WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.171
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

4mal prodaje svoju 1520,tako da imaš veliki broj ponuda

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
lazicki88 kaže...
WackyZG kaže...
lazicki88 kaže...

Wacky dal si se probao povezati putem WI-FIa? ja nemogu neznam zašto,prikupim ip adresu i podmasku ali ništa 

AKo nisi, napravi hard reset. Upravo sam ugasio data connection i uredno radi samo na WiFiju, barem mojem, vidjeti ćemo kad sjednem na kavu negdje vani.

Jesam ali opet ništa,eto već 5. ili 6. put se vraćam na 8.1 jel radi "stotinu" puta bolje,neznam ja sam picajzla,opet aplikacije poput people i outlook mail imaju nekakav "čudan" prikaz,kao da su malo veći,ito tako i postavke ako su naprijed na start screnu

Nisi picajzla, i ja to vidim (ili smo oboje picajzle), ali nasuprot prošlog builda, meni je ovo sasvim OK (ionako People rijetko koristim, sve iz dialera radim)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Keš nije problem, keša se nea... Svakako kad bude uzimo sljedeći mob(što se nadam da će bit uskoro) budem uzeo neku Lumiu(flagship phablet) ili 100 posto Note 4

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Operacija nije uspjela

Vratio na 8.1 pa napravija update na 10-ku, sve se lipo instaliralo i nije mi da vrag mira i odmah dok se upalio ja ga vratim na tvorničke i tu počinju problemi.

Dođe do odabira jezika i kad kliknem sljedeće on bloka (malo zatamni ekran i tako stoji li ga stoji)

Odusta sam od svega i vratio opet 8.1 a s 10-kom ću se zezat sutra popodne kad dođem s posla.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel iko od vas na 10136 dobio jutros neku nadogradnju, evo meni se sad restartuje i vrte se tockici opet.

Mozete li dodati dodatni hotmail nalog u mail app. Ja nikako, samo me vrati na odabir naloga.

Ono sto sam primjetio je da se appovi i dalje sporo pale, sekundu dve nakon pritiska na ikonu, touch dugmad i dalje znaju prestati reagovati i naravno famozni loading i resuming su i dalje tu. Al sto se tice UX ovo je daleko bolji bild.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

Jel iko od vas na 10136 dobio jutros neku nadogradnju, evo meni se sad restartuje i vrte se tockici opet.

Mozete li dodati dodatni hotmail nalog u mail app. Ja nikako, samo me vrati na odabir naloga.

Ono sto sam primjetio je da se appovi i dalje sporo pale, sekundu dve nakon pritiska na ikonu, touch dugmad i dalje znaju prestati reagovati i naravno famozni loading i resuming su i dalje tu. Al sto se tice UX ovo je daleko bolji bild.

U Mail appu prilikom dodavanja drugog Outlook accounta postoji bug. Prati Store Beta, vjerojatno će izdati fix. Za nadogradnju ne znam, nisam provjeravao, na poslu sam, pa ne bih mogao ni skinuti. Možda su skužili neki kritičniji bug, pa je poslan hotfix.

Daleko je još sustav od razine funkcioniranja Win 8.1, ali ja sam za sada zadovoljan, nisam još, nakon hard reseta, doživio neki problem.

17 godina
odjavljen
malina22 kaže...

Nikakvu novu nadogradnju nisam dobio osim za cca 20-ak appova. Accounte normalno dodajem, appovima treba malo da se pokrenu nakon tapa ali resuming ili loading još nisam vidio.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Mozete uci u kontakte?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

Mozete uci u kontakte?

Da. Napokon. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Pitanje za sve na novom W10 buildu:
Kakvo je stanje s baterijom u odnosu na prije? Pogotovo me zanima za ove s 925kom :)
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo prije nekih 20ak minuta završila instalacija i svi potrebni updateovi nakon toga, na 640XL

Zasad sam zadovoljan, nisam radio ni soft ni hard reset i ostali su mi svi podatci i aplikacije sa 8.1.

Radi zadovoljavajuće dobro, po meni nije još uvijek za svakoga ali oni koji mogu pritrpiti poneki "resuming" će biti zadovoljni. Sustav je stabilan, nemam nikakvih problema što se toga tiče, iako je malo sporiji i još uvijek nije to ona fluidnost sa 8.1 no naravno imaju još par mjeseci za poliranje.

Što se tiče svakodnevne upotrebe trebalo bi biti ok, sve aplikacije mi rade bez većih problema (osim dužeg učitavanja) te pozivi i poruke normalno stižu, naravno nastavljam sa testiranjem i igranjem.

Večeras ili eventualno sutra ujutro ću napraviti hard reset pa vidjeti hoće li to popraviti situaciju, osobno mislim da hoće barem malo pa eto javim i dojmove nakon toga.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Lumia 925. Sat vremena zaključan (sve pogašeno) - oko 6 % dolje.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako niko ne spominje FB messenger aplikaciju nakon zadnjeg odnosno predzadnjeg apdejta, pojavljuje mi se "connecting/connected" poruka

je li samo meni to smeta?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
BlackDwarf kaže...

