WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo sada trgovina radi normalno,popravili su problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jesu li smrzavanja popravljena u Denim nadogradnji ? Ja imam Cyan i stvarno me nervira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Kakva smrzavanja? Ja nikakva smrzavanja nemam ni na Denim-u niti sam ih imao na Cyan-u

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nekada se cijeli zaslon smrzne,na to sam mislio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ja sam imao smrzavanje jos na lumiji 920 kad je izasla, ali kasnije nakon amber updatea, popravilo se, i od tad pa i kasnije na l1020 nije bilo smrzavanja

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao Denim za L630 u BiH ali stoji country variant a ja još imam Cyan,nadam se da ću ga dobiti uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da sam otkrio problem sa smrzavanjem. Izgleda da je memorijska problem,nekada se zaledi ili sam restartuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Silwncer kaže...

Izgleda da sam otkrio problem sa smrzavanjem. Izgleda da je memorijska problem,nekada se zaledi ili sam restartuje.

Možeš reći koja je memorijska u pitanju?

Swedish latin super funk.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Vratio L630 na 8.1

Win10 em nenromalno cucla bateriju tu jos ima nekih problema sa zaslonom da ga nece upalit nakon 3-4 pokusaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackDwarf kaže...

Vratio L630 na 8.1

Win10 em nenromalno cucla bateriju tu jos ima nekih problema sa zaslonom da ga nece upalit nakon 3-4 pokusaja.

Battery saver uopće ne radi u W10, nisam siguran jesu li to uopće popravili, mislim da nisu.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene je ovaj zadnji broj 1 pa me zanima da li je tako i drugima na L535 single sim iz Vip-a.

fw rev fw rev
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Sirka Transcend 1GB. Obrisao sam sve igre i formatirao je. Ako opet bude bilo problema onda će ići u smeće. Možda je i do Cyan,ali nisam 100% siguran.

UPDATE: Sad sve šljaka kako treba bez smrzavanja i ostalih problema. SD formatiran i sve igre deinstalirane ,   izgleda da su igre bile problem.         

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 18:46 (Silwncer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pored tih problema sa smrzavanjem i restartom sad imam i problema sa otključavanjem mobitela. Problem je kada pritisnem tipku za otključavanje ekran bude crn ali se zaslon vidi. Hoće li Denim nadogradnja riješiti problem ili da uradim hard reset ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

iako mi je drag WP i za moje potrebe najbolji ovo me tjera ne smjeh... da im ovoliko vremena treba za uredit onu štalu od settingsa http://www.windowscentral.com/settings-gets-visual-refresh-windows-phone-81-update-2

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Eto, došao mi je zeleni back cover za 930. Stavio na mobitel, zamjena je bila vrlo jednostavna. Flash sam bez problema prebacio (čak zamjenska ima ljepilo za njega), ali NFC i Qi antene nisam prebacio. Pokušao sam malo podići sa skalpelom antene da vidim koliko ih je teško odlijepiti, ali su toliko tanke da sam sve ostavio na miru i radije ću si naručiti nove nego zeznuti postojeće pa onda imam dupli trošak. Slike koja zanima stavim kasnije, nemam fotić u blizini.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 16:32 (WackyZG).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 640 odlična po specifikacijama. 535 ima bolju samo prednju kameru i to je to, a ostalo je sve bolje na 640. Još ako ne bude problema sa touch-om i bude povoljna cijena odlično.

1 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima!

Naime imam jedan problem sa svojom lumijom 625! Kada uđem u npr. NokiaMob ili wp novosti stranicu malo malo mi izbaci  "out of memory at line:10" i izađe mi iz stranice. Što to znači i što trebam napraviti?

Unaprijed hvala!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Mene zanima kada se može očekivati 640 u našim dućanima i po kojim cijenama (20% veće od najavljene, tako obično bude)

Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nadam se  da će biti  povoljna cijena za  640 i  640 XL. Ovo za WhatsApp 1 godinu free i šta nakon toga ? Hoću morati plaćati 0.99$ za korištenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kada ti prođe jedna godina dobiješ poruku kao produže ti za još jednu godinu.. I tako svake godine :(

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
MSN kaže...

Kada ti prođe jedna godina dobiješ poruku kao produže ti za još jednu godinu.. I tako svake godine :(

Aha. Ipak manje popularni LINE i WeChat su milion puta  bolji  nego  WhatsApp,Viber  je tu negdje, ali mi je pouzdan. Doduše da li ko koristi ovdje LINE ili WeChat,čine se super aplikacije a malo ih ko koristi. Malo sam bio sceptic ali video, voice i text pozivi to definitivno vrijedi imati na mobu. Notifikacije ne kasne, zvuk je čist kod video i voice poziva a usto još i besplatno bez ikakvih troškova. To govorim za oba, WeChat i LINE. 

14 godina
odjavljen
MSN kaže...

Ne znam jel ovo neki bug ili šta... Kupio sam mob u 11. mjesecu 2013. godine i odmah sam napravio Whatsapp, nisam nikad ni produžio Whatsapp a u postavkama mi piše da istječe 11. 12. 2015. ili 12. 11. 2015.(ne znam u kojem je formatu napisan datum)... 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vrijedi li cekati Lumiu 640 pored 730,specifikacije su iste,a i Lumia 730 dobija WP 10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Konačno su, nakon mislim oko 6 mjeseci, s updateom device hub-a riješili onaj Bug s (nefunkcioniranjem) battery saver brightness na Lumiji 520.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Netko!

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliko programa imas u pozadini ? Drži prvo dugme (strelica ulijevo) i pogasi sve sta ima osim te aplikacije (povuci prema dolje).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 20:26 (titko).
16 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Netko!

Greška je na sajtovima. Koja ti je verzija wp?

Early adopter
13 godina
WindowsPhone - Općenito

pozadinu svaki dan cistim tako da nista nemam u pozadini a sto se tice verzije imam denim vec oko mjesec dana ako na to mislite.

0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

verzija os-a je 8.10.14219.341

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice