

Da ali oba ta uredaja imaju isti cpu i gpu

14 godina

...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 13:41 (Apachy).
16 godina
BlackDwarf kaže...
Simon_says kaže...

Da ali oba ta uredaja imaju isti cpu i gpu

Preporučio sam mu 63x zbog manje RAM-a. Ako baš hoće low end nad low end spec, 52o il nešto iz 4xx serije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice