WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.973
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Tomo001 kaže...

verzija os-a je 8.10.14219.341

Odi na postavke, ušteda baterije i na potrošnju i tamo vidi koliko applikacija ima dozvolu za rad u pozadini.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ima ukupno 7 aplikacija kojima je dopusten rad u pozadini. Viber,facebook,NokiaMob,wpnovosti... E sad sto ako onemogućim rad u pozadini? Nije mi jasno sto znaci kad je ukljucen rad u pozadini a sto ako nije i dali da sve onemogucim

0 0 hvala 0
17 godina
Tomo001 kaže...
 NokiaMob ili wp novosti stranicu malo malo mi izbaci  "out of memory at line:10" i izađe mi iz stranice.

Počisti / resetiraj cijeli IE.  Nije kriv sam IE koliko aplikacije koje u sebi imaju linkove i smjernice ka pokretanju IE-a.  Probaj to pa javi. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

ima ukupno 7 aplikacija kojima je dopusten rad u pozadini. Viber,facebook,NokiaMob,wpnovosti... E sad sto ako onemogućim rad u pozadini? Nije mi jasno sto znaci kad je ukljucen rad u pozadini a sto ako nije i dali da sve onemogucim

Za wp novosti, taj problem je poznat na uređajima s 512MB RAM memorije. Uključi "novi način čitanja" koji ne učitava komentare i neće ti izbacivat, a za komentare koristi disqus aplikaciju. Malo bude u početku čudno ali puno brže učitava, troši manje interneta i ne izbacuje iz aplikacije. Disqus jede puno memorije :/

www.wpnovosti.com
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

malo slikica o gdr2 wp8.1

http://imgur.com/a/9dr6C#0

vidim da malo, barem po ovim app permissions, ima i malo RT-a

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 11:31 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uskoro dolazi potpuno redizajnirana Opera Mini za WP. Evo i video kako izgleda:

5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

kad je to uskoro, nadam se sto prije

draga mi je opera jos od symbiana, najvise radi ustede

100mb mjesecno mi je bilo taman

...i tako dalje
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Oprostite što uskačem ko padobranac, možda sam krivo čuo, ali zanima me postoji li neka promocija da s kupnjom lumie dobivam dodatnih 15gb na onedriveu? Znači imam 15gb osnovnih, 15gb dodatnih za camera roll autobackup još od androida. jel dobivam još 15gb ili ne? I ako da, kako?

Unaprijed zahvaljujem.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo ja sam prije desetak dana dobio 100gb od microsofta na 1 godinu zato sto koristim bing trazilicu :)
Sad imam 130gb sveukupno na onedriveu.
Evo link pa tko ima lumiu ili koristi bing na kompu probajte
http://www.neowin.net/forum/topic/1203055-100-gb-onedrive-add-multiple-years-free/
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vi što koristite BH Telecom,jeste li dobili denim za L630? Na stranici piše Denim za 630 country variant a govori mi da je up to date.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ista stvar i kod hrvatske mreze tele 2 vec je trebal bit izdan a ono zasad nista
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li ko u čemu je problem ? Prije je radilo bez ovog problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Zna li ko u čemu je problem ? Prije je radilo bez ovog problema.

Probaj upisati: mail.google.com pa vidjeti što se događa. Ja sam upisao gmail.com i uredno mi je otvorilo prijavu, ali ipak, probaj ovako kako sam napisao.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima tko problema sa krešanjem explorera od kad je došao denim?Radi se o Lumiji 625.

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

koji program koristite za slusanje muzike ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

vlc beta i music

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

vlc sam bas i ja poceo koristit kad je dosla,ali evo 2 dana mislim, je vec ne mogu upalit ude i izbaci me odmah,a kad je radila bila mi je bas super

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

vlc sam bas i ja poceo koristit kad je dosla,ali evo 2 dana mislim, je vec ne mogu upalit ude i izbaci me odmah,a kad je radila bila mi je bas super

to se i meni dogadalo. Izbrisi app i instaliraj opet i rjesit ce ti se problem

12 godina
WindowsPhone - Općenito

quickplay pro

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
titko kaže...

Kod mene je ovaj zadnji broj 1 pa me zanima da li je tako i drugima na L535 single sim iz Vip-a.

Od sinoć mi javlja da je dostupno OTA ažuriranje pa me zanima da li treba raditi backup ili ne ...

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Najavili su update firmwarea koji bi dodatno trebao popraviti situaciju s touchom.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

meni danas bio neki upgrade, za sto neam pojma 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Update na 535 mi nije baš nešto poboljšao touch. I dalje kod pisanja poruka, npr. u messengeru, prestane mi prihavćati dodire i to izluđuje. Možda bi trebao napraviti hard reset ili da ga reklamiram? Sve u svemu, mobitel mi je super za te novce, ali da je touch kakav bi trebao biti, ne bi mu bilo zamjene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam moju 535 ds nadogradija priko kompa i mogu rec a vec i jesam da touch radi odlicno bolje rec gotovo odlicno al zato bateriju ciki ko ja kolu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Probajte isključiti onaj zoom pri dodiru. Bilo je priče na jednom forumu, naći ću.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nemogu ja to nac, sve sam poiskljuciva al nista ne vridi obican restart mi pociki 15-20%.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Obavio ažuriranje ( backup nije trebao) koje je trajalo nekih 15-20 min , pojelo 10% baterije i idemo dalje - valjda ću s vremenom vidjeti što su oni to ažurirali

... a ovo za "problem" sa ekranom je bila preporuka isključiti taj "screen magnifier"  i "double tap awakening".

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 15:00 (titko).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

znate gdje mogu vidjeti verzije softa za 730 ds? tražim na ovoj stranici i pod CRO ima samo 735, a mobitel je kupljen u linksu sredinom 12. mjeseca u linksu, znači otključan.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
16 godina
Apachy kaže...

znate gdje mogu vidjeti verzije softa za 730 ds? tražim na ovoj stranici i pod CRO ima samo 735, a mobitel je kupljen u linksu sredinom 12. mjeseca u linksu, znači otključan.

Vjerojatno imas Magyar - a. Možeš okinuti screenshot iz Extras+Info, od RAM-a pa niže?

16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Apachy kaže...

Vjerojatno imas Magyar - a. Možeš okinuti screenshot iz Extras+Info, od RAM-a pa niže?

Gdje god gledaš, piše samo ''Not available yet'' za 730. A 730 dual SIM ima samo za Poljsku.

Denim

OS version: 8.10.14226.359

Firmware version: 02040.00021.14521.55002

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 17:14 (kizo2703).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice