WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.182
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Windows Phone je zakon ali reci to androidašima....

Nemoguća misija, ja sam proba uvjerit nekolicinu prijatelja i jedva živu glavu izvuka (nije mi jasno kako ljudi mogu mrzit nešto što nisu probali)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Silwncer kaže...

Nemoguća misija, ja sam proba uvjerit nekolicinu prijatelja i jedva živu glavu izvuka (nije mi jasno kako ljudi mogu mrzit nešto što nisu probali)

Isti slučaj kod mene. Ja sam sestri kupio 520 i sviđa joj se a i ne treba joj bolji 

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije da je WP savršen i bez mana čak ih ima dosta  ali bar u osnovnim stvarima ne zajebaje. Na ovom mom samsungu poruke, imenik i dialer otvara 5 puta dulje nego lumia 630,imam oba, usporedno sam probao. A imam samo 4 aplikacije koje sam skinuo viber, whatsapp, messenger i naravno fastReboot :). Da napomenem sinoć sam radio hard reset jer su od starog bili podatci na njemu. Stvarno sam razočaran. Ja sam do sada bar 15 ljudi prebacio na WP, ali najgore mi je kad čujem od nekog tko inače nama pojma o mobitelima ili o tehnologijama kaže nije mi WP nešto, kažu da je loše, a u stvari za način upotrebe smartphonea kakav njima treba je WP idealan odabir.

vlastoručni potpis

3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se još kome ovo dešava sa Tubecast ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...
Silwncer kaže...

pa naravno da je nemoguca misija, isto ko da ja tebi sad da objasnjavam da je android bolji od windows phonea, a ti ne zelis o tome ni cuti

svako koristi ono sto mu se svidja, ako tebi valja, ne mora znaciti da mora valjati i nekome drugom

Meni je windows sjajan os, ali samo za lumie nizeg cjenovnog ranga

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
18 godina
Silwncer kaže...

Je li se još kome ovo dešava sa Tubecast ?

Cesto izbaci da nema internet veze ali ovak nikad

14 godina
WindowsPhone - Općenito

nakon godine dana koristenja L520 presao na THL 5000T...bas danas je stigao pa da vidimo i taj monstrum od baterije(5000mAh) koliko ce da drzi. inace WP je zakon zao mi je da ga nisu metnuli na THL 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koliko treba da se napuni to čudo?

HTC 8X :)
11 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
nicky.sl kaže...
Silwncer kaže...

pa naravno da je nemoguca misija, isto ko da ja tebi sad da objasnjavam da je android bolji od windows phonea, a ti ne zelis o tome ni cuti

svako koristi ono sto mu se svidja, ako tebi valja, ne mora znaciti da mora valjati i nekome drugom

Meni je windows sjajan os, ali samo za lumie nizeg cjenovnog ranga

A sta je sa top i flagship modelima? Ne kuzim sta hoces reci, zapravo nema smisla.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Tek sam danas skužio da 640 XL ima dvostruko tapkanje za zaključavanje zaslona :)

Koristim opciju za otključavanje zaslona, ali nisam znao da ima za zaključavanje zaslona :)

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 10:25 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Tubecast :) Uglavnom bugfix za newsfeed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dali će u skoroj budućnosti izaći neki novi WP flagship?
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Dali će u skoroj budućnosti izaći neki novi WP flagship?

Da trebo bi,imaš na stranici "windowscentral" nekakvi "leak" novog telefona koji bi trebap stic potkraj 8 mjeseca!najvjerovatnije lumia 940 i 940xl ce biti sljedeci 

14 godina
odjavljen

Nadam se da će bit kao Note 4.... On će imat HW za onu novu tehnologiju šeranja mobitela s PCom?