Mozete uci u kontakte?

Ja sam mogao i prije iako mi to ne znaci dali radi ili ne kada se moze pristupit bilo kojem kontaktu upisivanje brojeva tj imena u telefonu.

x360gamer kaže...
Pitanje za sve na novom W10 buildu:
Kakvo je stanje s baterijom u odnosu na prije? Pogotovo me zanima za ove s 925kom :)

Mozda je malo bolje ali kako god meni je uvijek slaba baterija. Od zadnjeg punjenja točno 6h0min, još je ostalo 38% baterije.

Indestructible kaže...

Kako niko ne spominje FB messenger aplikaciju nakon zadnjeg odnosno predzadnjeg apdejta, pojavljuje mi se "connecting/connected" poruka

je li samo meni to smeta?

Meni je to fora, nije lose, sada barem znam kada se spaja i kad je spojeno :)

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
16 godina
Mislio sam baterija u odnosu na wp8.1
Ako si za to mislio da je bolje (w10 vs 8.1), to je super vjest!

Al netko gore je napisao.. 6% je previse. Znaci, preko noci ode 50%...
14 godina
WindowsPhone - Općenito

meni je na 10080 buildu znala baterija otici jako brzo, recimo navecer napunim telefon do 100% oko 12 sati ga istekam, i ujutro me budi poruka od vibera, gledam baterija pala na 14%

cudim se kako, sve iskljuceno nista ne radi, znaci ni wifi ni data nije ukljeno a meni stigla poruka na viber

ubrzo nakon sto sam pogledao šta mi je istrosilo bateriju, kako se sjecam sistem je radio u pozadini punom parom, IE najvise uzeo procenta
pogledam opet na bateriju pise 9%, restartujem ja telefon onda pise 7% stavim ga na punjac puni do 9% i nije mogao vise od 9%

odradim soft reset i to spasi stvari, ali ne uvjek, recimo nekada kada mi zapne telefon nista mi ne preostaje osim tog soft reseta, odradim ja to i onda telefon zapne na nokia logou

i sta onda, samo factory reset spasava sveukupno situaciju :D

znači bilo je dosta muke, patnje na prethodnom buildu, ali kako stvari stoje, microsoftu je trenutno prioritet windows 10 za desktop

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni osobno je preko noći potrošio možda 10% baterije. Imao sam oko 95, sada imam 88% tako da sam zadovoljan potrošnjom ovog builda, barem što se tiče potrošnje kad je mob zaključan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-one-handed-split-screen-feature

Trenutno mi ne pada na pamet neka očita primjena (za mene), ali sigurno ću nešto smisliti. Ovakve inovacije i više opcija su stvarno potrebni WP-u ako planira uzeti veći dio tržišta smartphone OS-ova. Good job, M$!

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mr. Fugitive kaže...

Trenutno mi ne pada na pamet neka očita primjena (za mene), ali sigurno ću nešto smisliti. Ovakve inovacije i više opcija su stvarno potrebni WP-u ako planira uzeti veći dio tržišta smartphone OS-ova. Good job, M$!

Sinoć sam tek poprčkao po mobitelu. Promjena ima jako ali jako mnogo u usporedbi sa wp8. Imaš što i radit po settingsima.

E, ugasite NFC (tko ne koristi) to govno je po defaultu upaljeno

12 godina
odjavljen
Mr. Fugitive kaže...

Slika govori sve 

Ovaj WP će ukopati Android

Freeware Junkie Ltd.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 11:29 (Silwncer).
16 godina
sirka666 kaže...

Meni osobno je preko noći potrošio možda 10% baterije. Imao sam oko 95, sada imam 88% tako da sam zadovoljan potrošnjom ovog builda, barem što se tiče potrošnje kad je mob zaključan.

O kojem uredaju se radi? :)

16 godina
x360gamer kaže...
sirka666 kaže...

O kojem uredaju se radi? :)

640XL dual sim.

Wi-fi uključen, 3G uključen, NFC i Bluetooth isključeni i osvjetljenje na automatski, glance screen postavljen na interval.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Screenshots, Lumia 925, w10 preview.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 22:44 (Arsen_Lupiga).
Moj PC  
13 0 hvala 2
12 godina
odjavljen
Arsen_Lupiga kaže...

Screenshot, Lumia 925, w10 preview.  

Koji build ?

Freeware Junkie Ltd.
15 godina

Najnoviji, 10136 (ako se ne varam).

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dobro su onda sredili wp10, da nisi napisao, mislio bih da je  android :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
MSN kaže...

dobro su onda sredili wp10, da nisi napisao, mislio bih da je  android :)

Ima tu još poliranja 

Freeware Junkie Ltd.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav! Zanima me hoce li win10 raditi na lumi-i 530 dual sim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MGloc kaže...

Pozdrav! Zanima me hoce li win10 raditi na lumi-i 530 dual sim ?

512 uređaji hoće ali će možda neke značajke biti nedostupne zbog memorije .

Freeware Junkie Ltd.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko ovaj zadnji build na L1020?

Zanima me kakva je kvaliteta slika jedino :-)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice