Neka dobra aplikacija koja bilježi putanje po kojima sam se kretao i mjeri brzinu? WP 8.1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spasio isto kao i ime videa , prebacio u UTF-8 with singuture i opet neće
Mislio sam na Viber.
Spasio isto kao i ime videa , prebacio u UTF-8 with singuture i opet neće
e onda stvarno ne znam što je problem kod tebe...
a kako kopiraš na telefon? možda si kliknuo ili automatski ti prekonvertira fajle??? bezveze pitam jer kod mene radi OK, bez obzira bio defaultni video player, CCplayer ili Moliplayer Pro...
Ionako sam cijelo vrijeme na androidu, a zasad još win10 nije ispeglan i očito će proć još neko vrijeme da se to riješi, finalna verzija...
Android mi ima jednostavno neke stvari bolje riješene..
Mada kolko sam videl/probal, desetka dost obećava, a to ćemo vidit dok ugleda svijetlo dana..
samo da ne u*eru motku pa da budu procesi i apikacije koji se sami pokreću i množe u pozadin kao na androidu a onda možemo reći "dobro došli malware"
Nije Microsoft toliko glup :D
Nemaš se čega bojati ;) Ja imam TubeCast i prijavljen sam . Btw. bolje ti je TubeCast nego MetroTube, ljepši izgled i dobro radi :)
Mogao si fokus staviti na ove dvije slike (manualni).
Mogao si fokus staviti na ove dvije slike (manualni).
E, toga se nisam sjetio...
Znači ono bilježi putanje i to? Jel jede bateriju?
da otvorimo temu za slike sa WP?
btw. stavljajte svoje slike i na https://www.facebook.com/groups/nothingbutanokia
jedan moj kolega Zoran na jednom natječaju u toj grupi je osvojio novu Lumiu 830..
Bojiš se bumbara? 
Kad sam imao 4 godine preživio sam ujed stršljena,tako da se bojim većih letećih insekata.
Znači ono bilježi putanje i to? Jel jede bateriju?
Pa sad nesto nisam obracao paznju na bateriju, na 1520 je ogromna pa ni ne obracam paznju. Biljezi putanju, elevaciju, brzinu..
Drag and droppam film i titlove u Camera Roll i ne konvertam fajlove , koristim Moliplayer i tamo je namjesteno subtitle encoding :Croatian mada sam probao i srpske,mađarske,ruske...
Pise mi na pocetnom zaslonu, Velika Gospa sutra cijeli dan. Vec 3 dan. Jel jos kome...sto to zablesi?
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
8.1 ili 10 ?
I još jedna stvar : Zašto niko ne recenzira aplikacije za Windows Phone na BUG ? Ja bih bio dobrovoljac . Ipak planiram snimiti video recenziju na W10M kad izađe final.
Pozdrav, kakva su vaša iskustva sa sd karticama? Imam Samsung 32GB blue klass 10, i nakon mjesec dana neke slike spremi a neke ostavi samo crno polje, kad ju pokušam otvoriti napiše da ju trenutno ne može prikazati. Kako imate postavke kod slikanja, da sprema na fon ili sd? U pitanju lumia 640xl. E da, do prekjučer radilo sve normalno...
U mene sve na SD. Jesi probao format ? Ionako se sve slike automatski uploaduju na OneDrive.
Zašto na WP ima toliko manje aplikacije nego na ostale dvije platforme? Vi vlasnici WP jeste li zadovoljni? Namjeravam prijeći na WP pa me zanima da li se stanje s aplikacijama poboljšava?
U Windows 10 Mobile ćeš pokretati Android i iOS aplikacije bez stavljanja moba u rizik. Za mene je dosta . Ako ti trebaju preporuke aplikacija,reci.
Zašto na WP ima toliko manje aplikacije nego na ostale dvije platforme? Vi vlasnici WP jeste li zadovoljni? Namjeravam prijeći na WP pa me zanima da li se stanje s aplikacijama poboljšava?
To ovisi o tome što tražiš. I sam kao bivši korisnik Androida znam da je ipak velika većina aplikacija na Google Play-u neupotrebljiva ili jako amaterski napravljena.
Sad ovisi koje aplikacije misliš koristiti. (pogledaj poržava li tvoja banka WP)