Ako se ovo sve ostvari uzimam ga istog trena

http://mob.hr/uskoro-stizu-lumia-940-i-lumia-940-xl-poznate-specifikacije/

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 22:58 (Dex.pwn).
16 godina

Hvala na infou! Nakon updatea, malo se poboljšala situacija sa notifikacijama Messengera. Sada se pri otvaranju appa poništavaju i notifikacije u status baru. Također, čini mi se da nakon ovog updatea mogu konstantno biti u nekom od chatova i uredno primati nove poruke u njemu. Prije sam često morao izlaziti da bi mi ispisao novu poruku. Riječ je o 640DS.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li ovaj novi store biti all in one ili kao i sada ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Apachy kaže...

imam isti kao i ti - 730 DS verziju

ja se na android ne vraćam, posebno nakon kaj su najavili daljnju fragmentaciju sa M verzijom, a nisu ni sredili lolipop. tako da jedino ostaje iphone - a šestica je još debelo preskupa.

mislim da si wp ne može ni pod razno dopustiti da još ima problema sa izvođenjem sustava, to je u biti najveći forte ovog os-a, barem za sada. jbg, nekom radi, nekom ne. dovoljno je pogledati recenzije aplikacija na storeu.

Ja sam se dvoumio izmedu iphone 5 i ove lumie...i nisam pogrijesio sto se tice toga....

Iphone je precijenjen - name sanse da prijedem sa WP-a na njega

najjači su mi likovi koji pljuju po WP-u ( a imaju iphone ),a nisu ga nikad imali ili slusaju neke druge...

13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Hvala na infou! Nakon updatea, malo se poboljšala situacija sa notifikacijama Messengera. Sada se pri otvaranju appa poništavaju i notifikacije u status baru. Također, čini mi se da nakon ovog updatea mogu konstantno biti u nekom od chatova i uredno primati nove poruke u njemu. Prije sam često morao izlaziti da bi mi ispisao novu poruku. Riječ je o 640DS.

Recimo to što ti govoriš to se meni stalno događa na 930,i pomalo sam lud što flagship od nokie nema prvi update nego neki mid range uređaji,dapače noviju su ali glupo mi je što je flagship postrani!

13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Hoće li ovaj novi store biti all in one ili kao i sada ?

Novi store bi trebao bit "novi store" jel ovaj sada izgleda ko da smo ga ja i šogor radili,lijep je novi store više liči na android-ov store,ali izgleda mnogo bolje

14 godina
kratos091 kaže...

Koliko treba da se napuni to čudo?

ima dosta jak punjač od 1.5A pa ide relativno brzo, mislim da oko 4 i po sata mu treba

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Istina ovaj trenutni je stala :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Skrinovi novog bilda, ništa specijalno ali je dobra vijest, što ovi kažu da je ovaj build poprilično dobro popeglan... seeing is believing

http://wmpoweruser.com/new-screen-shots-of-windows-10-mobile-build-10134-shows-further-polish/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
odjavljen
Opet isto pitanje - rekli su da će za Ativ isto doći al vidim da ništa od toga
16 godina
Dex.pwn kaže...
Opet isto pitanje - rekli su da će za Ativ isto doći al vidim da ništa od toga

Čekaj, prvo HTC.  

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

http://lumiaconversations.microsoft.com/2015/06/05/get-a-free-gameloft-gift-pack-worth-us90/

90$ kredita poklon za neke Gameloft igre, samo in-game kupovina. Poklon važi za one koji su nedavno zamjenili staru Lumiju ili neki drugi Nokia mobitel sa novom Lumijom.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali je netko dobio WP 8.1.2 update?

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja ne.

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja ga imam al ne na redovan način, dobio sam ga priko insider programa.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Tenk...zvijer...monstrum.

Pročitajte recenziju i specifikacije. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 0:41 (torrente).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
torrente kaže...

Tenk...zvijer...monstrum.

Pročitajte recenziju i specifikacije. 

Cijena je malo paprena ali vrhunski uređaj.

Koliko vidim ima dvije baterije, jedna normalna od 6200mah i jedna manja za do 2 minute operacije (dok ne zamjeniš glavnu).

Ove specifikacije bez ovog jakog kućišta bi komotno mogle proći pod (polu)-flagship, a ovako je i više od toga.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice